Så får du en variationsrik sommarsemester i Sverige

Få en händelserik sommar med unik natur och mysig stadsmiljö i en och samma destination. Trollhättan och Vänersborg kompletterar varandra och erbjuder massor av olika upplevelser med bara en mils avstånd. Tillsammans utgör städerna det perfekta resmålet för de som både vill uppleva kultur, natur, bad och stadsliv med mängder av aktiviteter för alla åldrar.

Naturupplevelser och inbjudande stadsmiljö i ett – Res till Östersund i sommar!

Dags att boka semester? Vill du kanske ut på äventyr i naturen, ta det lugnt på ett spa eller besöka en stad fylld av härliga restaurang- och kulturupplevelser? Du behöver inte bestämma dig, res till Östersund. Här finns något för alla åldrar och intressen!

Vart bär det av i sommar? – Så fixar du den perfekta semestern i Sverige

Möjligheterna att upptäcka Sverige har blivit större! Hitta smultronställen i hela landet och boka din perfekta semester med hjälp av First Camp. Ett enkelt, tryggt och smidigt sätt fixa en semester som passar dina önskemål. Utbudet på över 1500 stugor från Boden i norr till Malmö i söder med allt för familjen, kompisgänget eller kärleksparet gör det lätt att hitta rätt.

Därför ska du svemestra på Leksand Resort

Med ett unikt läge vid den vackra sjön Siljan är Leksand Resort det självklara valet för dina lediga dagar. På Leksand Resort finns något för alla, från en femstjärnig camping med många boendealternativ till ett sommarland som ger glädje åt både stora och små.

Galeon Yachts – Förverkligar dina drömmar

Det finns flera anledningar till att efterfrågan på Galeon Yachts aldrig har varit större. Däribland dess innovativa lösningar, gedigna hantverk, ”beach mode” balkonger och deras höga kvalitét. Galeon Yachts finns i kategorin 30–80 fot och är utsedda av Aquaholic till en av de tio världsledande yachts. Här kan du läsa om varför just dem är världsledande.

Njut av det goda livet – till rabatterade priser

För 10 år sedan grundades Smart Senior, företaget som vill erbjuda mer av livets nöjen till Sveriges seniorer. Här får du tillgång till rabatter på allt från glasögon, teknik, försäkringar, böcker, skönhet, resor och mycket mer.
– Vi är en kanal som sätter seniorer först och ger dem möjligheter att ta del av det goda i livet till bättre priser, säger Christian Rudén, vd Smart Senior.

Destination Lofsdalen erbjuder boende för distansarbetare som vill jobba “fjällifrån”

I rådande pandemi där myndigheter uppmanar alla som kan att jobba hemma lockar Destination Lofsdalen att kombinera distansarbete med fjälluft och friluftsäventyr. Under januari och början av februari är priserna lägre, snöläget exemplariskt och liftköerna nästintill obefintliga – perfekt för de som vill byta ut hemmakontoret mot fjällets vidder.

EduPlanet gör det enkelt att studera medicin – utomlands

EduPlanet erbjuder gratis studievägledning och kan hjälpa dig med allt från val av skola till ansökan och kontakt med tidigare studenter inför dina utlandsstudier.

Gör vintern till den bästa – tillsammans med Idre Himmelfjäll

Många planer har ställts in under året i och med rådande situation, men nu kan du garantera en bra vinter när du bokar en resa till Idre Himmelfjäll. Upplev familjevänlig skidåkning på den första nya skidanläggningen i Sverige på 30 år.  
– Här finns något för alla, säger Torbjörn Wallin, vd Idre Himmelfjäll.

Allt fler längtar till Österrike i vinter

Det är dags att knäppa pjäxorna, ställa sig på skidorna och bege sig ner för backen. Om svenskarna får välja är det Österrike som gäller, det visar en ny undersökning. Nu kan du dessutom ta dig dit miljövänligt och säkert med nattåg. Hos Österrikes Turistbyrå kan du ta reda på allt du behöver veta inför vinterns semester.