Är du sugen på god glass med spännande smaker?

Många associerar sommaren med uppfriskande glassar. Trots att det finns en del att välja mellan är de flesta snarlika i sin smak – men hos Köld revolutionerar man glassmarknaden med unika smaker.

Här är supermaten för golfare: ”Ett helt nytt alternativ på banan”

Edgy Foods har lanserat Edgy Veggie To Go och Edgy Veggie snacks som maxar din ork på golfbanan – och med det även dina golfresultat.

Sveriges Mästerkock har testat Korvpaket: ”Jag trodde aldrig att det skulle bli såhär bra!”

Gillar du stora, kryddiga eller örtfyllda korvar? Hos Korvpaket hittar du allt du behöver för att laga din egen drömkorv – och kan själv bygga ihop ditt eget paket. Passa på att klicka hem ditt paket nu med en rabattkod som ger dig ett extra bra pris.

Så väljer du rätt hundmat

Många tycker att det är svårt att hitta rätt foder för just sin hund, och vad är egentligen ett bra foder? Med ett stort utbud kan det kännas som rena rama vetenskapen, speciellt om hunden har särskilda behov.

Hallonlakritsskallen blir glass hos Hemglass

Ett överraskande samarbete mellan Hemglass och Bubs Godis har resulterat i Glass-skallen

Vill du ha hjälp att träna och äta rätt? Missa inte Kickstarta 2019!

Modifast och Bodyweight har tagit fram Kickstarta 2019 som med kostprogram, träningsövningar och coachning ger dig en knuff i rätt riktning.

Edgy Veggy Cup – veganska snabbmåltider när tiden tryter

Nya Edgy Veggie Cup To Go är ett bra alternativ för dig som vill ha en god, snabb och hälsosam måltid – oavsett om du är hemma, på jobbet eller i skidbacken.

Är du kostrådgivare eller PT? Här är det digitala verktyget du inte får missa

Med Nutrition Data kan du enkelt dela kostscheman och träningsprogram med alla dina kunder, samtidigt som de kan registrera sina måltider och aktiviteter – direkt i mobilen.

Här är vinnaren av Årets EKO Profil 2018

“Vägen till ett hälsosamt liv börjar med vad vi äter”

Sommarens stora glasstrend är vegansk

Sommaren är äntligen här och svenskarna är kända för att äta glass i stora lass. Men vad innehåller egentligen helt vanlig glass och är de nyttigare glassalternativen ett bättre val? Hanna från Lily & Hanna´s Rawfood Icecream reder ut allt du behöver veta.