9 av 10 höjer betygen – med bättre studieteknikHar du eller dina barn stora framtidsdrömmar och vill höja betygen men behöver en knuff i rätt riktning? En lösning kan vara att anlita en personlig studiecoach från Sveriges största läxhjälpsföretag, My Academy.
– Vi har stor ämneskunskap och koll på moderna studietekniker, men vi fungerar ofta också som mentorer, säger Hugo Scherwin, studiecoach.

Att hitta studiero och motivation för att nå högre betyg är inte alltid lätt. Ofta är det inte förmågan att lära sig som saknas, utan fokus och den rätta studietekniken – något som många idag väljer att ta hjälp med. Enligt en undersökning som gjordes våren 2017 har hela 9 av 10 elever som tagit hjälp av läxhjälpsföretaget My Academy höjt sina betyg.

Få rätt hjälp oavsett behov
Med en personlig studiecoach arbetar varje elev mot sina individuella mål.
– En del elever är väldigt drivna och har tydliga mål, medan andra har svårt att hitta motivationen. I båda fallen vet vi att en studiecoach kan vara till stor hjälp, säger Hugo Scherwin som har varit studiecoach hos My Academy sedan 2012 och bland andra hjälpt världsstjärnan Zara Larsson med hennes studier.

5 fördelar med läxhjälp

1. Läxor blir gjorda
Det är enkelt att skjuta på saker när man måste göra dem själv. Med en studiecoach har du en avtalad tid med en annan person, vilket gör läxor och skolarbeten svårare att skjuta ifrån sig. På så sätt får du garanterat saker gjorda i tid och undviker att dyka upp till skolbänken oförberedd.

2. Coachen motiverar dig
När du inte kan motivera dig själv till att få läxorna gjorda kan det ibland behövas någon annan som gör det åt dig. Inte läxorna alltså, utan tar tag i motivationen. My Academys studiecoacher lär dig hur du hittar den och hjälper dig att fokusera på dina mål för att ta dig framåt.


Vill du veta mer eller beställa läxhjälp? Fyll i dina kontaktuppgifter här så kontaktar My Academy dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Var bor du någonstans?

 

3. Du lär dig de bästa knepen
När man inte vet i vilken ände man ska börja kan det vara svårt att komma igång med pluggandet.  Med en studiecoach får du hjälp att hitta de rätta knepen och studieteknikerna som gör det både enklare och roligare och plugga. 

4. Du får hjälp att förstå
Det är inte alltid man förstår vad som står i läxböckerna eller känner trygghet i att man tolkar informationen rätt. Att fråga mamma eller pappa är tyvärr inte alltid en säker källa – men eftersom att din studiecoach är handplockad för att kunna hjälpa dig med just det du behöver har han eller hon garanterat den ämneskunskap som behövs för att nå dina mål. 

5. Du får hjälp att höja dina betyg
Det är kanske den mest motiverande punkten – för det är väl det största målet? Med en duktig studiecoach som ger dig kunskap, vägledning och motivation kommer du med största sannolikhet att höja dina betyg. Med rätt teknik, motivation, kunskap och stöd krävs det ofta mindre ansträngning än vad du tror att lyckas.

My Academy är Sveriges största läxhjälpsföretag, som sedan 2005 hjälp tiotusentals elever att nå sina mål. Studiecoacherna som anställs i företaget handplockas från Sveriges främsta högskolor och universitet och utbildas inom den pedagogiskt beprövade My Academy-metoden™. Metoden innefattar nyckelkomponenter som tydlig målsättning, effektiv arbetsstruktur och kontinuerlig uppföljning, som följer med under hela samarbetet.

Läs mer om My Academy här