Hitta hjälp eller extraknäck – på 20 sekunderBehöver du personal, hjälp med att frakta bort skräp eller storstäda – eller är du i behov av att tjäna lite extra pengar?
Oavsett om du söker arbetskraft eller vill jobba extra finns det en app som kan hjälpa dig.
– Med Kneget tar det bara några sekunder att komma igång, säger Hans Nelson, en av appens grundare.
Många lever ett stressat liv med vardagsbestyr som lämnas ogjorda för att tiden inte räcker till. Kanske behöver du hjälp med att frakta bort skräp, någon som storstädar hemmet, handlar mat, eller tar ut hunden på en promenad? Oavsett om du behöver personal eller om du vill jobba lite extra kan du hitta snabb hjälp med appen Kneget.
– Vi sammanför dig som behöver hjälp med något med någon som vill hjälpa till. Det tar bara 20 sekunder, säger Hans Nelson, en av grundarna bakom Kneget.

Behöver du personal eller lite extra inkomst? Ladda ner Kneget här

Kneget är en digital mötesplats som vill matcha arbetslösa, entreprenörer, ungdomar och utlandsfödda med de som vill ha ett arbete utfört.
– Det finns mängder av arbeten som behöver utföras både i hem och på företag. Samtidigt finns det mängder av människor som är kompetenta och villiga att utföra dessa tjänster. Vi vill sammanföra grupperna, säger Hans Nelson.

Kom igång med extraknäcken direkt, här laddar du ner Kneget

”Få ett digitalt cv”
Appen är inte bara kostnadsfri att ladda ner – den är även enkel att använda. Du registrerar dig som Knegare eller registrerar att du vill lägga upp ett Kneg, beroende på om du vill arbeta eller om du vill att någon gör ett jobb åt dig. Därefter förmedlar Kneget kontakt och all efterföljande kommunikation sker utan någon mellanhand. Alla aktiviteter registreras noggrant, ifall myndigheter av någon anledning skulle behöva registerutdrag; något som gör det tryggt och säkert för användarna att använda appen.

Hans menar att du som kanske har stått utanför arbetsmarknaden under en längre tid och plötsligt får uppdrag och fina omdömen via Kneget kan nå en helomvändning i livet.
– Det är vår ambition, vi vill vara med i samhällsbyggandet och hjälpa människor att få ett digitalt cv som leder dem framåt.

Ladda ner appen direkt, klicka här

 

Det finns mängder av arbete som behöver göras på både företag och i hemmet. Det finns mängder av människor som är kompetenta och villiga att utföra dessa tjänster. Knegets syfte är att sammanföra dessa grupper - Snabbt och enkelt. Kneget är en nytänkande digital mötesplats som vill revolutionera sättet människor söker och hittar arbete. Genom att sänka trösklarna och göra det lättare för uppdragsgivare och arbetssökande att komma i kontakt med varandra har det blivit smidigare att hitta jobb och tjäna extra pengar. Allt som behövs ryms i en app – Kneget.

Ladda ner appen här