Viktigt att du är nöjd med dig själv – du är perfekt!

Det är mycket som kan göra att vi känner oss lyckliga eller tvärtom att vi blir ledsna.

Unga mamman efter bröstoperationen: ”Jag är jättenöjd”

Allt fler väljer att förändra sitt utseende med hjälp av skönhetskirurgi. En av dessa är Natalie Grip, känd från tv-programmet ”Unga Mammor”. Valet föll på skönhetskliniken Kosmetisk Kirurgi i Jönköping – en av Sveriges största privatkliniker.

Här är den nya hudvårdstrenden: Probiotika

I dag hittar vi inte enbart nyttiga bakterier i olika mat- och hälsosammanhang. Nu finns de även i hudvårdsprodukter. Det är optimalt för vår hy, menar hudterapeuten Emelie.

”Det handlar om att framhäva det bästa på ett smakfullt sätt”

Internet svämmar över av skräckexempel på skönhetsingrepp som gått för långt. Ändå är det mer populärt än någonsin att förbättra sitt utseende med hjälp av estetiska injektioner.

Dr Ivan: ”Vi har skönhetsopererat över 10 000 patienter”

Är du nyfiken på att förändra ditt utseende men inte vet var du ska vända dig? Kosmetisk Kirurgi i Jönköping är en av Sveriges största privatkliniker inom skönhetskirurgi.

Här finns den hetaste utrustningen för din skönhetsklinik

Vill du starta en egen skönhetsklinik eller erbjuda de hetaste trenderna på din klinik? IPL Specialisten har den klinikutrustning du behöver – nu även den populära YAG lasern och Plasmapennan.

Gör behandlingen hemma: De tar kliniken till ditt vardagsrum

“Det är säkert, diskret och du behöver inte ta dig någonstans”

Så fick Sophie hjälp med sin torra och kliande hårbotten

Lider du av en känslig hårbotten med klåda, torrhet och beläggningar? Det är många som tror att det beror på mjäll – men faktum är att det ofta beror på flera faktorer såsom stress, väder och livsstil. Sophie, 36, led länge av en torr hårbotten men fick bukt med sina problem tack vare produkter från Q for Skin.

Så kan du slippa pinsamma svettfläckar i sommar

Att svettas är fullt naturligt och ett sätt för kroppen att reglera kroppstemperaturen. Men för den som lider av överdrivna svettningar kan livskvaliteten påverkas kraftigt – inte minst med en sommar runt hörnet. Absolut Torr kan hjälpa dig att motverka svett och dålig lukt – i upp till sju dagar.

Svenska makeupföretaget FÄRG väljer bort retuschering och skeva skönhetsideal

De flesta är medvetna om att skönhetsbranschen är en retuscherad värld. Rynkor tas bort, kindben görs större, finnar suddas bort och läppar rättas till. Det svenska makeupmärket FÄRG vill nu visa hur vi egentligen ser ut.