Trött på höstens kala träd? Låt lagerhäggen och bokhäcken muntra upp!

Sommaren börjar lida mot sitt slut, och hösten smyger sig på; kanske har du redan märkt hur löven utanför köksfönstret börjar gulna, för att så småningom lägga sig som ett täcke över marken?

Förläng sommaren med ett skräddarsytt uterum

De flesta svenskar är överens om att sommaren är alldeles för kort. Med ett högkvalitativt uterum kan vi emellertid få njuta av en betydligt längre sommarsäsong – eller till och med fira nästa julafton omgiven av tropiska växter. Nu kan du bygga ditt eget uterum online, med Novorooms Uterumsbyggare. Testa själv och få en offert på direkten!

Så här skapar du en köksträdgård i krukor

Vill du piffa upp fönsterbrädan med egenodlade grönsaker och örter?
Så här gör du för att skapa en miniträdgård i ditt kök.

Därför ska du börja bygga din pool – redan i dag

Det blir kyligare och kyligare för varje dag, och för många känns det som en evighet tills dess att vi kan sitta ute i trädgården och njuta av värmen igen. Den som går i tankar om att skaffa pool bör dock påbörja arbetet för nästa års poolsäsong redan nu, berättar Marcus Westerlund, marknadsansvarig på Ellips Pool.

– Många tänker inte på det, men fördelarna med att börja nu på hösten är många.

Så kan du fixa din altan enklare och billigare än någonsin

Klockan har ställts fram och inom kort väntas även utemöblerna på altanen göras detsamma. Innan dess ska dock altanen oljas i vanlig ordning; en process som enligt många är både tidskrävande och påfrestande. Med Fixor by Nitor Wood Protection som består av Trärengöring och Träskydd kan du slippa den årliga behandlingen och spara stora summor på samma gång.

Här är nya metoden som möjliggör kostnadseffektiv och miljövänlig jordsanering

Att sanera marker från tungmetaller har hittills inneburit kostsam och miljömässigt ohållbar jordersättning. Nu erbjuder Zeo-Concept ECE AB ett helt nytt koncept som gynnar både plånbok och miljö; den naturliga mineralen Zeolit renar, läker och skapar omgivningar i världsklass.

Poolföretaget för dig som vill göra rätt – hela vägen

Att införskaffa pool är en dröm för många, något som visar sig i ökningen av poolföretag de senaste åren. Men att skaffa pool kan för många verka omständigt med mycket att tänka på, med allt från kostnader till att hitta den pool som passar både behov och trädgård.

Tips: Så lyckas du med måleriprojektet i sommar

Nu under sommaren och på semestern bestämmer sig många för att måla om sina fasader. Men målningen kan också innebära problematik och stora frågetecken.

Poolerna för dig som vill göra det på riktigt

Många går i tankar om att införskaffa pool till sommaren, och poolköp är ett område som är fullt av missvisande och felaktig information enligt Jan Sundberg, VD på ScandinavianLuxePool.

Så gör mirakelmineralen underverk för din odling

Dags att börja vårodla? Ekologiska mineralen Zeolit gör jorden både bördig och välmående. Oavsett om du ska odla en tomatplanta på balkongen eller gräsbeklädda koncertarenor så är Zeolit den optimala jordförbättraren – och besparar miljön både bevattning och växtnäring.