Därför ska du börja bygga din pool – redan i dag

Det blir kyligare och kyligare för varje dag, och för många känns det som en evighet tills dess att vi kan sitta ute i trädgården och njuta av värmen igen. Den som går i tankar om att skaffa pool bör dock påbörja arbetet för nästa års poolsäsong redan nu, berättar Marcus Westerlund, marknadsansvarig på Ellips Pool.

– Många tänker inte på det, men fördelarna med att börja nu på hösten är många.

Så kan du fixa din altan enklare och billigare än någonsin

Klockan har ställts fram och inom kort väntas även utemöblerna på altanen göras detsamma. Innan dess ska dock altanen oljas i vanlig ordning; en process som enligt många är både tidskrävande och påfrestande. Med Fixor by Nitor Wood Protection som består av Trärengöring och Träskydd kan du slippa den årliga behandlingen och spara stora summor på samma gång.

Här är nya metoden som möjliggör kostnadseffektiv och miljövänlig jordsanering

Att sanera marker från tungmetaller har hittills inneburit kostsam och miljömässigt ohållbar jordersättning. Nu erbjuder Zeo-Concept ECE AB ett helt nytt koncept som gynnar både plånbok och miljö; den naturliga mineralen Zeolit renar, läker och skapar omgivningar i världsklass.

Poolföretaget för dig som vill göra rätt – hela vägen

Att införskaffa pool är en dröm för många, något som visar sig i ökningen av poolföretag de senaste åren. Men att skaffa pool kan för många verka omständigt med mycket att tänka på, med allt från kostnader till att hitta den pool som passar både behov och trädgård.

Tips: Så lyckas du med måleriprojektet i sommar

Nu under sommaren och på semestern bestämmer sig många för att måla om sina fasader. Men målningen kan också innebära problematik och stora frågetecken.

Poolerna för dig som vill göra det på riktigt

Många går i tankar om att införskaffa pool till sommaren, och poolköp är ett område som är fullt av missvisande och felaktig information enligt Jan Sundberg, VD på ScandinavianLuxePool.

Så gör mirakelmineralen underverk för din odling

Dags att börja vårodla? Ekologiska mineralen Zeolit gör jorden både bördig och välmående. Oavsett om du ska odla en tomatplanta på balkongen eller gräsbeklädda koncertarenor så är Zeolit den optimala jordförbättraren – och besparar miljön både bevattning och växtnäring.

Vansta Trädgård presenterar toppmodernt växthus i nytt showroom

Dags att börja odla! Vansta Trädgård introducerar det nya växthuset Cultivar, som passar trädgårdsintresserade, vare sig du är proffs eller nybörjare.

Här är supergrillen som kan användas på din balkong: ”Äntligen en riktig ELGRILL!”

Till grillsäsongen 2020 lanserar LANDMANN sin nya elgrill E Pantera.

Detta är glada nyheter för alla som bor i lägenhet med balkong eller är husvagnsägare. E Pantera är en premiumgrill som verkligen levererar riktigt bra grillvärme, säger Jonas Axelsson, marknads- och försäljningsansvarig på LANDMANN.

Vill du bli trädgårdsmästare, florist eller veterinär? Här är skolan för dig!

På Himmelstalunds utbildningscentrum får du en attraktiv yrkesexamen som gör dig jobbredo direkt efter gymnasiet – och behörighet till många av Sveriges universitet och högskolor.