Know to Glow utökar sortimentet med miljömedvetet K beauty-märke

Att ta hand om sin hud behöver inte vara svårt eller kosta skjortan. Know to Glow erbjuder effektiva produkter, gratis konsultation och stor kunskap om hudvård. Nu utökar de sortimentet med nya, helt veganska K Beauty-märket Vegreen.

Hur får du ihop vardagspusslet i din NPF-familj?

Alla föräldrar oroar sig för sina barn. Men undersökningar visar att 9 av 10 föräldrar i familjer med neuropsykiatriska funktionsvariationer känner stor till mycket stor stress kring barnets situation. Är du en av dem? Rutiner som inte kan ruckas på, känsloutbrott, oförstående skolpersonal och syskon som kommer i kläm. Ingen familj är exakt likadan och […]

Så kommer du igång med träningen!

Kom igång med träningen på riktigt, en gång för alla. På våra tre studios, ett på Stureplan och två vid Slussen, får du ta del av gruppträning som du aldrig upplevt tidigare. Under fyra intensiva veckor kommer du tillsammans med Fightbox gå genom eld och vatten. Se fram emot att bränna flera tusen kalorier, svettas floder och ha roligt medan du gör det!

PSA-test hemma kan avslöja prostatacancer i tid

  Prostatacancer står för en tredjedel av all cancer som drabbar män, och blir allt vanligare med stigande ålder. I ett tidigt stadium ger cancern ofta inga symptom – därför uppmanas män från 50 år att mäta sina PSA-värden. – Det gäller även yngre män med prostatacancer i släkten, betonar läkaren Fredrik Lönnqvist. Ett PSA-test […]

Så ser den nya generationens tandvård ut

Det ska aldrig kännas jobbigt att gå till tandläkaren. Aqua Dental är tandvårdskedjan som visar att tandvård inte alltid behöver se ut på samma sätt.

Vill du justera tänderna med en tandställning som inte syns?

Det är många som i vuxen ålder fortfarande upplever problem med bettet, men drar sig för att justera tändernas position på grund av synliga tandställningar. Oavsett om det är funktionella eller estetiska problem du lider av finns det hjälp att få med den osynliga tandställningen.

Så kommer du enklare tillbaka till hälsosamma rutiner efter semestern

Nu börjar många komma tillbaka från semestern och kanske unnat sig lite extra och tummat på träningen kan det vara svårt att komma tillbaka till rutinerna. Ifall du vill göra det enklare att komma i gång och få i dig näringsrik kost som smakar gott måste du testa Inika Superfoods!

Kom ifrån den hektiska vardagen – besök historiska Vår Gård

Söker du en avkopplande retreat i väg från surret i city? Längst ut i Saltsjöbaden ligger Vår Gård vackert belägen i kulturhistoriska byggnader omgivna av hav och natur. Här finns en lång historia som tar sin början på 1800-talet. Från populär badort för Kung Oscar II till starten av Kooperativa förbundets utbildningsverksamhet 1924, kan idag både företag och privatgäster njuta av den inspirerande och avkopplande miljön.

Rapport: Här är det tydliga sambandet mellan fysisk aktivitet och psykisk hälsa

Dagens barn och unga rör sig för lite och tillbringar allt mer tid stillasittande framför dator- och mobilskärmar. Det redovisas i nysläppta årliga rapporten från Generation Pep, en organisation initierad av kronprinsessparet år 2016. Där framkommer också ett tydligt samband mellan fysisk aktivitet och psykisk hälsa hos barn.

– Psykisk ohälsa är vanligare hos barn och unga som rör sig mindre, har mer stillasittande skärmtid och som äter sämre. På så vis kan fysisk aktivitet vara en skyddsfaktor, berättar Carolina Klüft från Generation Pep och fd. elitidrottare.

Säkra din plats: The Deepening kommer till Sverige från L.A. i juni

Välkommen till en känslomässig lekplats for att känna, förstå och ge frihet åt dina känslor under The Deepening Retreat på Arbottna Herrgård 11-16 juni.