Den hetaste skönhetstrenden 2020

För varje dag som går förlorar huden spänst och lyster och många drömmer om att vinna kampen mot ärr, rynkor, celluliter och bristningar. Tack vare skönhetssnackisen Skinroller kan du sluta drömma – och rulla dig till en bättre hy.
– Skinroller PRO är en produkt med små nålar som har en föryngrande effekt på huden i ansiktet och på kroppen, säger ansvariga från Skinroller.

Så ordnar du ditt eget hemmaspa – med Dermosil

Då vädret utanför fönstret växlar mellan strålande sol och snöblandat regn kan det kännas svårt att veta hur du ska ta hand om din kropp och din hud. Spåren efter det kalla vintermörkret både syns och känns. Kanske har du även haft en stressig vinter. Nu är det därför extra viktigt att ägna dig själv lite omtanke, något som ger avslappning och återhämtning för både kropp och själ.

Så kan du göra din hud redo för våren

Har du hudsprickor, skoskav eller nariga händer som verkligen är i behov av lite extra kärlek? Trots en tämligen mild vinter är det många runtom landet som har fått torr hud på grund av vinterhalvåret, varpå en riktigt vårdande salva kan vara din räddare i nöden! Möt våren med det svenska märket Jukon Repair Original – som både mjukgör och återfuktar torra hudpartier på djupet.

Så skyddar du dig mot virus – med vanlig tvål

Nu i förkylningstider gör de flesta av oss allt vi kan för att undvika att bli smittade av de otaliga virus som ständigt cirkulerar omkring oss. Råden för hur man bäst undviker att bli smittad är många, och nätet svämmar över av olika huskurer. Men, ett av de mest effektiva sätten att minska virusspridningen är att helt enkelt vara noga med att tvätta händerna ordentligt med tvål!

Har du koll på vad du ska använda till ditt nagellack?

Att bära nagellack är en stor del av vardagen för många. Lika trevligt som det är att testa nya märken och färger, lika frustrerande kan det vara att få bort det. Gripen är ett självklart val för många – men det finns flera alternativ beroende på typ av nagellack.

5 vanliga myter och fakta om håravfall

Det finns en hel del myter om håravfall. Listan är lång med märkliga idéer kring vad som faktiskt är orsaken och hur man ska göra för att tämja håravfallet.

Trött på att tappa hår? Så enkelt kan du få tillbaka din frisyr

“Alla som får ordning på sitt hår får en bättre självkänsla. De blir mycket gladare, det märker vi direkt när vi träffar dem för uppföljning”.

Här är Paradiset – där välmående och miljö är av största vikt

Vikten av avslappning är svår att underskatta i vårt moderna samhälle, samtidigt gör många sitt bästa för att klimatkompensera på semestern. Paradiset Bad Spa Wellness i Örnsköldsvik arbetar hårt med att minska sitt avtryck på miljön.

Zagora Simply Organic: Skönhet som
 stöttar marockanskt kvinnokooperativ

Under vinterhalvåret är det lätt att huden tappar sin lyster och spänst, samtidigt som håret blir torrt och trist. I dag finns det en uppsjö av olika skönhetsprodukter inriktade på det kallare halvåret – att hitta rätt kan därför vara lättare sagt än gjort. Arganolja kan hjälpa dig att få glänsande hår och silkeslen hud – året om.

Så kan du slippa rakfinnar och utslag

Svenska Váli Company & Brands tröttnade på marknadens utbud av dyra multibladshyvlar som inte levererade som utlovat. Lösningen blev Váli – en klassisk säkerhetshyvel med ett enda rakblad.