Internetsida och app specialiserade på fastigheter vid vatten

Många människor söker fastigheter vid vatten och är flexibla
var i världen de vill bo.

Barbro och Rolf Lundqvist har alltid varit fascinerade av att bo vid vatten. De tycker att det ger en speciell dimension och frihet.

När de var stationerade i Schweiz på 80-talet bodde de i ett stadshus i den lilla staden Rheinfelden, utanför Basel och då hade de en terrass som gick ut över floden Rhen.

De ägde ett fint litet sommarhus med strandtomt i Andelen utanför Göteborg.

En tid hade de ett fiskarhus, som de renoverade, i Bleket på Tjörn.

Villa Marouette, som de köpte för 10 år sedan, ligger direkt vid strandkanten vid Medelhavet.

De äger nu ett gammalt hus, byggt 1655, vid en liten sjö i Västra Götaland.

Genom sin fascination för att bo vid vattnet har de upptäckt att det är svårt att få ett grepp om utbudet av sådana fastigheter och har därför startat siten och appen ”beachHOUZE”. Det är en marknadsplats där alla som har ett hus vid någon form av vatten (sjö, flod, hav) kan marknadsföra sitt hus gratis oberoende var i världen fastigheten ligger. www.beachhouze.com

Villa Marouette är en sekelskiftesvilla som ägs av Barbro och Rolf Lundqvist sen 10 år. De har bott där varje vår och varje höst. Sommar och vinter har de bott i Sverige. På sommaren hyr de ut fastigheten och den är förstås mycket eftertraktad, eftersom den ligger precis vid Medelhavets strand. Nu har Barbro och Rolf bestämt sig för att flytta till Sverige för gott. Man kan nå dem här: 
info@villamarouette.com