Därför kan superalgen hjälpa dig att kickstarta 2018

Vill du ha en ökad energi, bättre ämnesomsättning och få i dig alla vitaminer, mineraler och aminosyror som du behöver? Superalgen Chlorella pyrenoidosa kan med sitt näringstäta innehåll ge dig hälsoeffekterna du eftersträvar.
– Chlorella pyrenoidosa är den mest näringsrika plantan på jorden och 20 miljoner människor äter den varje dag, säger Panajota Vasilopoulou, VD på DCG.

Att känna sig trött, deprimerad och stressad eller lida av mag- och tarmbesvär är vanligt förekommande. För att må bättre är det viktigt att ge kroppen extra näringsämnen.
– Med Chlorella pyrenoidosa som komplement till din kost kan du uppnå en rad hälsoeffekter oavsett om du eftersträvar mer energi, ett förstärkt immunsystem, en bättre ämnesomsättning eller en utrensande effekt, säger Panajota Vasilopoulou, VD på DCG.
Vill du ta reda på hur Chlorella pyrenoidosa kan hjälpa dig att må bättre? Klicka här

DCG utvecklar, tillverkar och säljer naturliga produkter för den inre och yttre hälsan – för att vägleda dig till en hälsosammare livsstil.
– I vårt sortiment har vi homeopatiska läkemedel, superfood, kosttillskott och naturlig kosmetik, säger Panajota Vasilopoulou.

”Högt näringsinnehåll”
Den gröna mikroalgen Chlorella pyrenoidosa odlas ekologiskt i sötvatten-bassänger under sträng kontroll för att den ska få ett så bra näringsinnehåll som möjligt. Komplett med över 25 olika vitaminer och mineraler, upp till 70 procent protein och en hög mängd klorofyll anses Chlorella pyrenoidosa vara den mest näringstäta plantan på jorden.
– Det är många som jämför Chlorella med Spirulina, men vad de inte vet är att Chlorella har ett betydligt högre innehåll av klorofyll, järn, vitaminer och mineraler och är idealisk för detox då den binder både toxiner och tungmetaller i kroppen.
Vill du veta exakt vilka näringsämnen som finns i Chlorella pyrenoidosa? Klicka här

”En till tre tabletter dagligen”
Genom att börja med att dagligen äta en till tre tabletter, eller motsvarande dos i pulverform, kan du känna dig bättre och mer energisk redan efter några veckor – allt beroende på din egna livsstil och allmänt fysiska och psykiska tillstånd.

Lena Jönsson, 61 år, har ätit Chlorella pyrenoidosa i fyra års tid och upplever inte bara att hon har fått en bättre sömn och ökad energi – hon har även blivit av med magproblem som en trög och uppblåst mage.
– Jag tar min dagsdos på morgonen och behöver jag extra mycket energi för att klara av något fysiskt eller psykiskt påfrestande ökar jag dosen den dagen. Jag skulle inte kunna tänka mig att vara utan Chlorella pyrenoidosa.
Är det dags att förändra hälsan till det bättre? Beställ superalgen Chlorella pyrenoidosa här 


Vi på DCG tillverkar och distribuerar registrerade homeopatiska läkemedel, kosttillskott och naturlig kosmetik. Vi är även grossister och distribuerar andra varumärken med stark naturhälsoprofil inom dessa produktområden. På DCG har vi ett holistiskt helhetstänk och vår vision är att vara vägvisare till en naturligt hälsosammare vardag.

Klicka här för mer information om DCG