Så kan du ta kontroll över PMS- och klimakteriebesvärPMS- och klimakteriebesvär visar sig ofta i en lång rad olika psykiska och fysiska symptom. Trots att besvären ofta har stor inverkan på livskvaliteten tror många att de inte går att påverka. Men nu finns äntligen två produkter som, med naturliga ingredienser, kan lindra besvären med upp till 84 procent.

80 procent kvinnor upplever PMS-besvär i samband med menstruation och symptomen upptar sammantaget nästan åtta år av en kvinnas liv. Den sista menstruationen hos en kvinna brukar avlösas av en rad klimakteriebesvär som i sin tur kan vara i upp till tio år. De hormonella faserna är ofta påfrestande – men kan kontrolleras.

Det finns en hel del man själv kan göra för att minska sina symptom, men upplever man att det inte är tillräckligt kan det vara dags att prova att lägga till ett kosttillskott. Cleanmarine erbjuder två kosttillskott för PMS- respektive klimakteriebesvär, som i studier visat sig kunna lindra besvären med upp till 84 procent.
Vill du ta kontroll över dina PMS- och klimakteriebesvär? Här hittar du produkterna som har hjälpt många kvinnor

70 procent av PMS–besvären lindras
Symptomen vid PMS-besvär kan vara 150 till antalet och de vanligaste är uppblåsthet, smärta, ömma bröst, trötthet, sömnlöshet, spänning, ångest och irritabilitet. Symptomen kan ha en betydande inverkan på både vardagsbestyr och livskvalitet.

Kosttillskottet Cleanmarine® For Women innehåller en unik sammansättning av krillolja, utvalda vitaminer och näringsämnen som har visat sig lindra kvinnors fysiska och psykiska PMS-symptom med upp till 70 procent. Frida är en av de kvinnor som har testat produkten och uttrycker en stark nöjdhet.
– Jag har tidigare haft stora problem med både smärta och humörsvängningar som kommer konsekvent vid varje PMS. Efter en månad med Cleanmarine så hade jag knappt någon smärta och humöret höll sig mer i balans. Helt otroligt att det gick så snabbt att märka skillnad.
Vill du läsa mer om PMS och hur Cleanmarine® For Women kan hjälpa dig? Klicka här

82 procent fick förhöjd livskvalitet
Under klimakteriet upplever många kvinnor en rad symptom. Några av de vanligaste brukar visa sig som nattliga svettningar, humörsvängningar, en känsla av sorg och låg sexlust.

Kosttillskottet Cleanmarine® MenoMin har visat sig lindra klimakteriebesvär och en studie som utförts visar att 84 procent av kvinnorna genom att tillföra kosttillskottet i vardagen upplevde en positiv effekt på deras klimakteriebesvär, och 82 upplevde en ökad livskvalitet. Madeleine är en av de som provat Cleanmarine® MenoMin.
– På mig funkade dom toppen, svallningarna har blivit näst intill obefintlig och slemhinnorna har börjat vakna till liv igen samt har slutat tappa så mycket hår. Så för mig blir det ett självklart val - en del av min nya vardag.
Vill du veta hur Cleanmarine® MenoMin kan hjälpa dig ta kontroll över dina klimakteriebesvär? Klicka här

Cleanmarines produkter kommer från Irland och är helt nya på den svenska marknaden.

Cleanmarine® MenoMin kan med sin sammansättning effektivt lindra klimakteriebesvär och Cleanmarine® For Women kan minska både de fysiska och de psykiska PMS-symptomen.

Här kan du köpa Cleanmarines produkter