Spara tid och elförbrukning med air fryers

Dagens air fryers är så mångsidiga att de till stor del kan ersätta såväl ugn som spis. Med OBH Nordicas air fryers kan du spara upp till 65% energi jämfört om du använder en vanlig ugn.

Stacky’s – den nya stjärnan på tallriken

Vill du äta mer prisvärt och gott? Är du trött på utbudet som finns i kylarna och frysarna i matbutiken? Tycker du att matlagning ska vara enkelt? Då är Stacky’s något för dig. Denna lilla fyrkant av svenska råvaror förvaras i skafferiet och kan användas på många sätt. Här är Stacky’s!

Så kommer du enklare tillbaka till hälsosamma rutiner efter semestern

Nu börjar många komma tillbaka från semestern och kanske unnat sig lite extra och tummat på träningen kan det vara svårt att komma tillbaka till rutinerna. Ifall du vill göra det enklare att komma i gång och få i dig näringsrik kost som smakar gott måste du testa Inika Superfoods!

Svårt att få ihop vardagsmaten? Här är matkassen som är enkel – på riktigt

Enkla Kassen är matkassen som vill ge dig en stressfri vardag med god, lättlagad mat som kan minska din klimatpåverkan från mat med hela 80 procent.

Delikatesser av högsta klass
från svensk vildmark

Medan viltkött av många anses vara en delikatess av högsta klass, har det länge varit svårt att få tag på kött av riktigt bra kvalitet i den svenska dagligvaruhandeln. Av denna anledning startade Johan Löfström och Patrik Björklund Swedish Wild, med fokus på att enbart köpa in och sälja det absolut bästa svenska viltkött som […]

Så kan du lyckas med träningen – med hjälp av xshapes

Tiden efter nyår är nästintill synonymt med nyårslöften – ofta kopplade till träning och hälsa. Inte sällan minskar mängden träning i samband med årets gång, och många känner att de saknar allt från kunskap till motivation att fortsätta med träningen. Med appen xhapes vid din sida får du allt från träningsinstruktioner till kostplaner – för att du enkelt ska kunna nå dina träningsmål.

Familjen Lu’s tofurecept blev en svensk storfavorit

Allt fler svenskar väljer bort kött i sin kost, vissa helt och hållet och andra mer sporadiskt. Trenden har gett ett stort uppsving för vegetariska alternativ – där tofu, den över 2000 år gamla råvaran från Asien, snabbt blivit vardagsmat i svenska hushåll.

– Vår familj flyttade från Kina till Sverige 1998. Vi tog med oss gammelmormors tofurecept och började göra tofu i vårt eget kök – något som välkomnades med öppna armar, säger Joceline Lu, produktchef på Yipin och dotter i familjen.

Här hittar du restaurangerna som hyllas i sociala medier

Vill du se om kedjan lever upp till hypen? Hitta din närmaste restaurang och testa själv.

Söker du ett trevligt lunchställe? Då ska du prova Gävle Live

Den tidigare travrestaurangen går nu under namnet Gävle Live och är stadens nya konferens & underhållningsarena. Förutom en massa liveevents så serveras här också en lunchbuffé fylld med rätter som passar de flesta. Den stora lokalen sväljer många och samtidigt är det luftigt. Med en stor LED-skärm (7×4 m) som visar musikvideor, sportminnen och lunchtrav blir du samtidigt underhållen under måltiden.

Få en glasstronomisk upplevelse du sent glömmer hos Köld

Det finns knappast något bättre än att svalka sig med en god glass på en strålande dag. Malmöföretaget Köld utlovar en smakupplevelse utöver det vanliga med deras gräddglass och växtbaserade glass som är gjord på de bästa råvarorna. Hos Köld finns bland annat glass gjord på cashewnötter eller kokospuré för den som undviker laktos.