Svt-premiär och ny musikdokumentär med Anders Widmark

Anders Widmark är jazzpianisten med en bredd som ingen annan. I december bjuder han in till en exklusiv julkonsert i Missionskyrkan i Uppsala.

KONSERTHUSTURNÈ MED JON HENRIK FJÄLLGREN

I konserthus runt om i Sverige, Norge och Finland bjuds publiken på en mäktig och trollbindande konsert med starkt budskap på Jon Henriks unika sätt. Det blir en musikalisk resa som är en hyllning till jorden och naturen vi lever i. Den traditionella jojken blandas med musik ifrån artister såsom Leonard Cohen, Eva Cassidy, John Lennon med flera.

Södertälje City: En händelserik plats där alla är välkomna

Vill du hitta på något extra kul i sommar? Besök Södertälje City som anordnar gratis utebio, sommarkonserter och en egen stadsfestival i augusti.

Här är skolan där framtidens musiker skapas

Den riksrekryterande spetsutbildningen i vackra Tingsryd är unik i sitt slag och lockar ungdomar från hela Sverige som delar samma dröm – att en dag arbeta med musik.

Julen på Golden Hits är full av överraskningar

Lägg tomteskägget på hyllan och boka in årets stora julfest

Äntligen: Nu kommer Festernas Fest till Golden Hits

”Från första sekund är det händerna i taket”

Njut av skogens guld – på Eckerö Linjens viltbord

Kantareller, viltkött och mustiga grytor har länge gått väl hand i hand med hösten.
I år kan du njuta av det godaste från skogen när du reser med Eckerö Linjen.
Rökt vildsvin, viltfärsbiffar eller rimmad, lättrökt hjortrygg – från 21 september till 15 november har du möjligheten att smaka på skogens guld till havs.

Marknadsdirektören om exklusiva mötesresorten: ”Här sänker folk sin gard”

Kända ansikten pryder väggarna och rummen genomsyras av musik. Hotel Tylösand är mötesresorten som i mer än tjugo år har välkomnat privatpersoner såväl som företag till sin kreativa och naturnära miljö.
– Det är en fantastisk anläggning för konferens. Hemligheten har varit att förflytta gästerna från sin vardag, här sänker folk sin guard, säger Magnus Sallbring som är HR- och Marknadsdirektör på it-företaget Atea och årligen besöker anläggningen tillsammans med sina branschkollegor.

Därför måste mormonerna lämna Sverige i påsk

Den är en av världens mest älskade musikaler och har spelats över hela världen sedan premiären på Broadway 2011. Sedan The book of mormon började spelas på China Teatern i Stockholm i januari förra året har biljetterna varit utsålda i princip varje kväll – men ändå måste musikalen lägga ner och lämna Sverige i vår.
– Det är jättetråkigt, intresset har varit och fortsätter att vara stort, säger Anna Andersson, Project Manager Sales & Marketing på eventföretaget 2Entertain i Stockholm.

Sista chansen: Ansök till populära kurserna på Skeppsholmen

Är du intresserad av musik och dans eller drömmer du om universitetsstudier men saknar behörighet?
På Skeppsholmens Folkhögskola får du chansen att utvecklas som person och stärka ditt självförtroende – på ett sätt som passar dig.
– Du får verkligen chansen att utveckla dina sociala kunskaper i en vacker och inspirerande miljö, säger Eva Ripa Torstenson, rektor.