Knepet – för att sluta snarkaSnarkar du om nätterna – utan att veta om det? Det kan vara därför du känner dig trött och energilös varje dag. Har du en partner kan det dessutom drabba er båda. Helps Stop Snoring har utvecklat en munspray som hjälper dig att bli av med dina besvär.

Ungefär hälften av Sveriges befolkning snarkar – majoriteten av dessa är män. Anledningen varierar från person till person men problemet är ofta en förslappad muskulatur i svalget. Det kan göra dig dagtrött och energilös. Helps Stop Snoring har utvecklat en munspray som hjälper dig bli kvitt dina snarkningar.
Vill du veta hur munsprayen fungerar? Klicka här

Munsprayen från Helps Stop Snoring innehåller elva eteriska oljor som direkt stramar upp och smörjer din bakre del i gommen – där snarkljuden uppstår. Den är lätt att använda och smidig att ta med när du reser – och smakar dessutom gott.
– Du kan använda den strax innan du ska lägga dig, eller ha den på nattduksbordet och använda den om du vaknar av dina snarkningar. Väljer du munsköljen istället så har den dessutom en hög flourhalt, vilket gör att den dessutom är bra för tänderna, säger Åsa Mollén från Nordic Consumer Health.

Fyra av fem upplever förbättring
Helps Stop Snoring Munspray finns att köpa på de flesta apotekskedjorna i Sverige och utöver munsprayen finns även ett munskölj och bettskena i sortimentet. Alla tre produkter har testats kliniskt och fyra av fem användare får med produkterna hjälp mot sina snarkproblem.
– Vid behov kan du kombinera produkterna med varandra. Du kan till exempel använda munsköljen efter tandborstningen och snarksprayen strax innan du släcker nattlampan, avslutar Åsa Mollén.
Vill du köpa någon av de tre snarkprodukterna? De finns i dag hos de flesta Apotek. Klicka här för att se exakt vem som säljer dem!

Är du årets snarkare och vill vara med och tävla om en årsförbrukning av snarkprodukter? Missa inte den stora tävlingen på Facebook som pågår just nu. Klicka här

 

Allmänna tips för att sluta snarka:
  • Undvika att sova på rygg – sov istället på sidan eller magen
  • Försök att gå ner i vikt om du är överviktig
  • Dra ner på din alkoholkonsumtion och drick inte innan du ska sova
  • Sluta röka
Du hittar de tre produkterna från Helps Stop Snoring hos de flesta Apotek. Här kan du köpa dem på Apotea!
Är du årets snarkare? Var med och tävla om en årsförbrukning med snarkprodukter här!