Urinvägsbesvär? Nu finns Femistina

Känner du igen alla tecken? Det känns som att du behöver kissa hela tiden. Du har varit med om det förr! Besvär med urinvägarna är vanligt och ett ofta återkommande bekymmer för många kvinnor. Åsa Mollén, sälj- och marknadschef på Nordic Consumer Health, tipsar om kosttillskottet Femistina Plus som man kan ta vid de första tecknen på besvär med urinvägarna.

Experten: Nu gör kurvorna comeback

Allt fler efterfrågar sina former efter en graviditet, enligt Fredrik Gewalli, vd på Apskliniken.se. Här möts du av både kompetens och kvalitet hos kliniken med unika koncept.

Har du smärta och värk i fötter? Tänk på det här

Smärta och värk i fötter som beror på felaktig belastning står i dag bakom ungefär hälften av alla arbetssjukdomar. Men lösningen kan vara enkel; ett par skor som avlastar foten rätt. Skoproffsen är specialiserade på området.

Trendande: Därför ska du göra ditt nästa skönhetsingrepp i Turkiet

Att utföra plastikoperationer är något som har ökat markant i popularitet de senaste åren. Men i Sverige är klinikerna dyrare och håller inte samma standard som i andra länder.

Nu finns det ett svensktillverkat och nyttigt godis i butikshyllan

Nu har äntligen Wellibites nått den svenska konfektyrmarknaden. Svensktillverkat, sockerfritt, veganskt, glutenfritt – och med färre kalorier än de flesta godissorter. Vilken smak testar du?

Så enkelt kan du bli av med molluskerna

Obekväma, tar lång tid att få bort och ger eventuella ärrbildningar. Att bli kvitt sina mollusker är en jobbig process för många, men nu finns ett läkemedel som snabbt och enkelt kan ta bort infektionen.

5 tips: Så klarar du världens största halvmaraton på bästa sätt

Göteborgsvarvet bjuder på 21 097,5 meter med fantastiska vyer. För den löpare som antar utmaningen väntar dessutom en riktig folkfest – och anmälan till 2020 har precis öppnat.

Så kan du rengöra dina sår med långtidsverkande väteperoxid

OxiskinTM är äntligen tillbaka men i en uppdaterad version med gelstabiliserad väteperoxid som kokar ur såret – samtidigt som det ligger kvar och har en långtidsverkande effekt.

Enkla och snygga diabetesprodukter som uppskattas av användarna

För personer med diabetes kan hjälpmedel som blodsockermätare, teststickor och sockerlösningar vara direkt livsavgörande och användarvänligheten är för många extremt viktigt.

Beckasins tyngdtäcke – ett tryggt val för dig som vill sova gott

Med forskning och medicinsk erfarenhet som bakgrund är Beckasin den första aktören i Sverige som kombinerar vetenskapen kring tyngdtäckets effekt med högkvalitativa och naturliga material.