6 000 kronor – helt utan ränta

Kredittjänsten Vivus hjälper dig hantera plötsliga utgifter precis innan löning. Nu erbjuder de nya kunder en helt räntefri kredit för att låta fler testa deras enkla och praktiska tjänst.

Dagarna precis innan löning kan till och med små utgifter vara svåra att hantera. Situationen upplevs ofta som väldigt frustrerande när man snart har pengar på kontot men ändå inte kan betala för nödvändigheter.

Genom tjänsten Vivus finns det dock en effektiv och smart lösning på den här situationen. Vivus är nämligen utvecklad för att genom snabba, enkla och kostnadseffektiva krediter hjälpa personer med behov av ett kortsiktigt tillskott i kassan. Nyligen har tjänsten också gjorts om för att bli ännu mer anpassad efter låntagarens behov.

– Vivus erbjuder en enkel och smidig tillgång till maximalt 20 000 kr, som primärt återbetalas i sin helhet redan vid nästa löning (efter 30 dagar). Nya Vivus ger dock möjlighet att göra en mindre delbetalning istället ifall man önskar, och på så vis använda det lite som ett onlinekreditkort. Men det är först och främst en tjänst som passar sig för ett temporärt behov av pengar, som man vet att man kan återbetala snabbt efteråt, säger Niklas Weidel, marknadschef för Vivus.

Erbjuder räntefri kredit
Med Nya Vivus har man också gjort det enklare för kunderna att hantera både ansökan och hanteringen online, även i mobil och surfplatta. Just användarvänligheten ser Niklas Weidel nämligen som en av de största fördelarna med Vivus. Därför erbjuder man nu en räntefri kredit för att få kunder att testa hur enkel och praktisk tjänsten faktiskt är.

– Eftersom vi är så säkra på att vi kan erbjuda en riktigt bra service och bra produkt, erbjuder Vivus alla nya kunder att ta ut upp till 6 000 kr helt utan ränta eller avgifter i 30 dagar! Sedan betalar man tillbaka precis samma summa man tagit ut, inga kostnader tillkommer då. Detta gör vi såklart inte för att vara snälla, utan för att vi tror många blir glatt överraskade över hur smidigt och användbart det faktiskt kan vara i vissa situationer. Och därmed sedan återkommer som nöjda kunder ifall framtida behov uppstår, förklarar han.

Vivus är dessutom en del av en av världens största koncerner inom konsumentkrediter, 4Finance Group med verksamhet i 15 länder. Att ha en så stor spelare i ryggen menar Niklas Weidel också innebär en extra trygghet för användarna som vet att de får en tjänst i toppklass.

– Man kan känna att man är i trygga händer och vara säker på att man alltid hanteras efter bästa praxis. Det garanterar även tydliga priser och kundservice i världsklass, med miljontals nöjda kunder runt om i världen och hundratusentals enbart i Sverige, säger han.

Presenteras av



Vivus kredit är bra för dig om:

  • Du har några dagar kvar tills nästa lön och snabbt behöver betala en oväntad utgift.
  • Du behöver köpa något men kommer inte åt dina sparpengar för tillfället.
  • Du har regelbunden inkomst och kommer att kunna betala tillbaka din kredit inom 30 dagar.

Läs mer på www.vivus.se

VILLKOR

Första lånet är alltid avgifts- och räntefritt. Från andra lånet tas en fast ränta ut. Exempel: Låna 5 000 kr i 30 dagar med en fast månadsränta om 15%, vilket är en årsränta om 180%. Effektiv ränta 448%. Det sammanlagda beloppet som ska betalas är 5 750 kr.