Flexibel lånetjänst låter dig skräddarsy ditt eget lån – på upp till 30 000 kronor

Större utgifter kan slå hårt mot den som har små marginaler i ekonomin. För att underlätta för just den gruppen finns Onea, en lånetjänst som sätter stort fokus på flexibilitet och som låter kunden själv bestämma hur lånet ska se ut.

Alla kan vi drabbas av oförutsedda utgifter om tvättmaskinen eller bilen går sönder, eller man tvingas till ett akut tandläkarbesök. Dessa utgifter är inte bara tråkiga, utan kan också bli svåra att hantera rent ekonomiskt för den som har små marginaler. För just den typen av tillfällen finns lånetjänsten Onea.

– Vi erbjuder lån på upp till 30 000 kronor som återbetalas under en period på max två år. Det tycker vi är en bra längd för att kunna dela upp och hantera större betalningar eller kostnader, men samtidigt få det återbetalt och avklarat relativt snabbt. Då kan man lättare undvika att successivt bygga upp sin skuldsättning för mycket över tid, vilket kan vara lätt hänt om man lånar med väldigt långa löptider, säger Niklas Weidel, marknadschef för Onea.

Läs mer och ansök om lån här.

Om man inte kan eller vill ta lån hos banken, på grund av exempelvis att man är egenföretagare eller timanställd, blir Onea därmed ett flexibelt och lättanvänt lånealternativ. Allt som krävs är att man genomgår en sedvanlig kreditprövning och kan fastställa att det finns återbetalningsförmåga. Just flexibilitet och användarvänlighet är också de tydligaste ledorden för Onea. Ansökan och registrering sker därför enkelt på nätet med hjälp av e-legitimation. På sin profil kan man sedan följa hur mycket man har kvar att betala, utöka lånebeloppet eller förändra låneperioden om det önskas.

Nyligen har man också uppdaterat tjänsten så att det ska bli ännu enklare för kunderna att sätta ihop ett lån som passar dem.

– Onea är nu mer anpassad till kundens behov, genom att man väljer sitt önskade belopp och sedan bestämmer vilken månadsbetalning man klarar av. Lånet fördelas då över ett lämpligt antal månader för att det ska betalas av i en takt som passar varje enskild låntagares förutsättningar. Det går nu även utmärkt att både ansöka om och hantera sitt lån på sin mobil eller surfplatta, säger Niklas Weidel och fortsätter:

– En annan fördel med Onea är att bakom varumärket står den internationella koncernen 4Finance Group, med verksamhet i 15 länder. Det betyder seriositet och trygghet, och att all information hanteras med en säkerhet i paritet med banker. Vi har förstås även ett svenskt kontor med fullbemannad kundservice sju dagar i veckan!

Presenteras av



Flexibla lån,
skräddarsydda efter dina behov!

  •  Välj ett flexibelt lån från Onea på allt mellan 500 och 30.000 kr.
  •  Anpassar sig till dina behov. Utöka beloppet? Inga problem. Förlänga lånetiden? Inga problem.
  •  Betala mindre när du behöver och mer när du vill.

Läs mer på www.onea.se

 

VILLKOR
Exempel: Låna 10 000 kr i 12 månader med en fast årsränta om 101,90%, vilket är en månadsränta om 8,49%. Effektiv ränta 165,90%. Det sammanlagda beloppet som ska betalas är 16 330,68 kr och varje delbetalning uppgår till 1 360,89 kr. Inga avgifter tillkommer. För lån upp till 5 000 kr är max låneperiod 3 mån.