Därför ska du välja mellanmålet My Foodie® före en smoothie

Är du en av många som svänger förbi mataffären och köper en smoothie till mellanmål? Då kommer du gilla My Foodie® – ett matigare och nyttigare alternativ!

Så enkelt kan du förbättra din andning och din hållning

Andas ut – hälsovästen är här. Med sin geniala form och funktion hjälper den dig att andas lättare – och ger dig också en bättre hållning.

Ska du löpträna i vår? Här är den hetaste löparappen just nu

Framstående teknikföretaget Racefox har med hjälp av AI utvecklat ett ”smartbelt” som ger dig feedback på din löpteknik – direkt i löpspåret.

Idun, 24 år, fick inte stödet hon behövde av sjukvården efter cancern

“Jag hade behövt någon som fångade upp mig efteråt. Men jag fick aldrig frågan. Istället fick jag hitta stöd själv”.

Så enkelt är det att få effektivt psykologstöd – med Dialog24

När Lisa, 30, behövde söka psykologstöd för ångest valde hon att testa appen Dialog24. Hon blev positivt överraskad över hur smidigt det var.

Säker plastikkirurgi med fokus på dina önskemål

Hos Plastikkirurgen Leif Gylbert på Sophiahemmet hjälper man patienter som önskar genomgå plastikkirurgi att hitta rätt lösning.

Så fick Petra, 47, platt mage efter graviditeter och viktnedgång

Särade magmuskler och en massa lös hud – efter tre graviditeter och en viktnedgång på tjugo kilo var detta verkligheten för Petra Sillanpää, 47. I januari 2019 genomförde hon en bukplastik hos APS kliniken på privatsjukhuset Carlanderska i Göteborg. 

“Extrakt från tempelträdets blad används för behandling av minnesbesvär”

Upplever du att du har svårt att samla tankarna och att du är mentalt trött? Då kanske det traditionellt växtbaserade läkemedlet Bio-Biloba kan hjälpa dig.

Edgy Veggy Cup – veganska snabbmåltider när tiden tryter

Nya Edgy Veggie Cup To Go är ett bra alternativ för dig som vill ha en god, snabb och hälsosam måltid – oavsett om du är hemma, på jobbet eller i skidbacken.

Så kan digital företagshälsovård förebygga ohälsa och sjuktal

Nästan en miljon svenskar mår idag dåligt på sin arbetsplats vilket både påverkar verksamheternas lönsamhet och samhället negativt.