Cykla till kontoret – sju fördelar med elcykel

I takt med att samhället öppnas upp igen är det många som återgår till sina kontor efter att ha jobbat hemma de senaste 1,5 åren. Kanske har du vant dig vid halvfulla bussar eller tunnelbanevagnar och får en chock nu när vi återgår till att trängas i kollektivtrafiken? Kanske känner du en stark längtan efter att få röra på dig efter att ha suttit med gamnacke i soffan månad efter månad? Oavsett anledning kan en elcykel vara en perfekt väg in i det nya, aktiva vardagslivet. Stålhästen listar sju fördelar med elcykel – och har ett generöst erbjudande att dela med sig av.

  1. Frisk luft
    Få saker får en att vakna till så som några rejäla, djupa andetag av frisk luft. Att cykla på morgonen är det perfekta sättet att väcka både kropp och sinne till liv.
  2. Motion
    Enligt livsmedelsverket kan 30 minuters rörelse varje dag förebygga en rad sjukdomar. Bränn av en kvart till jobbet och en kvart hem och du har ditt på det torra! Med en elcykel kan du själv välja motstånd efter dagsform.
  3. Spara pengar
    En elcykel är en engångskostnad och därefter slipper du löpande utgifter såsom kollektivtrafikavgifter, parkeringsplats eller dyr bensin.
  4. Ingen försening
    En elcykel påverkas inte av bilköer eller spårfel, vilket gör att du får kontroll över din tid och resväg på ett helt annat sätt än när du är beroende av bil eller kollektivtrafik.
  5. Miljön
    Ett av de mest angelägna skälen – elcyklar avger inga avgaser och gör ett minimalt avtryck på klimatet.
  6. Frihet
    En elcykel ger dig friheten att ta dig vart du vill – när du vill.
  7. Slipp svetten
    Till skillnad från när du trampar på en vanlig cykel kan du med en elcykel ta dig fram utan att anstränga dig – inga svettfläckar på morgonmötet.

    Just nu erbjuder Stålhästen 2000 kronor rabatt vid köp av en ny elcykel med koden cyklatilljobbet22 

Stålhästens affärsidé är att göra stiliga cyklar av hög kvalitet och som alla har råd med. Det har de lyckats med genom att kapa alla mellanhänder, ha internet som sin största försäljningskanal och genom att överlåta till dig som kund att skruva dit de sista delarna. I dag rullar det över 20 000 Stålhästencyklar i Sverige och det säljs närmare 4 000 cyklar per år. Cyklarna huseras på ett modernt lager i Ängelholm och butik och kontor finns i Stockholm och Malmö.

Läs mer på https://www.stalhasten.se