Allt ditt HR-arbete i en enda app

Flex HRM är ett komplett, webbaserat HR-system som täcker allt från tidrapporter och reseräkningar till bemanning, HR-stöd och lön. 

Så lånar du pengar snabbt, enkelt och flexibelt – från en trygg partner

Vid tillfällen i livet kan det bli nödvändigt att snabbt låna pengar. Kreditbolaget Risicum kan på ett enkelt sätt erbjuda kreditlån, en modern låneform som påminner om ett kreditkort med flexibel återbetalning.

Så når man sin fulla potential – med spelifiering

Gamification – eller spelifiering på svenska – är ett sätt att utbilda medarbetarna på ett roligt sätt och stärka organisationens varumärke i hållbarhetsfrågor.

Tillgång till rent vatten ger stärkt hälsa – och bättre ekonomi

Tillgång till rent vatten är en förutsättning för bra hälsa hos ett lands befolkning – och i förlängningen ett större välstånd.

Otippade listan: Det här intresset är störst hos dina grannar

“Det är egentligen bara en sak som alla har gemensamt”

Handlare anmälde tjuv – blev själv anmäld

Tomas Lindborg är handlare på Hemköp Hässelby strand i Stockholm. Han är en av flera som bittert fått erfara vad som händer om butikens kamerabevakning inte håller måttet.
– Man måste täcka in varenda vrå annars lägger åklagaren ned ärendet, säger han.

Undvik skattesmäll – med smarta körjournalen

“Med ABAX elektroniska körjournal kan du inte bara spara pengar genom att undvika en skattesmäll; arbetsdagen blir dessutom ofta mer effektiv när registreringen sköts automatiskt”

”En lyckad bolagsförsäljning är inte tur, nyckeln är kontroll och förberedelser”

Per-Olov Lindgren är CEO på Beachhouse One och har mångårig erfarenhet av såväl företagsledning som M&A. Han menar att merparten av bolagssäljare lägger tid och fokus på fel saker, ofta på bekostnad av både pris och företagets framtidsutsikter. Gå direkt till erbjudanet om en timmes kostnadsfri rådgivning om ert bolag – en garanerat väl investerad […]

Rapport: Tusentals arbetstillfällen hotade av den nya flygskatten

Med start 1 april införs den nya flygskatten.
Skatten per passagerare blir 60, 250 eller 400 kronor plus moms beroende på resmål.
– Vi är bekymrade över att regeringen har underskattat de negativa effekterna och att avgångar, flyglinjer och i värsta fall hela flygplatserriskerar att avvecklas, säger Maria Rankka, vd på Stockholms Handelskammare.

Listan: Det visste du inte om pantbanken

Nu är tiden på året då många har det tunt i plånboken här. Tillhör du kanske en av dem som just nu är i snabbt behov av extrapengar för att det har dykt upp en oanad utgift? Om du vill ta ett snabbt och säkert lån med låg ränta är det då en god idé att vända dig till en pantbank. Här ger Nils Klevmarken, vd på Sefina Pantbank, svar på allt du behöver veta när du funderar på att pantsätta dina saker.