“Ger patientnära resultat med laboratoriekvalitet”

Marknadsledande HemoCue® har utvecklat en LPK med diff som gör att läkare på fem minuter kan avgöra om en patient har en bakteriell infektion, en virusinfektion – eller ett annat allvarligt hälsotillstånd.

Klimakteriet påverkar alla kvinnor

Övergångsåldern, som också kallas klimakteriet eller menopausen, är något som drabbar alla kvinnor. När i livet den inträffar kan variera. En del får känningar redan innan 50-årsåldern medan andra får besvär först när de närmar sig 60.

Trött på halsbränna? Så kan ZIVEREL® hjälpa dig

Halsbränna drabbar var femte person och beror bland annat på att magsyra tränger upp i matstrupen. Vanliga symtom visar sig som sura uppstötningar, magsmärtor och en brännande känsla i bröstet. ZIVEREL® kan användas tillsammans med traditionell behandling för att lindra symtomen.

Käkkirurgiska Centrum: ”All din tandvård under ett och samma tak”

Käkkirurgiska Centrum erbjuder en samlad tandvård där du kan få hjälp med allt från allmäntandvård till käkkirurgi .

Nyhet för bättre sömn: Nu lanseras smarta bettskenan BruxBan

“Tandpressning och tandgnissel kan störa din sömn och leda till huvudvärk – och allt fler drabbas särskilt under stressiga perioder i livet”

Gå, hoppa och skratta – bli aktiv på dina villkor med Efemia kontinensstöd

Möjligheten att vara fysiskt aktiv ses av många som en självklarhet. För dig som lever med ansträngningsinkontinens är detta inte alltid fallet. Med nya Efemia kontinensstöd kan du återta kontrollen och bli aktiv på dina villkor.

Så här testar du din hälsa hemma – få svar inom några minuter

Många svenskar vänder sig till nätet för att reda ut sina sjukdomssymtom. Det resulterar ofta i en tro på att man lider av någon sjukdom. Med Quicktest enkla och smarta självtester får du ett säkert och snabbt svar.

Knep: Så kan du lättare hålla dig frisk

“Den är perfekt när du befinner dig på platser med ökad infektionsrisk så som skolor, på jobbet eller när du reser i kollektivtrafiken”

Personlig assistans med fokus på utbildning och familjär kontakt

“Det finns inte några genvägar till assistans med hög kvalitet”

Knepet: Så kan du göra för att sova bättre

Att använda öronproppar är ett välkänt knep för att kunna sova bättre. Propparna kan stänga ut det mesta av ljudet från en snarkande partner eller en högljudd granne – men bara om du använder de på rätt sätt och har en modell som passar just dina öron.