Passa på: Kör världens mest exklusiva sportbilar – till superprisDrömmer du om att köra en av världens mest exklusiva sportbilar? Vill du ge bort en fartupplevelse i present, planera in det till höstens företagsevent eller kickoff, eller till nästa möhippa eller svensexa? Passa på – med GR8 Experience kan du just nu fynda en plats bakom ratten.

– Många blir som barn när de ser bilarna. Det ger verkligen en adrenalinkick och många går ut ur bilarna efter sin körtur och är helt skakis. Det är en otrolig glädje, säger John MacIntosh från GR8 Experience.

Vill du vara med om en körupplevelse utöver det vanliga eller ge bort en körupplevelse i present? Kanske vill du planera in det nästa kickoff, företagsevent, möhippa eller svensexa? Oavsett har GR8 Experience just nu rabatterade priser på körupplevelser där du kan få uppleva farten och tjusningen i att köra några av världens mest exklusiva sportbilar.
– Vi vill att alla oavsett plånbok eller ålder ska få möjlighet att köra eller åka med i bilarna. Det är en populär aktivitet bland äldre men även för barn, säger John MacIntosh från GR8 Experience.

Klicka här för att se vilka bilar du kan köra hos GR8 Experience

GR8 Experience grundades 2005 och är Europas största leverantör av körupplevelser. Sedan starten har de levererat över 150 000 upplevelser i världens mest omskrivna sportbilar och har även tilldelats pris som Årets Present.
– Alla instruktörer har en lång erfarenhet av sportbilarna och ser till att alltid leverera oförglömliga körupplevelser.

Vill du uppleva känslan bakom ratten i en av världens snabbast accelererande bilar? Köp ett presentkort här och boka din upplevelse direkt!

”Du får en enorm adrenalinkick”
När du köper en körupplevelse från GR8 Experience väljer du vilket bilmärke du vill köra och hur lång sträcka du vill köra. Du kan välja allt från 8 till 200 kilometer körsträcka. När du är tillbaka från körturen får du ta även ta bilder tillsammans med bilen du kört.
– Oavsett om du kör eller åker med får du en enorm adrenalinkick, säger John.

Passar även perfekt för företagsevent
GR8 Experience arrangerar även heldagar för olika företagsevent eller kanske en kickoff.
– Vi kan arrangera events för upp till 250 personer åt gången och för den som vill arrangera ett större event med bilarna kan vi även hjälpa till med lokal, mat och logi, säger John, och fortsätter:
– För att skapa ett framgångsrikt teambuilding-event krävs, förutom att förbättra kommunikation, ledarskap och uppmuntra till kreativitet, en dos skratt och äventyr, avslutar John.

Vill du planera ett företagsevent eller en kickoff tillsammans med GR8 Experience? Klicka här


GR8 Experience grundades 2005 och är Europas absolut största leverantör av körupplevelser och har sedan start levererat över 100 000 upplevelser i världens mest omskrivna sportbilar. Våra instruktörer har lång erfarenhet av sportbilarna och vi ser till att alltid leverera oförglömliga körupplevelser till 100 procent.

GR8 Experience finns på följande platser:
Sverige: Stockholm - Göteborg - Malmö - Helsingborg - Jönköping - Örebro - Åre
Norge: Oslo
Danmark: Köpenhamn - Århus
Tyskland: Hamburg - Köln - Düsseldorf - Berlin - Frankfurt - München
Frankrike: Cannes - Nice - Sainte Maxime - Paris
Spanien: Alicante - Barcelona  

Frågor eller funderingar? Kontakta GR8 Experience här