Natur, kultur, storstäder, stränder, mat och vin

På Franska Rivieran finns allt, till och med skidåkning.

Längs den franska Rivieran hittar man massor av intressanta museum, bland annat Picasso-museet i Antibes.

Naturen uppe bland bergen ovanför kustremsan är väldigt vacker och bjuder bland annat på Europas största ravin, Gorges du Verdun.

Nice har en miljon invånare och har allt från shopping till fantastiska stränder.

Maten i Frankrike är världsberömd och längs kusten finns det många berömda restauranger, till exempel La Résidence de la Pinède, som ligger i Cannes och har tre Michelinstjärnor.

I bergen ovanför Nice kan man till och med åka skidor.

Runt St Aygulf, där Villa Marouette ligger finns det även många attraktioner:  Romerska ruiner i Frejus, Acqualand i Antibes, den världsberömda staden Cannes, St Tropez, Port Grimaud, St Raphael och så förstås St Maxime, där Kung Carl XVI Gustav har ett sommarresidens som ligger precis vid vattnet.

Längs kusten finns det massor av golfbanor där man kan spela golf hela året. I Roquebrun sur Argens, bara 5 minuter från St Aygulf, ligger en mycket fin golfbana.

Villa Marouette är en sekelskiftesvilla som ägs av Barbro och Rolf Lundqvist sen 10 år. De har bott där varje vår och varje höst. Sommar och vinter har de bott i Sverige. På sommaren hyr de ut fastigheten och den är förstås mycket eftertraktad, eftersom den ligger precis vid Medelhavets strand. Nu har Barbro och Rolf bestämt sig för att flytta till Sverige för gott. Man kan nå dem här: 
info@villamarouette.com