För mycket av det goda?

Fettansamlingar sker inte bara på mage, lår och rumpa utan även kring organen. Här spelar levern stor roll som kroppens reningscentral. Leverns funktion är central för en välfungerande kropp och inverkar på ämnesomsättningen. Vi vet att det finns flera skäl till varför levern kan överbelastas; det kan vara överkonsumtion av alkohol men även övervikt. Trötthet […]

E-handelssuccén Flowlife: ”Vårt annorlunda sätt att bemöta kunder fungerar”

Under pandemiåret 2020 lyckades Flowlife med konststycket att vända ett till synes hopplöst läge till tredubblad omsättning.

Smärtlindring utan biverkningar? Testa TENS, en välbeprövad metod inom förlossningsvården

Det är helt naturligt som gravid att oroa sig inför förlossningen och smärtan som kommer med den. Om du vill behandla din smärta men är tveksam till att ta smärtstillande mediciner, kan du därför testa TENS. En biverkningsfri behandlingsmetod för smärtlindring under det tidiga värkarbetet – så här fungerar det.

Maria åt sig frisk – med
Superfood & Berries

Maria har levt med hypotyreos i över ett decennium. För några år sedan eskalerade hennes hälsoproblem och hon fick diagnosen kronisk urinrörskatarr och Reynolds syndrom. Läkarna förslog nya och fler mediciner och olika behandlingar, men ingenting hjälpte. Då tog hon saken i egna händer och åt sig frisk med Superfood & Berries.

Fyll på dina kraftstationer med PQQMax® – så här funkar det

Känner du dig inte lika pigg som du gjorde förr? Det kan bero på att dina mitokondrier, de så kallade kraftstationerna i dina celler, inte arbetar optimalt. Med åldern försvagas våra mitokondrier och blir dessutom färre till antalet. Därför erbjuder DCG Nordic sitt kosttillskott PQQMax® – för att du, trots att åren går ska kunna känna dig pigg och stark i vardagen.

Åland – en självklarhet

För göteborgska Annika Kahnberg representerar Åland närhet, variation, spännande utmaningar och stora möjligheter till en aktiv och givande fritid. Det var inom Ålands hälso- och sjukvård hon gjorde sin AT och det var här hon träffade – och gifte sig med – sin make. Att hon hamnade på Åland efter sin ST blev som en […]

Låt inte tröttheten ta över – Boosta immunsystemet med ImmuneCare

Längtan efter ljusare dagar gör sig starkare när vinterns mörka dagar fortsatt pågår. Det är lätt att tröttheten tar över, och att kroppen hamnar ur balans. DCG Nordic, tillverkare och distributör av kosttillskott, superfoods, naturligt kosmetika och naturmediciner har därför tagit fram produkten ImmuneCare, ett kosttillskott som stödjer immunförsvarets normala funktion.

Gå ner i vikt med svensk innovation

Stina har alltid haft lätt för att gå upp i vikt och med åldern har det blivit näst intill omöjligt att bli av med envisa extrakilon. Stina har testat många produkter som stöd, men ingen har fungerat riktigt bra. När hon började med svenska kosttillskottet Fat Burner kom äntligen resultaten. Redan efter två månader hade […]

Här är produkten som passar perfekt till vinterns äventyr

Vintern är i full gång och den efterlängtade snön har äntligen kommit till hela Sverige. Detta är något som för många innebär allt från besök till fjällen till friska promenader i skogen. Oavsett anledning finns nu Klean Kanteen – flaskorna och termosarna som är till stor nytta för dina utflykter och för miljön.

Därför kan manukahonung bli nästa generations aloe vera

Att manukahonung förhindrar skärsår och brännskador från att bli infekterade är ingen nyhet. Redan för 5000 år sedan i Mesopotamien användes honungen som ett naturligt bandage men det finns fler användningsområden. Idag används honungen för att möjliggöra en friskare vardag.