Här är Stockholms bästa företagsfest: ”Slår alla Stureplanskrogar”

Anrikt, förstklassigt och riktigt festligt. 
Oavsett om din företagsfest är på Wallmans Salonger eller Golden Hits är ni garanterade en helkväll med fantastisk mat och häftig underhållning. 
– Det slår verkligen alla Stureplanskrogar med råge om man är ute efter en upplevelse, säger account managern Joel Lund. 

I över hundra år har stockholmare vallfärdat till den klassiska nöjesadressen Teatergatan 3 där både teater och nattklubbar haft sitt säte. Under de senaste 25 åren har Wallmans Salonger huserat på den populära adressen. Under samma tid, i början av 90-talet, grundades ett annat krogkoncept på Kungsgatan 29. Mitt i centrala Stockholm uppstod Golden Hits, som på samma sätt som Wallmans Salonger erbjuder krogshower och utlovar upplevelser utöver det vanliga. 
– Erfarenheten av att ha levererat högklassiga krogshower och underhållit tusentals gäster har resulterat i två unika krogupplevelser. De som kommer till både Wallmans Salonger och Golden Hits brukar säga att våra shower är den bästa underhållningen som man kan få. Och det är ju inte för inte som lokalerna varje vecka fylls av grupper som är ute efter något utöver det vanliga, säger Sofia-Therese Lindfors, Marknads- & försäljningschef i bolaget Wallmans Group AB. 
Vill du veta mer om Wallmans Salongers företagsevent? Se utbudet här 

Otroligt enkelt 
Det finns flera anledningar till att många har sina firmafester på Wallmans Salonger och Golden Hits. Först och främst är det otroligt enkelt: ni bokar ett paket där show och middag ingår. På både Wallmans Salonger och Golden Hits finns en rad spännande paket. På Golden Hits finns till exempel Aw-paketet, en unik rockshow och ni kan sjunga karaoke tillsammans med ett riktigt band.
Här ser du alla Golden Hits paket för företag

Förutom paketen kan ni dessutom skräddarsy er upplevelse. Är det någon som fyller år? Eller någon som ska avtackas? Hör bara av er innan ni kommer så kommer artisterna att hitta på roliga anekdoter och skämt som får alla att vika sig av skratt. Enligt Sofia-Therese är det en väldigt stor skillnad mellan Wallmans Salonger och Golden Hits. 
– I grunden är konceptet med Dinnershow gemensamt men det som skiljer dem åt är att Wallmans Salonger är mer anrikt – här erbjuds gästerna en lyxig upplevelse med en internationell show i världsklass och där har vi även satsat stort på mat och flärd. På Golden Hits har vi valt att satsa mer på fest och humor. Förutom att våra gäster får uppleva en krogshow i världsklass och äta fantastiskt god mat så öppnar nattklubben sina dörrar när showen är slut. Här kan man verkligen ha roligt på riktigt. 
Vill du veta mer om Golden Hits olika företagspaket? Läs mer här

”En stor favorit”
En av de som varit på julfest på Golden Hits är Joel Lund som jobbar som account manager på ett stort medieföretag i Stockholm. Han beskriver det som en fest utöver det vanliga. 
– I Stockholm kan man lätt känna att det blir väldigt stelt när man är ute – speciellt runt Stureplan. På det sättet är Golden Hits en stor favorit som sticker ut på ett väldigt unikt sätt. Här kan alla mellan 20 och 60 år släppa garden och ha kul tillsammans, vilket är otroligt härligt. 
Skulle ni vilja hyra hela Wallmans Salonger? Läs mer här 

Han berättar även att han mer än gärna skulle vilja komma tillbaka. Men då han nu jobbar på ett företag med över 60 anställda så skulle han nog hellre se att företaget abonnerade hela stället. 
– Det är ju som att åka på kryssning för en kväll – och om man då tänker att vi får hela båten för oss själva kan det inte bli annat än bra. För mig och mina kollegor finns det ingen anledning att stå och trängas på någon Stureplanskrog under ett företagsevent. Golden Hits är någonting utöver det vanliga, vilket passar oss perfekt.  
Vill ni också hyra hela Golden Hits? Så gör du