Säker plastikkirurgi med fokus på dina önskemål

Hos Plastikkirurgen Leif Gylbert på Sophiahemmet hjälper man patienter som önskar genomgå plastikkirurgi att hitta rätt lösning.

Så fick Petra, 47, platt mage efter graviditeter och viktnedgång

Särade magmuskler och en massa lös hud – efter tre graviditeter och en viktnedgång på tjugo kilo var detta verkligheten för Petra Sillanpää, 47. I januari 2019 genomförde hon en bukplastik hos APS kliniken på privatsjukhuset Carlanderska i Göteborg. 

Här kan du göra en hårtransplantation på en dag

Poseidonkliniken i Stockholm har haft kändisar som Andreas Carlsson, Anders Limpar och Jan Johansen som kunder.

Sveriges främsta spaexpert om sparesorten: ”Vilken succé!”

Hotel Tylösands vision om att skapa en modern spaanläggning, eller ett ”social spa”, har på kort tid gjort anläggningen till en av västkustens mest attraktiva.

Tunt hår? Så kan du få tillbaka ditt hår – på 45 minuter

Lider du av håravfall och tunnhårighet? Du är inte ensam. Med en PRP-behandling kan du få håret att börja växa snabbare och hårstråna att bli tjockare.

Så gav de Joel ett helt nytt leende

Att känna sig missnöjd med sina tänder på grund av deras utseende är inget ovanligt. Så här hjälpte Käkkirurgiska Centrum Joel.

Viktigt att du är nöjd med dig själv – du är perfekt!

Det är mycket som kan göra att vi känner oss lyckliga eller tvärtom att vi blir ledsna.

Unga mamman efter bröstoperationen: ”Jag är jättenöjd”

Allt fler väljer att förändra sitt utseende med hjälp av skönhetskirurgi. En av dessa är Natalie Grip, känd från tv-programmet ”Unga Mammor”. Valet föll på skönhetskliniken Kosmetisk Kirurgi i Jönköping – en av Sveriges största privatkliniker.

Här är den nya hudvårdstrenden: Probiotika

I dag hittar vi inte enbart nyttiga bakterier i olika mat- och hälsosammanhang. Nu finns de även i hudvårdsprodukter. Det är optimalt för vår hy, menar hudterapeuten Emelie.

”Det handlar om att framhäva det bästa på ett smakfullt sätt”

Internet svämmar över av skräckexempel på skönhetsingrepp som gått för långt. Ändå är det mer populärt än någonsin att förbättra sitt utseende med hjälp av estetiska injektioner.