Så kan Footmender All in One läka dina fötterLider du av förhårdnader, hälsprickor eller torr hud på fötterna? Då är du inte ensam. Sex av tio vuxna drabbas årligen av dessa besvär. Med Footmender® All in One, är det enkelt att få fina fötter – en produkt räcker.

Att dras med förhårdnader, hälsprickor eller torr hud på fötterna är det många som gör. Hela sex av tio vuxna drabbas årligen av dessa besvär. För att komma till rätta med besvären tar man ofta till flera olika knep så som fotbad, fotfilar och olika fotkrämer. Med Footmender All in One får du en enklare behandling med en enda produkt.

Intresserad av Footmender All in One? Läs mer här

Problem med förhårdnader och hälsprickor kan uppstå av olika anledningar. Förhårdnader kan exempelvis bero på skor med dålig passform, idrottande eller hög belastning på fötterna. Hälsprickor uppstår ofta på hälen, trampdynan eller på utsidan av stortårna. Inte sällan leder det till smärta och att man inte gärna visar upp sina fötter av kosmetiska skäl.

Torra fötter, förhårdnader eller hälsprickor? Läs mer om Footmender här

Footmender All in One behandlar och läker torr hud, förhårdnader och hälsprickor i en och samma behandling. Du smörjer enkelt in dina fötter en gång om dagen i en vecka. Efter detta fortsätter du smörja in fötterna en till två gånger i veckan. Just nu kan du köpa två Footmender All in One för priset av en.

Footmender® All in One är någonting nytt. Inte ännu en likadan kräm eller fotkräm som alla andra. Tanken är att fotvård hemma ska vara enkelt med Footmender. Man ska inte behöva fotbada, använda manuell eller elektrisk fotfil, en fotsocka och sedan olika sorters krämer för att komma tillrätta med sina fotvårdsproblem. Det skall räcka med en produkt.