Sugen på värme och en upplevelsefylld resa? Åk på träningsresa till Portugal!

Vill du åka på en aktiv och rolig semester, komma igång med träningen eller utveckla din träningsteknik i fantastisk medelhavsmiljö? Då är det Springtime du ska spana in!

Gör drömmen till verklighet – så köper du det perfekta huset i Spanien

Drömmer du om ett sommarhus eller att helt och hållet flytta till Spanien? Områdena kring den vackra Mazarrónbukten är fortfarande relativt oupptäckta av utländska turister. Perfekt för dig som söker tillflykt i varmare breddgrader men vill slippa städerna som blivit exploaterade av turism. Här kan du med hjälp av Spaindinavia hitta en plats för vila och avkoppling eller nya äventyr!

Få en vinterupplevelse med mer än “bara” skidor

Vintern är här och att fara ut i backen eller glida fram i längdspår är en efterlängtad aktivitet för många. Järvsö är ett populärt alternativ med sina skidanläggningar och vackra natur. Men vill du ha mer än ”bara” skidåkning och njuta av andra vinteraktiviteter är det nyöppnade Camp Järvsö du ska besöka – här står hälsa, träning och balans i fokus.

Äntligen Österrike igen! Gör vinterresan till er bästa med unika vinteraktiviteter

Förra vintern saknade många Österrikiska Alperna, men nu är det hög tid att planera vinterns resa när det öppnar upp igen. Njut av fartfyllda vinteraktiviteter, god mat och vackra vyer. Här kan du läsa Österrikes turistbyråns tips för att vinterresan ska bli er bästa.

På span efter Afrikas Big Five på Serengetis ändlösa slätter

Vägen slingrar sig längs med kanten till den världsberömda Ngorongorokratern. Ibland får du i blickfånget till höger en vy över den mäktiga kratern. Igår var du nere på kraterns botten och spanade efter gamla elefanthannar med enorma betar.

Ta med familjen på ett äventyrligt Spöklov i Borås!

Om du vill ta med familjen på en aktivitetsfylld semester med massor av mysiga och rysliga upplevelser både för små och stora barn är Borås staden att åka till. Här kan ni bland annat besöka Sveriges första hemsökta museum, testa mörkerklättring i äventyrsparken eller gå på Borås Djurpark och upptäck en förtrollad värld med pumpor, värmande eldar och mystiska varelser.

Säkra din plats i semesterparadiset – Här finns seglingsresor för alla!

  Finns det något bättre än värme, sol, turkost vatten och vind i seglen? Många har nog längtat efter att resa och uppleva detta de senaste åren och med More Sailing kan du få uppleva det på bästa sätt – om du hinner knipa en plats förstås.  När hösten tränger sig på och vi äntligen får börja resa igen går tankarna kanske […]

Resedagbok: Så är det att semestra i svårslagna Maldiverna

Om du vill njuta av vita bländande stränder och turkost vatten är Maldiverna högst svårslaget. Ett resmål som bjuder på allt det där unika och fantastiska samt det som många drömmar om att uppleva någon gång i livet.

Så får du en variationsrik sommarsemester i Sverige

Få en händelserik sommar med unik natur och mysig stadsmiljö i en och samma destination. Trollhättan och Vänersborg kompletterar varandra och erbjuder massor av olika upplevelser med bara en mils avstånd. Tillsammans utgör städerna det perfekta resmålet för de som både vill uppleva kultur, natur, bad och stadsliv med mängder av aktiviteter för alla åldrar.

Naturupplevelser och inbjudande stadsmiljö i ett – Res till Östersund i sommar!

Dags att boka semester? Vill du kanske ut på äventyr i naturen, ta det lugnt på ett spa eller besöka en stad fylld av härliga restaurang- och kulturupplevelser? Du behöver inte bestämma dig, res till Östersund. Här finns något för alla åldrar och intressen!