Så kan du få skönhetsbehandlingar i hemmet

Att tid är en bristvara är ingen nyhet och sällan lämnar vardagen plats för annat än jobb och andra måsten. Hos skönhetsföretaget Glamly kan du bestämma öppettiderna – för att slippa välja bort vardagslyxen.
– Med ett knapptryck bort finns vi och ger dig skönhetsbehandlingar när och var du vill, säger Christine Kuno, grundare av Glamly.

Drömmer du om att hinna med en fransbehandling eller klippning när barnen har somnat? Kanske vill du ha stylister till ett bröllop eller samla dina vänner på en vinkväll där ni blir ompysslade? Med Glamly kan du få professionella skönhetstjänster – när och var du vill.
– Det är både enkelt, smidigt och bekvämt, säger Christine Kuno, grundare av Glamly.

Glamly är den svenska nykomlingen som gör det möjligt att boka professionella skönhetstjänster med stylister On-Demand. Med ett knapptryck kan du få skönhetstjänster till en plats som passar dig – oavsett om det är i hemmet, på kontoret eller hotellet.
– Vi har ett brett utbud av skönhetstjänster som frisör-, make up-, fransförlängning-, spraytan- och nagelvårdtjänster, säger Christine Kuno.
Vill du se vilka skönhetsbehandlingar Glamly kan erbjuda dig? Klicka här

”Skönhetssalong i mobilen”
Du bokar din skönhetstjänst via appen som finns tillgänglig i App Store eller på glamly.se. Därefter kommer professionella stylister med den utrustning och de produkter som krävs för vald behandling.
– Våra stylister har inte bara genomgått arbetsprover utan är även välutbildade, certifierade och  professionella för att ge behandlingar med högsta kvalité, säger Christine Kuno.
Ladda ner appen här för att enkelt och smidigt boka en skönhetsbehandling

Så gick det till
Christine Kuno, grundare av Glamly, bär på en unik historia. Under en tidsperiod om 13 år har hon haft en framgångsrik karriär i både Sverige och Los Angeles, där hon titulerat sig både kändisfrisör, färgtekniker, make up-artist och spraytanner. Oturligt kom hennes internationella skönhetsresa att toppas av ett cancerbesked.
– Efter det lockade inte skönhetsbranschen men jag insåg också snabbt att det var precis där jag skulle vara. Med min historia kunde jag hjälpa, och kanske till och med inspirera, andra människor.

Med en vilja och expertis beslutade hon sig för att inspireras av ett skönhetskoncept från Los Angeles – som ska hjälpa kvinnor som inte hinner med sina skönhetsbehandlingar. Hon började skriva på en affärsplan och lovade sig själv att förverkliga den om hon fick fortsätta leva. Idag är hon fri från cancern och grundare av Glamly.
– I framtiden vill jag från varje tjänst skänka ett belopp till cancerfonden, avslutar Christine Kuno.

Glamly erbjuder professionella skönhetstjänster On-Demand – Vi tar med salong upplevelsen till dig. Med oss kan du boka en eller flera skönhetsbehandlingar. Du bestämmer dag, tid & plats – Vi kommer till dig! Nu kan du enkelt boka din tid via vår app.