Därför ska du ta med familjen till Arena Skövde på höstlovetSnart är det äntligen dags för höstlov igen och det är hög tid att börja planera vad man ska hitta på. Ska ni stanna på hemmaplan är ett besök på Arena Skövdes upplevelsebad en perfekt aktivitet.
– Varje dag under höstlovet anordnas en spännande skattjakt där du har chansen att hitta ett mumsigt ”drakägg”, säger Fredrik Ridderbacke, marknadsansvarig på Arena Skövde.

Vecka 44, 29 oktober-4 november, infaller det efterlängtade höstlovet som bjuder på både Halloween och bus eller godis. Kanske har du och din familj en solresa inplanerad, men om inte är det ett perfekt tillfälle att besöka Arena Skövde.

Arena Skövde är en mötesplats för alla generationer där du kan äta och dricka gott, motionssimma, bowla, gymma, koppla av på relaxavdelning, följa idrott på elitnivå, gå på konsert, konferens eller massage samt bada på upplevelsebad – ett vattenäventyr för hela familjen.
Se öppettiderna för upplevelsebadet och hopptornet under höstlovsveckan

Just upplevelsebadet har flera gånger vunnit utmärkelsen Sveriges Bästa Äventyrsbad och Årets Turistmål. På plats finns allt från vattenrutschkanor om 370 meter och hopptorn till våg- och utebassäng. För de våghalsiga finns rutschkanorna Magic Hole och Black Hole och för dig som gillar äventyr och fart finns Vildforsen och Turbo. Här kan du utmana din familj och dina vänner om se vem som åker snabbast då din åktid, och dagens snabbaste tid, visas i slutet av banan.
Spana in utbudet av rutschkanor – klicka här

Dessutom finns en drakpool som är en härlig upplevelse för de minsta barnen då de kan få chansen att träffa draken Sim-Sala-Bim som ”gillar” att hoppa från badets hopptorn.

”Simma bland både krokodiler och ormar”
Lagom till höstlovsveckan gör Arena Skövde om temat i sin populära digitala pool Illusion till en regnskogsglänta.
– I Illusion kommer du att kunna simma bland både krokodiler och ormar – om du vågar, säger Fredrik Ridderbacke, marknadsansvarig på Arena Skövde.

Fredrik berättar vidare att de kommer att ha extraöppet  i upplevelsebadet under lovet, där bland annat hopptornet kommer att vara öppet mer än vanligt, och att det anordnas extra roliga aktiviteter.
– Varje dag under höstlovet anordnas en spännande skattjakt där du har chansen att hitta ett mumsigt ”drakägg”. 


Historik
1971 byggdes C-hallen och 25-metersbassängen med undervisningsbassäng
1996 renoverades hela Arena Skövde
2002 invigdes rehabiliteringsbassängen A-& B-hallen
2008 invigdes sportbarerna, den nya foajén och torget och Actig Gym fick nya lokaler
2009 i augusti invigs O´Learys bowling och restaurang och december Sveriges häftigaste upplevelsebad med tillhörande relaxavdelning

Kontakt
Varmt välkommen att kontakta oss!

Telefonnummer:
0500-498750 
E-post: arenaskovde@skovde.se
Besöksadress: Egnells väg 1, 541 41 Skövde