Så kan vi få Sverige att må bättre!

Barn och vuxna rör sig alldeles för lite idag och får dessutom inte i sig tillräckligt med bra näring.

Våren är här – dags att fixa cykeln!

Nu går vi äntligen mot varmare tider och det är dags att ge cykeln extra kärlek. Här kommer fem enkla knep från cykelexperterna på Tooorch som garanterar en enklare och säkrare cykeltur.

Utmana dina vänner, familj och kollegor med effektiva och roliga Boxbollen

Visst skulle det vara perfekt med ett träningsredskap som är lika kul som nyttigt för hälsan, som är enkelt att använda och fungerar lika bra för alla åldrar? Det är precis det Boxbollen är, ett roligt träningsredskap som kompletteras med en app. Så samtidigt som du får en bättre fysik kan du exempelvis utmana dina […]

Äntligen: Nu kan du använda goggles – utan att det blir suddigt

Den som har synfel och använder glasögon kan skriva under på att det ofta är en utmaning att använda goggles. Förutom att det kan vara obekvämt är imma ett stort problem – men nu finns lösningen i form av svenskproducerade YouZee Clip-In.

Så kan din idrottsförening tjäna pengar genom miljönytta

Nedskräpning är en riktig miljöbov som pågår hela tiden; ingen har väl undgått mängden plast som förstör världens hav? Nu har Städa Sverige ett samarbete med ICA som sammanflätar idrott och miljönytta. Städa, rädda miljön och få en slant till lagkassan – är ni redo? Klara, färdiga, städa!

Träningsbandet som gjort succé i Europa lanseras nu i Sverige

En av Sveriges största återförsäljare av rehab-och sjukvårdsprodukter, Skadebutiken.se blir nu generalagent för Flexvit i Sverige. Ett revolutionerande träningsband som slagit igenom hos idrottseliten i Europa. Nu blir Flexvit tillgängligt för alla som vill träna med dessa högkvalitativa band.
– Det känns otroligt kul att Skadebutiken.se fått förtroendet att bli generalagent för Flexvit i Sverige. När vi fick frågan från tillverkaren i Tyskland så tackade vi ja utan att tveka, berättar Henrik Westerling, delägare och vd för skadebutiken.se.

Nu kan du snabbt få hjälp med led- och muskelskador – utan kö

Sports Medicine Umeå utmanar den offentliga vården med erfarna läkare och kort väntetid när du behöver besöka en fysioterapeut, ortoped eller kirurg.

Vill du se SM-finalen i innebandy? Passa på – trycket på biljetterna ökar

Snart går världens största innebandyevenemang och SM-finalen i innebandy av stapeln. Passa på att säkra dina biljetter för att se vem som kommer att tituleras som svenska mästare!

Så enkelt kan du förbättra din andning och din hållning

Andas ut – hälsovästen är här. Med sin geniala form och funktion hjälper den dig att andas lättare – och ger dig också en bättre hållning.

Knepet: Så kan du bli kvitt din skada eller smärta – en gång för alla

Dras du med en idrottsskada eller smärta? Sportsrehab har med sina högkvalitativa stöd och skydd hjälpt tusentals att träna och röra på sig de senaste åren. Från elitidrottare till motionärer.