Nordic Wellness öppnar ny klubb i Norrköping

Nordic Wellness finns sedan tidigare i Mirum Galleria i Norrköping och snart öppnar de en ny träningsklubb – mitt i city.
– Den nya rymliga lokalen kommer att fyllas med senaste träningsutrustningen och du som kund kommer att få service i världsklass, säger Magnus Wilhelmsson, vd Nordic Wellness.

Många har träning som nyårslöfte och det är just nu extra mycket folk som trängs på träningsanläggningarna. För att kunna erbjuda alla en plats på gymgolvet och på gruppträningspassen öppnar Nordic Wellness flera nya anläggningar runt om i landet. Bor du i Norrköping och gillar att träna både inomhus, utomhus och i grupp kan du snart ta del av Nordic Wellness nya träningsklubb.

Nordic Wellness har funnits sedan 1997 och är idag en av Sveriges största och starkaste träningskedjor med över 160 klubbar. De lägger mycket kraft på att utbilda och stärka sin personal, utveckla sina träningsformer, uppgradera träningsmaskinerna och anställa de bästa instruktörerna och personliga tränarna.
– Tillsammans med våra medlemmar ska vi och våra licensierade instruktörer, välmeriterade personliga tränare, sjukgymnaster och kostrådgivare fortsätta att utvecklas för att säkerställa att vi har branschens bästa och mest hälsosamma träningsformer, säger Magnus Wilhelmsson.

Kolla vilken klubb som ligger närmast dig – klicka här

Gammal biograf mitt i city
På Drottninggatan 64 i Castellums anrika lokal från 1944 pågår just nu byggnationen av Nordic Wellness nya träningsanläggning för fullt. Här låg tidigare Norrköpings första och största biograf Avenyn, så lokalen är väldigt rymlig och kommer erbjuda hela 1000 kvadratmeter träning.
– Dörrarna slår upp för alla träningssugna nu i mars och köper du ett medlemskapet här kan du även träna på vår andra anläggning i Mirum Galleria, säger Magnus Wilhelmsson.

Vill du börja träna på Nordic Wellness? Här hittar du prislistan

Vi startade med tomma händer 1997 i en liten och sliten källarlokal på Backaplan i Göteborg. Här har vi under spartanska förhållanden arbetat oss upp från grunden till det som idag är Nordic Wellness – en av Sveriges största och starkaste träningskedjor med över 160 klubbar.

Det vi har lärt oss längs vägen är att man kommer långt om man är beredd att svettas för det. Att hårt arbete ger resultat är något som också speglar vårt dagliga arbete och vår syn på hur man når sina mål. Därför lägger vi mer kraft än andra på att utbilda och stärka vår personal, utveckla våra träningsformer, uppgradera våra maskiner och knyta de bästa instruktörerna och personliga tränarna till oss.

Läs mer om Nordic Wellness