EduPlanet gör det enkelt att studera medicin – utomlands

EduPlanet erbjuder gratis studievägledning och kan hjälpa dig med allt från val av skola till ansökan och kontakt med tidigare studenter inför dina utlandsstudier.

Gör vintern till den bästa – tillsammans med Idre Himmelfjäll

Många planer har ställts in under året i och med rådande situation, men nu kan du garantera en bra vinter när du bokar en resa till Idre Himmelfjäll. Upplev familjevänlig skidåkning på den första nya skidanläggningen i Sverige på 30 år.  
– Här finns något för alla, säger Torbjörn Wallin, vd Idre Himmelfjäll.

Allt fler längtar till Österrike i vinter

Det är dags att knäppa pjäxorna, ställa sig på skidorna och bege sig ner för backen. Om svenskarna får välja är det Österrike som gäller, det visar en ny undersökning. Nu kan du dessutom ta dig dit miljövänligt och säkert med nattåg. Hos Österrikes Turistbyrå kan du ta reda på allt du behöver veta inför vinterns semester.

Längdskidåkning är den hetaste trenden i vintersverige

Sverige är ett av de länder med störst fascination för längdskidåkning i världen.

Fem tips inför skidsemestern

Vi går mot svalare tider och vi är många som längtar till första snön faller och vi äntligen få ta fram skidorna igen. Visit Fjällen har listat fem bra tips inför kommande vinter.

Air Leap satsade under pandemin – är nu Sveriges snabbast växande flygbolag

Behovet av flygresor fanns dock fortfarande kvar, vilket fick regionala flygbolaget Air Leap att gå emot strömmen och satsa på en expansion.

Så gör First Camp det enklare att hitta den perfekta semestern

Semestern är äntligen här, men rådande situation har försvårat det för många runt om landet. Planerade resor har ställts in och många letar nu med ljus och lykta efter ett nytt resmål. Med hjälp av First Camp blir det väldigt enkelt – oavsett om ni är ute efter en lugn och stillsam semester, eller en charterliknande sådan på hemmaplan.

Livfullt och pampigt – kika in i unika hotellets nyrenoverade rum

Byggnaden är K-märkt och utsidan pryds av vackra fasader. Men kikar man in på insidan möts man av en lite annan känsla.

Så kan du bidra till bättre liv för världens delfiner: “Låt detta bli den sista generationen i fångenskap”

Delfiner ser ofta ut som om de ler, men under ytan lider de av allvarlig stress, självstympning och smärta. 
World Animal Protection Sverige vill sätta stopp för detta orättvisa djurplågeri – men kommer inte att lyckas utan hjälp från dig och många andra. 

Hitta nya smultronställen med din egen husbil

Husbilar blir allt mer populära och inte att undra på – de ger dig möjlighet att återupptäcka dina favoritdestinationer helt på egna villkor. Med husbil är det du som bestämmer och enklare blir det faktiskt inte.