Nya tjänsten som minskar fusket inom byggbranschen

Har du drabbats av oseriösa hantverkare eller jobbar du själv inom branschen och inte fått din betalning trots ett väl genomfört jobb?
Nu har Sejf utvecklat en tjänst som förminskar fusket inom byggbranschen.
–  Vår smarta lösning kopplar samman seriösa hantverkare och kunder, säger Carl-Martin Semere, vd på Sejf.

Därför ska du inreda med tavlor

Det är mycket att tänka på när du ska inreda och vissa inredningsdetaljer är viktigare än andra när du vill skapa ditt drömhem. Konstlagrets konstexpert Mikael Friberg avslöjar här hur du bäst inreder – med tavlor.

Knepet – för att få balans i vardagen

Vi blir mer och mer hälsomedvetna och det råder en stor kunskap kring vikten av att ta hand om både kropp och själ. Nystartade Homie-Life in Balance vill med sitt produktsortiment tillgodose de basala behoven samtidigt som de bejakar det där lilla extra.
– Vi kombinerar ett bra innehåll med en visuellt tilltalande design för att skapa förutsättningar för ett ökat välmående och en minskad stressnivå, säger Sekina Kling, en av grundarna till Homie-Life In Balance.

Knepet: Så vet du att din diamant är äkta

Att diamanter tillhör en av de mest eftertraktade och dyra ädelstenarna vet de flesta, men visste du att diamanters storlek inte måste spela någon roll för priset och att de används till så mycket mer än bara prydnader och smycken? Här avslöjar Nils Klevenmarken, vd på Sefina pantbank, det du inte visste om diamanter – och hur du får reda på om de är äkta.

Se bilderna: Här är höstens hetaste kökstrender

Så här ser de trendigaste köken 2017 ut – och så här gör du för att ge ditt kök ett ordentligt facelift

Skräddarsydd katalog hjälper husköparna att hitta hem

Hur moderniserar du en huskatalog som sett nästan likadan sedan 1960-talet? För hustillverkaren Skidstahus blev svaret att återskapa det som gjort deras hus så populära: En personlig drömkatalog som är skräddarsydd efter exakt vad du vill ha.

Här är vinterns smartaste bastuknep

Oavsett vad du tycker om kylan utanför så finns det en plats där du kan styra luftfuktighet och värmenivå precis så som du vill: I bastun

Så slipper du ”våtrumsångest”

Att bygga eller renovera ett badrum är ett stort arbete och görs det inte rätt kan det stå dig dyrt, både i form av vattenskador och svårigheter att sälja din bostad

Familjen satte in ett nytt värmesystem – utan att förstöra trädgården

De kallade oljepannan i källaren ett ”miljöstatement” och köpte i stället tjocka strumpor till familjen. När pannan dock valde att lägga av började de se sig runt efter nya lösningar.
– Det här passade vårt lilla hus bäst, säger Johan Henriksson.

Byt ut energitjuvarna och spara pengar

Kallras och höga elräkningar är ofta de första tydliga tecknen på att du har energitjuvar i huset. Byter du fönster spar du pengar, får bättre inomhusmiljö och gör dessutom något bra för miljön.
– Om du dessutom satsar på god kvalitet ger det huset en värdeökning, säger Tomas Korvi, marknadschef på Polarfönster.