Bra Miljöval på elen – lika självklart som att välja eko-bananer

Du som är elhandelskund hos Eskilstuna Energi och Miljö kan välja till Bra Miljöval. Sara Widman, kommunikatör för Bra Miljöval Elenergi på Naturskyddsföreningen, förklarar varför det är ett bra val.

Bra Miljöval på elen – lika självklart som att välja eko-bananer

Du som är elhandelskund hos SEVAB Strängnäs Energi kan välja till Bra Miljöval. Sara Widman, kommunikatör för Bra Miljöval Elenergi på Naturskyddsföreningen, förklarar varför det är ett bra val.

Därför ska du handla lokal el i Västervik: ”Samla allt på samma ställe”

100 procent förnybar el, schyssta villkor och lokal kundservice – anledningarna till att välja en lokal elleverantör i Västervik är många.

De har föregått med gott exempel sedan 1920 – nu firar Boo Energi 100 år

“Vi har satt våra kunder först och föregått med gott exempel i hundra år. Att nu erbjuda klimatpositiv el är steg vi tar för att fortsätta på samma spår”, säger Maria Hultman, Marknadsansvarig på Boo Energi.

Så kan du få ett smartare elpris

För dig som privatperson är det inte rimligt att veta hur och när du ska köpa el, därför erbjuder Boo Energi i Nacka vad de kallar för Boo-portföljen som gör jobbet åt dig.

Hundra procent förnybar el – från Hälsingland: ”Tryggt och lokalt”

– Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt elavtal, så närhelst du som kund behöver fråga oss om något finns vi där för dig, säger Malin Eriksson, försäljningschef.

Testa: Hur låg kan din elräkning bli i vinter?

“Det ger dig ett lågt, fast elpris under vintern och övergår till ett rörligt när sommarmånaderna kommer tillbaka”

Nu kan du ladda din elbil tillsammans med Bodens Energi

Antalet elbilar fortsätter att öka i Sverige och bara i fjol steg elbilshandeln med 68 procent. En välfungerande laddinfrastruktur krävs för att bemöta ökningen av elbilar och laddhybrider. Bodens Energi har följt elbilsutvecklingen flitigt och kan nu erbjuda sina kunder laddstolpar från InCharge med laddpunkter runt om i hela Europa.

Winter is coming – spara pengar genom att se över ditt elavtal

Under den kallare och mörkare delen av året ökar elförbrukningen kraftigt, och samtidigt går elpriserna ofta upp. Dessa två faktorer sätter spår på din elräkning. Det går dock att spara pengar – genom att se över elavtalet och energieffektivisera hemma.

Winter is coming – spara pengar genom att se över ditt elavtal

Under den kallare och mörkare delen av året ökar elförbrukningen kraftigt, och samtidigt går elpriserna ofta upp. Dessa två faktorer sätter spår på din elräkning.

Men det går att spara pengar – genom att se över elavtalet och energieffektivisera hemma.