Boosta sexlivet i sommar – med Vagivital

Äntligen är det sommar och dags att njuta av sol, bad – och varandra.
Genom att återfukta med VagiVital kan du inte bara förebygga symtom utan även boosta sexlivet.

Tandvårdskedjan Aqua Dental erbjuder kostnadsfritt antikroppstest

Sedan en tid tillbaka har tandvårdskedjan Aqua Dental erbjudit sina patienter antikroppstester för covid-19. Syftet är att avlasta en redan drabbad primärvård och hjälpa Folkhälsomyndigheten att samla information om smittoläget.

Använd AlkaTroz för ett fortsatt rörligt liv

Att känna att kroppen inte kan röra sig som du vill är påfrestande och kan hindra dig från att göra det du verkligen vill i livet.

Löparfesten blir digital: I år kan du springa Midnattsloppet där du är

Det omåttligt populära Midnattsloppet blir nu virtuellt och vem som helst, oavsett om du är nybörjare eller elitidrottare, kan delta och springa på vilken plats som helst i Sverige.

Så kan du enkelt beställa hemläkare – genom Allys mobilapp

Vi lever i vad som för tillfället kan klassas som osäkra tider. Den rådande pandemin innebär att alla måste ta sitt ansvar för att minska smittspridningen, något som kan innebära att besök hos läkare och vårdcentraler kan bli av det svårare slaget. Det är ett problem som den nystartade vårdgivaren Ally vill lösa – i form av hemläkare som enkelt beställs via mobilen.

Slipp pollen och virus – en luftrenare gör luften ren och fräsch

Med en luftrenare kan du rensa luften mot föroreningar såsom virus, mögel, damm, smuts och pollen.

Jenny, 43, blir piggare av att äta Astaxin: ”Och lederna slutar knaka!”

I tider då vi behöver hålla immunsystemet extra starkt finns det många knep att ta till; exempelvis god sömn, motion och bra kost. Ett annat tips är det svenska kosttillskottet Astaxin®, som både bidrar till immunsystemets normala funktion och kan reducera trötthet och utmattning.
– När jag äter Astaxin känner jag skillnaden – jag blir piggare och får mer energi, säger Jenny Hammar, 43.

Effektiv bakteriedödande och virushämmande sårspray

Huden får utstå många påfrestningar och det är viktigt att ta hand om den ordentligt. Effigerm First Aid desinficerande spray med hypoklorsyra som förutom dödar bakterier och hämmar virus också påskyndar läkningen av sår.

Så kan du minska negativ stress och förbättra dina relationer

Alla par- och familjerelationer innehåller utmaningar som kan skapa stress och oro och få oss ur balans. Ofta leder det till att man som par eller familj fastnar i olika beteendemönster som sliter på relationen – och som kan kännas svåra att bryta på egen hand.

Så kan du få drömfysiken – med kultförklarade träningsprogrammet

Vill du må bättre än någonsin både fysiskt och psykiskt? Är du redo för att satsa på en riktig förändring och investera i dig själv? Då ska du anmäla dig till ”16 weeks of hell.