Därför ska du svemestra på Leksand Resort

Med ett unikt läge vid den vackra sjön Siljan är Leksand Resort det självklara valet för dina lediga dagar. På Leksand Resort finns något för alla, från en femstjärnig camping med många boendealternativ till ett sommarland som ger glädje åt både stora och små.

Galeon Yachts – Förverkligar dina drömmar

Det finns flera anledningar till att efterfrågan på Galeon Yachts aldrig har varit större. Däribland dess innovativa lösningar, gedigna hantverk, ”beach mode” balkonger och deras höga kvalitét. Galeon Yachts finns i kategorin 30–80 fot och är utsedda av Aquaholic till en av de tio världsledande yachts. Här kan du läsa om varför just dem är världsledande.

Njut av det goda livet – till rabatterade priser

För 10 år sedan grundades Smart Senior, företaget som vill erbjuda mer av livets nöjen till Sveriges seniorer. Här får du tillgång till rabatter på allt från glasögon, teknik, försäkringar, böcker, skönhet, resor och mycket mer.
– Vi är en kanal som sätter seniorer först och ger dem möjligheter att ta del av det goda i livet till bättre priser, säger Christian Rudén, vd Smart Senior.

Destination Lofsdalen erbjuder boende för distansarbetare som vill jobba “fjällifrån”

I rådande pandemi där myndigheter uppmanar alla som kan att jobba hemma lockar Destination Lofsdalen att kombinera distansarbete med fjälluft och friluftsäventyr. Under januari och början av februari är priserna lägre, snöläget exemplariskt och liftköerna nästintill obefintliga – perfekt för de som vill byta ut hemmakontoret mot fjällets vidder.

EduPlanet gör det enkelt att studera medicin – utomlands

EduPlanet erbjuder gratis studievägledning och kan hjälpa dig med allt från val av skola till ansökan och kontakt med tidigare studenter inför dina utlandsstudier.

Gör vintern till den bästa – tillsammans med Idre Himmelfjäll

Många planer har ställts in under året i och med rådande situation, men nu kan du garantera en bra vinter när du bokar en resa till Idre Himmelfjäll. Upplev familjevänlig skidåkning på den första nya skidanläggningen i Sverige på 30 år.  
– Här finns något för alla, säger Torbjörn Wallin, vd Idre Himmelfjäll.

Allt fler längtar till Österrike i vinter

Det är dags att knäppa pjäxorna, ställa sig på skidorna och bege sig ner för backen. Om svenskarna får välja är det Österrike som gäller, det visar en ny undersökning. Nu kan du dessutom ta dig dit miljövänligt och säkert med nattåg. Hos Österrikes Turistbyrå kan du ta reda på allt du behöver veta inför vinterns semester.

Längdskidåkning är den hetaste trenden i vintersverige

Sverige är ett av de länder med störst fascination för längdskidåkning i världen.

Fem tips inför skidsemestern

Vi går mot svalare tider och vi är många som längtar till första snön faller och vi äntligen få ta fram skidorna igen. Visit Fjällen har listat fem bra tips inför kommande vinter.

Air Leap satsade under pandemin – är nu Sveriges snabbast växande flygbolag

Behovet av flygresor fanns dock fortfarande kvar, vilket fick regionala flygbolaget Air Leap att gå emot strömmen och satsa på en expansion.