Undersökning: Svenskarna slarvar med solskyddet – så här blir det enklare att skydda sig rätt

De flesta vet att vi måste använda solskydd för att skydda oss mot solen, men ändå slarvas det med solskyddsfaktorn. Det visar en undersökning från YouGov på uppdrag av EVY Technology.
– Det finns stora kunskapsbrister och de allra flesta applicerar en alldeles för liten mängd solskydd. Vi gör det lätt för människor att skydda sig på riktigt, säger Margret Pinto, vd för EVY Techonology.

Möt Paul Mitchell – För ett friskare hår och en grönare planet

Förr handlade de allra flesta sina hårprodukter i den lokala matbutiken, men idag är utbudet mycket större än så, och vi kan få professionell hårvård levererad hem till dörren. Några som vet hur man upprätthåller ett friskt hår är huvudena bakom varumärket Paul Mitchell. De har med sina produkter inte bara gjort skillnad för kunders hår, utan för planeten.

– För varje såld förpackning av TEA TREE serien, planteras ett träd, säger Susanna Björklund, Brand Manager på Paul Mitchell Sverige.

Här är tvålen för alla lägen – med endast tre ingredienser

Vi lever i en tid där det finns produkter för alla olika syften och våra badrumsskåp är oftast överfyllda med olika förpackningar, men det finns ett sätt att undvika det. Med Aleppotvålen, tvålen som fungerar som traditionell handtvål, sminkborttagning, raktvål, på insektsbett och till mycket, mycket mer.

Så kan du göra din hud redo för vintern

Vintern är på ingång, vilket för många innebär att torr hud och hudrodnad är likaså. Att hitta den perfekta hudkrämen kan te sig som en utmaning för många, men Jukon Repair Original är perfekt lämpad för vinterhalvåret. Den icke-vattenbaserade salvan mjukgör och återfuktar torra hudpartier på djupet, och möjliggör att du kan njuta av den vackra årstiden utan besvär.

Den hetaste skönhetstrenden 2020

För varje dag som går förlorar huden spänst och lyster och många drömmer om att vinna kampen mot ärr, rynkor, celluliter och bristningar. Tack vare skönhetssnackisen Skinroller kan du sluta drömma – och rulla dig till en bättre hy.
– Skinroller PRO är en produkt med små nålar som har en föryngrande effekt på huden i ansiktet och på kroppen, säger ansvariga från Skinroller.

Så ordnar du ditt eget hemmaspa – med Dermosil

Då vädret utanför fönstret växlar mellan strålande sol och snöblandat regn kan det kännas svårt att veta hur du ska ta hand om din kropp och din hud. Spåren efter det kalla vintermörkret både syns och känns. Kanske har du även haft en stressig vinter. Nu är det därför extra viktigt att ägna dig själv lite omtanke, något som ger avslappning och återhämtning för både kropp och själ.

Så kan du göra din hud redo för våren

Har du hudsprickor, skoskav eller nariga händer som verkligen är i behov av lite extra kärlek? Trots en tämligen mild vinter är det många runtom landet som har fått torr hud på grund av vinterhalvåret, varpå en riktigt vårdande salva kan vara din räddare i nöden! Möt våren med det svenska märket Jukon Repair Original – som både mjukgör och återfuktar torra hudpartier på djupet.

Så skyddar du dig mot virus – med vanlig tvål

Nu i förkylningstider gör de flesta av oss allt vi kan för att undvika att bli smittade av de otaliga virus som ständigt cirkulerar omkring oss. Råden för hur man bäst undviker att bli smittad är många, och nätet svämmar över av olika huskurer. Men, ett av de mest effektiva sätten att minska virusspridningen är att helt enkelt vara noga med att tvätta händerna ordentligt med tvål!

Se nyheten: Här är linserna som kan reducera ögontrötthet

Statistik från SCB visar på att ungefär sju av tio personer i Sverige har någon form av synfel. Det råder alltså ingen brist på lösningar i form av glasögon eller linser på marknaden – men linserna från Clearlii sticker ut från mängden.

– Ända sedan vår start 2011 har vårt primära fokus varit att öka tillgängligheten av kvalitetslinser till bra priser, anpassade efter det nordiska klimatet. Alla Clearliis linser finns på apotek runt om i landet, något som är en viktig faktor, berättar Tim Nyfjäll, Brand Manager på Clearlii.

Har du koll på vad du ska använda till ditt nagellack?

Att bära nagellack är en stor del av vardagen för många. Lika trevligt som det är att testa nya märken och färger, lika frustrerande kan det vara att få bort det. Gripen är ett självklart val för många – men det finns flera alternativ beroende på typ av nagellack.