Slipp pollen och virus – en luftrenare gör luften ren och fräsch

Med en luftrenare kan du rensa luften mot föroreningar såsom virus, mögel, damm, smuts och pollen.

Effektiv bakteriedödande och virushämmande sårspray

Huden får utstå många påfrestningar och det är viktigt att ta hand om den ordentligt. Effigerm First Aid desinficerande spray med hypoklorsyra som förutom dödar bakterier och hämmar virus också påskyndar läkningen av sår.

Så kan du minska negativ stress och förbättra dina relationer

Alla par- och familjerelationer innehåller utmaningar som kan skapa stress och oro och få oss ur balans. Ofta leder det till att man som par eller familj fastnar i olika beteendemönster som sliter på relationen – och som kan kännas svåra att bryta på egen hand.

Så kan du få drömfysiken – med kultförklarade träningsprogrammet

Vill du må bättre än någonsin både fysiskt och psykiskt? Är du redo för att satsa på en riktig förändring och investera i dig själv? Då ska du anmäla dig till ”16 weeks of hell.

Nu kan du njuta av våren – utan mygg- och fästingbett

Våren står runt hörnet, och likaså gör även de ökända myggen och fästingarna. Det kan därför vara en bra idé att redan nu vara väl förberedd – och välja produkter som fungerar för hela familjen. Salubrins produkter går bra att använda även på barn under tre år, och kommer med fler fördelar än så.

Så kan du göra din hud redo för våren

Har du hudsprickor, skoskav eller nariga händer som verkligen är i behov av lite extra kärlek? Trots en tämligen mild vinter är det många runtom landet som har fått torr hud på grund av vinterhalvåret, varpå en riktigt vårdande salva kan vara din räddare i nöden! Möt våren med det svenska märket Jukon Repair Original – som både mjukgör och återfuktar torra hudpartier på djupet.

Därför är spikmattan bra både för dig och för kvinnor i Indien

När spikmattan från företaget Shakti kom till Sverige 2008, för att sedan bli årets julklapp 2009, var en vanlig missuppfattning att det skulle göra ont att ligga på mattan. Men syftet är helt det motsatta.

Sök snabbt för sepsis – lär dig känna igen symptomen

Lika vanligt som cancer. Lika dödligt som hjärtinfarkt. Över 40 000 svenskar drabbas av sepsis varje år. 20% av dem dör. Snabb diagnos och vård ökar chansen att det går bra.

Så skyddar du dig mot virus – med vanlig tvål

Nu i förkylningstider gör de flesta av oss allt vi kan för att undvika att bli smittade av de otaliga virus som ständigt cirkulerar omkring oss. Råden för hur man bäst undviker att bli smittad är många, och nätet svämmar över av olika huskurer. Men, ett av de mest effektiva sätten att minska virusspridningen är att helt enkelt vara noga med att tvätta händerna ordentligt med tvål!

Här gömmer sig den hyllade spa-pärlan i Orbaden

Det välrenommerade hotellet Orbaden Spa och resort har tilldelats flera priser och utmärkelser.