Bygg upp ditt personliga kapital och må bättre

Att ha en bra personlig ekonomi gör naturligt att du mår bättre eftersom det ger dig trygghet, komfort och en ökad möjlighet att nå dina mål.

Så gör du rätt med digital parkering – och undviker böter

– Tidigare kunde du få en kontrollavgift för att din biljett inte var synlig. Numera är det viktigt att du skriver rätt registreringsnummer i betalautomaten, säger Agneta Weimarsson, kommunikationschef.

Så kan du få ett smartare elpris

För dig som privatperson är det inte rimligt att veta hur och när du ska köpa el, därför erbjuder Boo Energi i Nacka vad de kallar för Boo-portföljen som gör jobbet åt dig.

3 tips: Det kan du göra för dina pantpengar

Med iPANT kan du investera, shoppa och till och med donera dina pantpengar – genom din mobil

Winter is coming – spara pengar genom att se över ditt elavtal

Under den kallare och mörkare delen av året ökar elförbrukningen kraftigt, och samtidigt går elpriserna ofta upp. Dessa två faktorer sätter spår på din elräkning.

Men det går att spara pengar – genom att se över elavtalet och energieffektivisera hemma.

Unik kampanj hos Anebyhusgruppen: 3 goda skäl att bygga ditt drömhus hösten 2019

Just nu får du de mest populära tillvalen på köpet när du köper ett Ekonomenhus från Anebyhusgruppen.

Hur du får bättre hushållsekonomi efter sommarsemestern

Så var sommaren slut för den här gången. Vi hoppas att ni hade en avkopplande och rolig sommarsemester. Så här efter sommarens extra utgifter och inför höstruskets planering för både halloweenfester, julklappsinköp och eventuell vinterresa vill vi passa på att komma med några tips för hur ni kan förstärka er ekonomi.

Allt ditt HR-arbete i en enda app

Flex HRM är ett komplett, webbaserat HR-system som täcker allt från tidrapporter och reseräkningar till bemanning, HR-stöd och lön. 

Så lånar du pengar snabbt, enkelt och flexibelt – från en trygg partner

Vid tillfällen i livet kan det bli nödvändigt att snabbt låna pengar. Kreditbolaget Risicum kan på ett enkelt sätt erbjuda kreditlån, en modern låneform som påminner om ett kreditkort med flexibel återbetalning.

Så når man sin fulla potential – med spelifiering

Gamification – eller spelifiering på svenska – är ett sätt att utbilda medarbetarna på ett roligt sätt och stärka organisationens varumärke i hållbarhetsfrågor.