Så kan blomman hjälpa dig att varva nerIdag stressar vi mer än någonsin och det kan orsaka både oro och sömnproblem.
Är du en av dem som känner dig orolig och har svårt att somna på kvällen?
Då kan extrakt från passionsblomman hjälpa dig att varva ner.

Passionsblomma är en klätterväxt som kan bli upp mot sex till åtta meter lång. Den har använts som örtmedicin i århundraden, både som färsk och torkad. Idag används den som ett traditionell läkemedel för behandling av lindrig oro och svårigheter med att somna. Ett receptfritt läkemedel som innehåller just passionsblomma, och som du hittar på samtliga apotek i Sverige, är Pascoflair.

Pascoflair är ett traditionellt växtbaserat läkemedel på extrakt från passionsblomma och kan ge lindring vid oro och insomningsbesvär. Det innehåller dubbel mängd verksam substans jämför med övriga alternativ på marknaden.
– Det som skiljer Pascoflair åt från liknande alternativ är att det är billigare och att du kan välja mellan olika förpackningar med fler eller färre antal tabletter i, säger Henrik Alfredsson, affärsområdesansvarig på Unimedic Pharma.

Läs mer om Pascoflair – klicka här 

Gör så här när du känner dig orolig eller har svårt att somna
Vissa perioder på jobbet, i skolan eller i livet i det stora hela är mer intensiva än andra och det kan ibland vara svårt att få ihop livspusslet. Det är då lätt hänt att man känner sig orolig och har svårt att varva ner, vilket i sin tur kan leda till sömnproblem. Det är då viktigt att bryta den onda cirkeln och koppla av – och det kan Pascoflair hjälpa dig med.

Upplever du lindrig oro kan du ta två till tre tabletter dagligen, jämt fördelat över dagen, utan att känna dig avtrubbad. Har du sömnsvårigheter kan du ta en till två tabletter en halvtimme före sänggående. Det går bra att ta tre tabletter om dagen och du behöver inte vara rädd för att bli beroende då Pascoflair inte är beroendeframkallande.

Vill du testa Pascoflair? Beställ det här 

 

 


Om oss

Vi är ett svenskt läkemedelsbolag med fokus på den nordiska marknaden. Vi tillhandahåller ett brett sortiment av licensläkemedel, extempore läkemedel och registrerade läkemedel utifrån vårdens behov och önskemål.

Varmt välkommen att kontakta oss här  


Pascoflair säljs på samtliga apotek-kedjor i Sverige och kan beställas online via Pascoflair.se