Thomas, 54: ”Juicen gjorde mig 32 år yngre på tre månader”

Efter tre år i Indien flyttade Thomas Sjölander hem till Sverige – och drabbades av en hjärtinfarkt.
 Medicine doktor Olle Haglund tipsade om att dricka rödbets- och lingonjuice och där föddes idén om RÅ.

Tre skäl att resa till Katalonien

Katalonien är bland de hetaste destinationerna i hela Europa och besöks årligen av 24 miljoner turister.
Anledningen till det är att regionen erbjuder ett rikt mat-, dryckes- och kulturliv.
De på turistbyrån “Catalan Tourist Board” menar att Katalonien är en plats som är till att avnjutas från norr till söder och öst till väst.

Alfa Tec säkrar en modern livsmedelsförädling

Produkter och läkemedel som når slutkonsumenter förväntas hålla en hög kvalitet. En kvalitativ slutprodukt kräver i sin tur en modern och säker produktionsprocess. Alfa Tec marknadsför och säljer Alfa Laval komponenter som möjliggör det.

Recept: Så gör du inlagd påsksill – med öl

Ägg, påskharar och fjäderklätt ris – påsken närmar sig med stormsteg. För dig som vill bjuda på en klassisk påskrätt på ett nytt sätt kan du laga inlagd sill – med Påskebrygd Ale från Jämtlands Bryggeri.  Så här gör du. Här läser du mer om Jämtlands Bryggeri 1 2 3 Ägg, kaviar, sill, potatis och köttbullar – […]

Trendresan: Golf, mat och vin – i ett exklusivt paket

Vill du komma ut i världen och spela golf, äta god mat och dricka gott vin?
Det finns många resor som kombinerar intressen och hobbys, men att välja rätt researrangör kan vara klurigt. Kullenberg Golf har i över 40 år arrangerat exklusiva resor och har 16 243 nöjda kunder – inklusive prins Sigvard Bernadotte.

Här är nya mötesplatsen för livsnjutare

Gillar du att upptäcka nya spännande smaker i kombination med varandra? 
Då är ett besök på mässan Stockholm Malt, Mat & Destillat värt ett besök. 
– Vi erbjuder ett rikt matutbud och många menyer med provning av mat och dryck tillsammans, säger Björn Lindell, projektledare på Taste Events.

Ångbryggeriets resa – från hembryggt till prisbelönt öl

En medlems-pub och ett gäng ölentusiaster – så började historien om Nynäshamns Ångbryggeri. I dag har det bland annat mottagit World Beer Award för Europas bästa export och följs av en mängd öl-entusiaster i sociala medier.
– Slutprodukten ligger oss oerhört varmt om hjärtat, säger Marcus Wärme, vd.

Ny studie visar att svenskarna inte följer den gröna hälsotrenden

Den gröna hälsotrenden är stark men avspeglas inte fullt ut i faktisk konsumtion. Det visar ”Frukt och grönsaksrapporten 2017” som gjorts av Kaiors Future på uppdrag av det nystartade initiativet Kostministeriet. Nu tar de stafettpinnen för att ändra på detta.
– Livsmedelsverket rekommenderar att vi äter 500 gram frukt och grönsaker per dag, men genomsnittssvensken äter bara 362 gram, säger Claes Henriksson, verksamhetsansvarig på Kostministeriet.

Om fotbollsdomaren vore utbildad av den svenska rättvisan

Tänk dig om en fotbollsmatch skulle fungera som vårt rättsväsende gör?

Marknadsdirektören om exklusiva mötesresorten: ”Här sänker folk sin gard”

Kända ansikten pryder väggarna och rummen genomsyras av musik. Hotel Tylösand är mötesresorten som i mer än tjugo år har välkomnat privatpersoner såväl som företag till sin kreativa och naturnära miljö.
– Det är en fantastisk anläggning för konferens. Hemligheten har varit att förflytta gästerna från sin vardag, här sänker folk sin guard, säger Magnus Sallbring som är HR- och Marknadsdirektör på it-företaget Atea och årligen besöker anläggningen tillsammans med sina branschkollegor.