Ta ditt bostadssökande till en ny nivå

Är du intresserad av att hitta en passande hyresbostad? Då har vi det bästa tipset för hur du ska gå tillväga för att ta ditt bostadssökande till en helt ny nivå!

Optimera ditt bostadssökande med Bostadshub

Idag blir det allt mer populärt att använda online-tjänster för att hitta tillgängliga hyresbostäder i olika delar av Sverige.

Framtidens trallskruv – utvecklad med svenska snickare

Mycket har hänt de senaste 15 åren; inte minst vad det gäller trallbyggen. Nya byggrekommendationer, klimatförändringar och ändrade virkesval gör att det ställs helt nya krav på trallskruven för att den ska klara de nya förutsättningarna – och för att du som snickare ska kunna göra ett bra jobb. ESSDECK MAX är utvecklad tillsammans med svenska snickare och löser tre vanliga problem: propellerbrädor, stickor, och virke som spricker upp när man skruvar nära kant.

Åk på tropiskt familjeäventyr – i Örebro

På Lost City i Örebro finns allt du behöver för en exotisk djungelresa; turkost vatten, grönskande växtlighet – och massor av spännande attraktioner.

Så här kan du förlänga livslängden på ditt hustak

För en husägare är det ytterst få saker som är viktigare än att ha tak över huvudet. Detta till trots är det ytterst få som har bra koll på hur ens egna tak faktiskt mår, och om åtgärder måste tas. Det menar Jonas Syrén, försäljnings- och marknadschef på takrenoveringsföretaget Vesivek. 

Skräddarsy ditt drömhus med Landsbrovillan: ”Kan växa med både plånbok och behov”

Har du planer på att bygga nytt? Landsbrovillan har en stor kollektion av villor och fritidshus i blandade stilar och utformningar

Hitta nya smultronställen med din egen husbil

Husbilar blir allt mer populära och inte att undra på – de ger dig möjlighet att återupptäcka dina favoritdestinationer helt på egna villkor. Med husbil är det du som bestämmer och enklare blir det faktiskt inte.

Här ligger bostäderna som räddar liv

En ytterdörr som går att låsa är en grundläggande rättighet, men i Kenyas huvudstad Nairobi är den inte självklar. I slumområdet Kibera går en järnväg tvärs över marknaden, en enkel promenad riskerar livet.

Hotell Havsbaden i Grisslehamn – en oas för kropp och själ

Ett stenkast från Stockholms storstadspuls, beläget precis vid havet hittar du Hotell Havsbaden i Grisslehamn, konferens- och spahotellet som i över 100 år har erbjudit sina gäster en upplevelse utöver det vanliga.

Så ska Frälsningsarmén lyfta missbruksvården

När Frälsningsarmén jämförde svenska vårdresultat inom missbruksvården var behandlingsresultaten hälften så bra som övriga arbeten i Europa. Idag pekar man ut samlad svensk behandlingsvård som problemet, och erbjuder en lösning på hur klyftan mellan behandlingshem och samhälle ska minskas.  – Vi behöver skapa en sammanhängande vårdkedja i missbruksarbetet, berättar Per-Johan Fernström, Verksamhetschef för missbruksvården-Stockholm i […]