Zagora Simply Organic: Skönhet som
 stöttar marockanskt kvinnokooperativ

Under vinterhalvåret är det lätt att huden tappar sin lyster och spänst, samtidigt som håret blir torrt och trist. I dag finns det en uppsjö av olika skönhetsprodukter inriktade på det kallare halvåret – att hitta rätt kan därför vara lättare sagt än gjort. Arganolja kan hjälpa dig att få glänsande hår och silkeslen hud – året om.

Bryt tystnaden på arbetsplatsen kring psykisk ohälsa

Det finns en utbredd tystnad i näringslivet kring psykisk ohälsa trots att alarmerande många chefer drabbas av depression och utmattning. Ett sätt att bryta tystnaden är att prata om problemen.

Här kan du varva ner i Täby

Fler är i dag medvetna om sitt val av mat och restaurang och letar efter grönare alternativ. Det kan vara dyrt att hitta rätt, men på Sallad and Smoothies i Täby ska priserna pressas ner ordentligt i december.

Nu kan du mäta dina goda tarmbakterier

Vår mage påverkar vår hälsa mer än vi tror. Nu kan du med ett enkelt prov som du gör hemma se hur din tarmflora mår.

Andas fritt med ClearMax inhalator

I stundande vintertider är det många som känner förkylningen smyga sig på. Sätten att undvika sjukdagar är många, och när näsan täpper igen vänder sig många till nässpray, hälsokostpreparat, huskurer och annat.

Njut av en härlig spaweekend på Badhotellet i Tranås

Vintern närmar sig markant, och antalet människor som eftersöker värme och energi är många. Samtidigt är det lika många som inte har möjligheten att åka på en längre utlandssemester – men möjligheten att koppla av rejält när kylan smyger sig på finns ändå.

Så optimerar Örebro Hockey sin träning med svänghjul

En evidensbaserad träningsform som nu börjar uppmärksammas inom framförallt elitidrotten är svänghjulsträning. Efter en studie med Universitet införde Örebro Hockey banbrytande svänghjulsträning från svenska Coneline som en viktig del av sin träning.

Gör en modern hårtransplantation

Allt fler utför hårtransplantationer i dag, och med den teknik som finns är det lätt att förstå varför. Swedish Hair Clinic använder sig av moderna sådana, som med sin långa erfarenhet och stora kunskap inom hår- och skäggtransplantation kan se till självförtroendet får ett lyft.

reFitness hjälper dig att komma igång med träningen på allvar

Med ett 2019 som börjar löpa mot sitt slut börjar allt fler tänka på de ständigt förekommande nyårslöftena. Ett av de mest vanliga handlar om att gå upp och ned i vikt och att träna mer, något som många tycker är lättare sagt än gjort. Nu finns ReFitness som hjälper dig att nå dina mål för en bättre hälsa.

Titta in i det nya gymet i Vällingby Park: ”Toppfräscht”

Två våningar, 830 kvadratmeter, toppmoderna maskiner – och träningsglädje. Så beskrivs Nordic Wellness nyöppnade gym i Vällingby Park som slog upp dörrarna i juni tidigare i år.