Vägen till din drömbostad

Att köpa eller hyra en bostad är en stor investering, och det är viktigt att göra det på rätt sätt.

När ska man amortera sitt bolån?

Att amortera på sitt bolån innebär att du inte bara betalar ränta på det belopp du lånat utan även betalar av på skulden, så att den blir mindre. Ett bolån kan vara amorteringsfritt och då kan du välja att låta skulden kvarstå och bara betala räntan. I vissa situationer är det fördelaktigt att amortera så mycket som möjligt, ibland är det bättre att inte amortera alls. Här kommer vi att tipsa om vilken strategi som är mest fördelaktig, beroende på vilken situation du befinner dig i.

3 tips: Så blir det enklare att samäga hus eller stuga

Om du ärvt eller köpt ett hus eller en stuga tillsammans med syskon eller vänner behöver kommunikationen fungera. Det behöver underhåll, saker kan behöva lagas och besök planeras. Här tipsar Erik Wasell, grundare av appen Zammans, om vad som är viktigt att tänka lite extra på för att det ska fungera så bra som möjligt.

När studieplanerna dras mot Göteborg

Det finns många bra lärosäten i Sverige och många dras till storstäderna för att även få uppleva storstadslivet utöver att utföra sina studier. Göteborg, till exempel, lockar många unga med sitt rika utbud av kultur och nöjen, för det är ju ändå Sveriges näst största stad.

Guide: Så väljer du rätt utetak för altanen eller trädgården

Även om det inte alltid känns så i början på året så är våren och värmen närmare än du tror. Om du spenderat vintern med att drömma om en inbjudande uteplats så är det ett perfekt tillfälle att hitta ett modernt utetak eller golv redan nu. Det är dock inte alltid helt lätt att veta […]

Unik metod för uppgradering av fönster sänker dina energikostnader

Under de senaste månaderna har många svenskar påverkats av skenande energipriser och kallare hem och lokaler. Få vet dock om att fönstren kan göra en enorm skillnad, både för energikostnaden, men också inomhuskomforten och påverkan på miljön.

Gör drömmen till verklighet – så köper du det perfekta huset i Spanien

Drömmer du om ett sommarhus eller att helt och hållet flytta till Spanien? Områdena kring den vackra Mazarrónbukten är fortfarande relativt oupptäckta av utländska turister. Perfekt för dig som söker tillflykt i varmare breddgrader men vill slippa städerna som blivit exploaterade av turism. Här kan du med hjälp av Spaindinavia hitta en plats för vila och avkoppling eller nya äventyr!

Ta chansen: Nu kan du flytta till ett personligt nyproducerat hem i
Haga Norra!

 Nyproduktion associeras många gånger med nytt och fräscht men opersonligt. Därför bygger BRABO nu lägenheter med en personlig touch i stadsdelen Haga Norra. En attraktiv stadsdel med Hagaparken som närmsta granne och innerstan endast några minuter bort. – Etapp 1 och 2 är redan slutsålt till 98%, men nu är det säljstart för etapp 3, […]

Skandinavisk möbeldesign – med kvalitet och materialval i fokus

Efter att Magnus Heijel tog över Mavis förvandlade han det lite trötta möbelföretaget till en designer och producent av unika, moderna möbler där hantverket står i fokus. De rena skandinaviska linjerna och de hållbara, gedigna materialvalen har blivit en favorit hos många – utan att spräcka plånboken.

Fyll ditt hem med vårtrevnad och mys!

Våren är på väg med stormsteg och påsk är här om ett ögonblick. Även om inte heller det här är året för stora kalas är det viktigare än någonsin att skapa mys och trivsel hemma. Med Stumpastaken har du en inredningsprodukt som ändrar skepnad allt efter årstid eller humör.