Ibland kan sms-lån vara den enda utvägen

När man ansöker om sms-lån brukar de främsta anledningarna vara att man snabbt kan få tillgång till pengarna och att det ofta är lättare att få denna typ av lån beviljade.

Effekten av ekonomisk stress och konsekvenserna för hälsan – är du stressad över din ekonomi?

Ekonomisk stress har, precis som alla andra sorters stress, stora hälsoeffekter och kan påverka en persons liv gällande flera aspekter.

Tjänsten som förenklar din ekonomi

Årets fattigaste månad är förbi och du har kanske som många andra lovat dig själv att se över din ekonomi en gång för alla? Med Alwy kan du enkelt strukturera och visualisera din vardagsekonomi, spara och investera – allt på ett ställe. 

Vill du få extra tid att betala en faktura utan förseningsavgifter? Här är det smarta knepet för att skjuta upp betalningen

Början av året är den fattigaste perioden för de flesta Svenska hushåll. Plånboken känns extra tunn och påminnelser från fakturor som inte är betalda tränger sig illvilligt på. För att slippa stress och kunna pusta ut kan du ta hjälp av den Billender.se som hjälper dig att skjuta upp valfri faktura.

Har du koll på om dina pengar används till djurplågeri?

Det är stor risk att dina sparpengar används till brutal djurhållning och miljöförstöring. Genom din bank.

Med produkter från iXpress gör du gott för både plånbok och miljö

Det råder ingen brist på mobiltelefoner på marknaden, och med ett ständigt nytt utbud kommer du alltid behöva spendera rejält när det är dags att uppgradera. Det vill iXpress ändra på genom att erbjuda begagnade men alltjämt högkvalitativa mobiler – och mycket mer.

Lånen som kan hjälpa små och medelstora företag

Uppstartsperioden är ofta den mest utmanande tiden för ett nystartat företag.

Bygg upp ditt personliga kapital och må bättre

Att ha en bra personlig ekonomi gör naturligt att du mår bättre eftersom det ger dig trygghet, komfort och en ökad möjlighet att nå dina mål.

Så gör du rätt med digital parkering – och undviker böter

– Tidigare kunde du få en kontrollavgift för att din biljett inte var synlig. Numera är det viktigt att du skriver rätt registreringsnummer i betalautomaten, säger Agneta Weimarsson, kommunikationschef.

Så kan du få ett smartare elpris

För dig som privatperson är det inte rimligt att veta hur och när du ska köpa el, därför erbjuder Boo Energi i Nacka vad de kallar för Boo-portföljen som gör jobbet åt dig.