Vill du sadla om? Här är branschen som skriker efter arbetskraft

Vill du ha ett nytt extrajobb, sommarjobb eller heltidsjobb – på bara några dagar? Utbildarna i Helsingborg utbildar årligen hundratals lager- och terminalsarbetare och truckförare.

Nyhet: Världens första gröna kompaktlastare – på 100 procent el

Nyligen lanserades den första helt eldrivna kompaktlastaren. Maskinen, Avant e6, tar en timme att ladda, har långa drifttider och är tyst att köra – dessutom kan den användas med över 200 olika redskap och i helt nya miljöer eftersom den är helt utsläppsfri.

Alfa Tec säkrar en modern livsmedelsförädling

Produkter och läkemedel som når slutkonsumenter förväntas hålla en hög kvalitet. En kvalitativ slutprodukt kräver i sin tur en modern och säker produktionsprocess. Alfa Tec marknadsför och säljer Alfa Laval komponenter som möjliggör det.

Så hjälper deras skogsmaskiner människa och miljö

Inom skogsentreprenad är innovation en viktig komponent och skogsmaskiner blir bara smartare och smartare. Med det möjliggörs mindre trötta förare, ett mer produktivt arbete och en högre vinstmarginal.
– I dagarna lanserar vi två helt nya skogsmaskiner. En liten skördare för gallring och en mellanstor skördare för gallring och slutavverkning, säger Dieter Reinisch, informationsansvarig på John Deere Forestry.