Här är dunderkuren för sommarens sår: Plåster och unik honung

Med en sårsalva och ett plåster läker du sommarens sår. Plåster finns det mängder av men vilken sårsalva är bästa valet? Alla önskar ju en sårsalva som verkligen fungerar och helst verkar antibakteriellt, antiviralt och antiinflammatoriskt och dessutom är 100% naturlig. Dessa egenskaper finns i Manuka Fill Sårsalva, som med sin medicinska manukahonung läker sår och irriterande munsår.
– Manukahonungen har en fantastisk effekt även på större och komplicerade sår, och allt fler använder den, förklarar Jonas Nobel, vd på MEDFOUR.

Så får du en balanserad och enkel vardag – med framtidsmat

Framtidsmaten är maten som inte kräver någon tillagning eller tid samtidigt som den förser oss med all den näring vi behöver. För trots det att man gärna vill laga eller avnjuta en ordentlig måltid så är kampen mot klockan ett faktum. Några som vill underlätta människors vardag är just svenska företaget Framtidsmat med deras produkt Comfoo – så här funkar den.

LaktasDuo® minskar dina besvär med laktosintolerans och gasbildning – snabbt och enkelt

Avstår du från viss typ av mat och tackar nej till sociala tillställningar för att du är orolig för gasbesvär på grund av din laktosintolerans? Det finns hjälp att få. Svenska företaget Add Pharma Nordic AB utökar nu sitt produktsortiment med LaktasDuo® som förbättrar nedbrytningen av laktos och hjälper till att minska gasbesvär. Gaser i […]

Med det naturliga helandet i fokus

På Örtoteket värnar man den naturliga hälsan. Med ett stort urval av örtmedicin, kosttillskott och olika eteriska oljor ligger människans naturliga helande i fokus. – Naturen har så mycket kraft och jag är säker på att fler kommer att upptäcka naturmedicinen igen. Det är aldrig för sent att göra något åt sin hälsa, säger Kicki Pettersson, grundare av Örtoteket.

Så tar du hand om kroppen på semestern

Sommaren närmar sig med en rasande fart och med den kommer det vi längtat efter hela året – semestern. I dessa tider är fokuset på den egna hälsan lite extra stort och under de efterlängtade fem veckorna vill man förstås passa på att må bra och njuta så mycket man kan. Hälsokostkedjan Hälsokraft ger sina bästa tips om hur du bäst tar hand om dig under sommarens ledighet.

Solskyddsguide: Så väljer du rätt solskydd till ditt barn

Sommaren står runt hörnet och familjeutflykten till stranden står på de flestas agenda. Men man glömmer lätt att både barn och vuxna bör skydda sin hud en vanlig dag när solen tittar fram.  Det här ska du tänka på när du ska välja solskydd både till dig och ditt barn.  

Gör som Laila och börja resan mot välmående – Hemifrån och gratis!

Året som gått har varit tufft för många och välmåendet har kanske inte varit på topp. Flera av oss arbetar hemma och de kan tära både psykiskt och fysiskt. Känner du viljan att ta tag i ditt välmående och ge det en boost? Gör som Laila Bagge och gå med i Kvix wellness-gemenskap!

För mycket av det goda?

Fettansamlingar sker inte bara på mage, lår och rumpa utan även kring organen. Här spelar levern stor roll som kroppens reningscentral. Leverns funktion är central för en välfungerande kropp och inverkar på ämnesomsättningen. Vi vet att det finns flera skäl till varför levern kan överbelastas; det kan vara överkonsumtion av alkohol men även övervikt. Trötthet […]

Undersökning: Svenskarna slarvar med solskyddet – så här blir det enklare att skydda sig rätt

De flesta vet att vi måste använda solskydd för att skydda oss mot solen, men ändå slarvas det med solskyddsfaktorn. Det visar en undersökning från YouGov på uppdrag av EVY Technology.
– Det finns stora kunskapsbrister och de allra flesta applicerar en alldeles för liten mängd solskydd. Vi gör det lätt för människor att skydda sig på riktigt, säger Margret Pinto, vd för EVY Techonology.

E-handelssuccén Flowlife: ”Vårt annorlunda sätt att bemöta kunder fungerar”

Under pandemiåret 2020 lyckades Flowlife med konststycket att vända ett till synes hopplöst läge till tredubblad omsättning.