5 vanliga myter och fakta om håravfall

Det finns en hel del myter om håravfall. Listan är lång med märkliga idéer kring vad som faktiskt är orsaken och hur man ska göra för att tämja håravfallet.

Trött på att tappa hår? Så enkelt kan du få tillbaka din frisyr

“Alla som får ordning på sitt hår får en bättre självkänsla. De blir mycket gladare, det märker vi direkt när vi träffar dem för uppföljning”.

Här är Paradiset – där välmående och miljö är av största vikt

Vikten av avslappning är svår att underskatta i vårt moderna samhälle, samtidigt gör många sitt bästa för att klimatkompensera på semestern. Paradiset Bad Spa Wellness i Örnsköldsvik arbetar hårt med att minska sitt avtryck på miljön.

Zagora Simply Organic: Skönhet som
 stöttar marockanskt kvinnokooperativ

Under vinterhalvåret är det lätt att huden tappar sin lyster och spänst, samtidigt som håret blir torrt och trist. I dag finns det en uppsjö av olika skönhetsprodukter inriktade på det kallare halvåret – att hitta rätt kan därför vara lättare sagt än gjort. Arganolja kan hjälpa dig att få glänsande hår och silkeslen hud – året om.

Så kan du slippa rakfinnar och utslag

Svenska Váli Company & Brands tröttnade på marknadens utbud av dyra multibladshyvlar som inte levererade som utlovat. Lösningen blev Váli – en klassisk säkerhetshyvel med ett enda rakblad.

Gör en modern hårtransplantation

Allt fler utför hårtransplantationer i dag, och med den teknik som finns är det lätt att förstå varför. Swedish Hair Clinic använder sig av moderna sådana, som med sin långa erfarenhet och stora kunskap inom hår- och skäggtransplantation kan se till självförtroendet får ett lyft.

Naturlig hudvård hos Annelunds Eko

“Min önskan är att hitta en produkt för varje person som kommer till mig för att få hjälp. Jag vill ha personlig kontakt och ge råd som har substans”

Grundaren av TiKei: Så lägger du den perfekta basen i tre steg

Oavsett om du vill förvandla ett trött måndagsansikte eller se magisk ut på festen krävs samma förutsättning: En riktigt bra bas. Med mineralsmink kan alla få till den där perfekta basen, och här får du lära dig hur.

Så kan du få ditt drömleende – i tre enkla steg

Glöm dyra och smärtsamma tandställningar av metall. Nu kan du få en osynlig och prisvärd tandställning från Franksmile – anpassad helt efter dina tänder.

Säker plastikkirurgi med fokus på dina önskemål

Hos Plastikkirurgen Leif Gylbert på Sophiahemmet hjälper man patienter som önskar genomgå plastikkirurgi att hitta rätt lösning.