Forskaren: “Så kan du bli kvitt dina ledbesvär – helt naturligt”

Stela och onda leder kan göra vardagen problematisk och humöret lågt. Är du en av dem som ser förbrukning av smärtstillande läkemedel som ett nödvändigt ont så kan nyheten Zincumin vara din lösning. Det är ett unikt kosttillskott som både kan lindra och förebygga ledvärk med hjälp av enbart naturliga ingredienser.

Nu kan Anders åka pulka med sina barn igen: ”Värken försvinner med Mollii-dräkten”

Anders Karlsson, 51, har levt med muskelvärk sedan födseln; en smärta som fortsätter öka med åren. För att tillfälligt lindra symptomen har han tvingats ta varma bad och äta smärtstillande tabletter – men sedan han provade Mollii-dräkten för två år sedan har hans liv förändrats helt.

Här är Paradiset – där välmående och miljö är av största vikt

Vikten av avslappning är svår att underskatta i vårt moderna samhälle, samtidigt gör många sitt bästa för att klimatkompensera på semestern. Paradiset Bad Spa Wellness i Örnsköldsvik arbetar hårt med att minska sitt avtryck på miljön.

Här är nya drycken som både smakar och gör gott

I en tid som florerar av nyårslöften och livsstilsförändringar kan det vara svårt att hitta en balans mellan att vara hälsosam, unna sig – och dessutom göra miljömedvetna konsumtionsval. Med det veganska varumärket Sprouds nya chokladdryck blir den ekvationen enkel att lösa – den är både god, klimatsmart och har låg sockerhalt.

Zagora Simply Organic: Skönhet som
 stöttar marockanskt kvinnokooperativ

Under vinterhalvåret är det lätt att huden tappar sin lyster och spänst, samtidigt som håret blir torrt och trist. I dag finns det en uppsjö av olika skönhetsprodukter inriktade på det kallare halvåret – att hitta rätt kan därför vara lättare sagt än gjort. Arganolja kan hjälpa dig att få glänsande hår och silkeslen hud – året om.

”Marknadens bästa snarkskena”

Letar du riktigt effektiv snarkhjälp som testats och används av ÖNH-läkare & tandläkare? Som är ”mer” än vad Apoteken erbjuder? Som har funktioner väl i nivå med dyra så kallade Apnéskenor? Som kostar mindre/år än Apotekens? Då har du kommit rätt.

Här är ett av 2020-års viktigaste lopp – vem anmäler du?

Den som korsar Göteborgsvarvets startlinje 16 maj 2020 har en upplevelse av rang framför sig.

Mer fokus på patienten hos Falck Läkarbilar

Med ”människor som hjälper människor” som ledord, har Falck, med sina läkarbilar, framgångsrikt utvecklat verksamheten för akuta hembesök av läkare – och blivit en stark aktör inom mobil sjukvård. Här arbetar engagerade läkare som söker en annan typ av erfarenhet och som värdesätter ett flexibelt arbete med varierande uppdrag, där mycket tid ägnas åt patientarbete.

Bryt tystnaden på arbetsplatsen kring psykisk ohälsa

Det finns en utbredd tystnad i näringslivet kring psykisk ohälsa trots att alarmerande många chefer drabbas av depression och utmattning. Ett sätt att bryta tystnaden är att prata om problemen.

Här kan du varva ner i Täby

Fler är i dag medvetna om sitt val av mat och restaurang och letar efter grönare alternativ. Det kan vara dyrt att hitta rätt, men på Sallad and Smoothies i Täby ska priserna pressas ner ordentligt i december.