Naturlig hudvård hos Annelunds Eko

“Min önskan är att hitta en produkt för varje person som kommer till mig för att få hjälp. Jag vill ha personlig kontakt och ge råd som har substans”

Grundaren av TiKei: Så lägger du den perfekta basen i tre steg

Oavsett om du vill förvandla ett trött måndagsansikte eller se magisk ut på festen krävs samma förutsättning: En riktigt bra bas. Med mineralsmink kan alla få till den där perfekta basen, och här får du lära dig hur.

Så kan du få ditt drömleende – i tre enkla steg

Glöm dyra och smärtsamma tandställningar av metall. Nu kan du få en osynlig och prisvärd tandställning från Franksmile – anpassad helt efter dina tänder.

Säker plastikkirurgi med fokus på dina önskemål

Hos Plastikkirurgen Leif Gylbert på Sophiahemmet hjälper man patienter som önskar genomgå plastikkirurgi att hitta rätt lösning.

Säg hejdå till ansiktskrämen

Torr hy, fet hy, eller kanske en blandning – hur hittar man rätt i hudvårsdjungeln? Många ansiktskrämer har en lång innehållsförteckning med både alkohol och tillsatser. Nu finns ett ekologiskt och naturligt alternativ.

Experten: Nu gör kurvorna comeback

Allt fler efterfrågar sina former efter en graviditet, enligt Fredrik Gewalli, vd på Apskliniken.se. Här möts du av både kompetens och kvalitet hos kliniken med unika koncept.

Trendande: Därför ska du göra ditt nästa skönhetsingrepp i Turkiet

Att utföra plastikoperationer är något som har ökat markant i popularitet de senaste åren. Men i Sverige är klinikerna dyrare och håller inte samma standard som i andra länder.

Så fick Petra, 47, platt mage efter graviditeter och viktnedgång

Särade magmuskler och en massa lös hud – efter tre graviditeter och en viktnedgång på tjugo kilo var detta verkligheten för Petra Sillanpää, 47. I januari 2019 genomförde hon en bukplastik hos APS kliniken på privatsjukhuset Carlanderska i Göteborg. 

Här kan du göra en hårtransplantation på en dag

Poseidonkliniken i Stockholm har haft kändisar som Andreas Carlsson, Anders Limpar och Jan Johansen som kunder.

Sveriges främsta spaexpert om sparesorten: ”Vilken succé!”

Hotel Tylösands vision om att skapa en modern spaanläggning, eller ett ”social spa”, har på kort tid gjort anläggningen till en av västkustens mest attraktiva.