Vardagstipset: Så kan du få mer tid med familjenTänk dig en lugn eftermiddag med god mat, glada barn och en lugn stund i soffan.
Genom att välja bort stressiga moment i vardagen får du mer tid över till det som ger dig energi. Så här enkelt beställer du din mat på nätet – och slipper både långa köer och tunga matkassar.

Klockan närmar sig fem på eftermiddagen och det är dags att handla veckans matvaror innan du hämtar barnen på dagis. Kön i affären är lång, klockan går och stressen smyger sig på. Barnen är griniga och du helt slut när du äntligen får sätta dig i soffan. Dags att laga middag.

Tänk om färdiga matkassar i stället väntade på dig när ni kom hem från dagis? I går kväll, under nyheternas reklampaus, passade du nämligen på att beställa veckans varor via den smarta appen.  Helt plötsligt har du fått flera timmar över till att leka med barnen – med energin du slapp lägga på köer, stress och tunga matkassar.
Prova direkt, så här gör du

Samma pris som i mataffären
Mat.se gör det enkelt att handla mat på nätet. Du slipper krångliga abonnemang och beställer enkelt matvarorna genom din telefon, surfplatta eller desktop när du behöver det. Storhandla en gång i veckan eller passa på att beställa det där du verkligen är sugen på att äta till middag i morgon med ett par enkla klick. Priset är i princip samma som i mataffären – och om du handlar för mer än 700 kronor får du dessutom fri hemleverans.
Läs mer om hur det går till här

I appen sparas dina inköpslistor, vilket gör att du slipper leta efter de vanligaste varorna som ni brukar beställa. Det är först när du har lagt din beställning som Mat.se köper in färskvarorna, vilket gör att du alltid får fräscha grönsaker, färsk frukt och nybakat bröd hem till dörren. Att leveransen sker i moderna kylbilar och att ett trettiotal andra kunder får sin mat levererad i samma bil som du är inte heller helt dumt för miljön.

Få tid till det du tycker om
Genom att fundera på vilka energitjuvar som finns i din vardag och hitta enkla sätt att tackla dem på kommer du att få flera timmar extra per dag att lägga på det du tycker om. Att handla mat online har aldrig varit enklare.

Presenteras av
  logo_matse   hogerspalt_matse_storynews-ny