Missa inte årets party – nu drar Sveriges största Oktoberfest igångTyskt öl, tyrolermusik och Lederhosen. Förbered dig på en total bayersk upplevelse och en fantastisk atmosfär när Sveriges största Oktoberfest nu drar igång i Stockholm.

Oktoberfest, den årliga ölfestivalen i München, är en av världens största folkfester och varje år vallfärdar miljontals människor till München för att delta. Men även om du inte kan åka hela vägen till Tyskland har du faktiskt möjlighet att vara med. Sedan 2011 anordnas nämligen Sveriges största Oktoberfest i Stockholm och årets upplaga är större än någonsin.

Boka din plats på årets Oktoberfest här.

Årets Oktoberfest anordnas i ett gigantiskt öltält med plats för 2 100 personer på Gärdet i Stockholm. I tältet kommer besökarna kunna njuta av 23 000 liter 5-procentig bayersk starköl, direkt från bryggeriet i närheten av Nürnberg, serverad av personal klädda i de bayerska folkdräkterna – Lederhosen och Dirndl. Oktoberfest-upplevelsen förgylls dessutom av ett liveband som spelar schlager- och tyrolermusik samt traditionell tysk mat. För den som vill höja stämningen ytterligare ett snäpp finns i år även möjlighet att själv hyra både Lederhosen och Dirndl. 

– Det blir en otrolig fest och det tar aldrig lång tid innan gästerna står upp på bänkarna och sjunger med i allsången, berättar arrangören Magnus Kajser.

Årets Oktoberfest pågår onsdag-lördag, med start 15 augusti och final 18 augusti. Enligt Magnus Kajser brukar dock långborden fyllas upp snabbt och för att garantera en plats tipsar han därför om att förboka sina platser redan nu.

– Det här är en fest man inte vill missa och en upplevelse du sent kommer glömma, säger han.

Missa inte festen, boka dina biljetter nu.

Presenteras av

Stockholm Oktoberfest 2018

Var:  Gärdet, Lindarängsvägen, Stockholm.
När: 15/8-18/8 2018
Start ons, tors, fre kl. 18.30, start lördag kl. 16.00
Entré: Se biljett- och paketpriser som inkluderar mat och dryck här 

Läs mer och boka din plats här.