Ta chansen: Nu kan du flytta till ett personligt nyproducerat hem i
Haga Norra!

 Nyproduktion associeras många gånger med nytt och fräscht men opersonligt. Därför bygger BRABO nu lägenheter med en personlig touch i stadsdelen Haga Norra. En attraktiv stadsdel med Hagaparken som närmsta granne och innerstan endast några minuter bort. – Etapp 1 och 2 är redan slutsålt till 98%, men nu är det säljstart för etapp 3, […]

Skandinavisk möbeldesign – med kvalitet och materialval i fokus

Efter att Magnus Heijel tog över Mavis förvandlade han det lite trötta möbelföretaget till en designer och producent av unika, moderna möbler där hantverket står i fokus. De rena skandinaviska linjerna och de hållbara, gedigna materialvalen har blivit en favorit hos många – utan att spräcka plånboken.

Fyll ditt hem med vårtrevnad och mys!

Våren är på väg med stormsteg och påsk är här om ett ögonblick. Även om inte heller det här är året för stora kalas är det viktigare än någonsin att skapa mys och trivsel hemma. Med Stumpastaken har du en inredningsprodukt som ändrar skepnad allt efter årstid eller humör.

Ta ditt bostadssökande till en ny nivå

Är du intresserad av att hitta en passande hyresbostad? Då har vi det bästa tipset för hur du ska gå tillväga för att ta ditt bostadssökande till en helt ny nivå!

Optimera ditt bostadssökande med Bostadshub

Idag blir det allt mer populärt att använda online-tjänster för att hitta tillgängliga hyresbostäder i olika delar av Sverige.

Tips: Så får du en soffa och säng som räcker hela livet

Genom att måttbeställa soffa och säng och anpassa dem efter kroppsmått och vikt, kan de räcka hela livet.
– Våra produkter är så bra och välgjorda att vi lämnar livstidsgaranti, säger Sami Rosenberg, vd på möbeltillverkaren Bed & Sofa.
Nu lanserar man också tjänsten Swaffie, där man förnyar och modernisera gamla soffor.

Framtidens trallskruv – utvecklad med svenska snickare

Mycket har hänt de senaste 15 åren; inte minst vad det gäller trallbyggen. Nya byggrekommendationer, klimatförändringar och ändrade virkesval gör att det ställs helt nya krav på trallskruven för att den ska klara de nya förutsättningarna – och för att du som snickare ska kunna göra ett bra jobb. ESSDECK MAX är utvecklad tillsammans med svenska snickare och löser tre vanliga problem: propellerbrädor, stickor, och virke som spricker upp när man skruvar nära kant.

Åk på tropiskt familjeäventyr – i Örebro

På Lost City i Örebro finns allt du behöver för en exotisk djungelresa; turkost vatten, grönskande växtlighet – och massor av spännande attraktioner.

Så här kan du förlänga livslängden på ditt hustak

För en husägare är det ytterst få saker som är viktigare än att ha tak över huvudet. Detta till trots är det ytterst få som har bra koll på hur ens egna tak faktiskt mår, och om åtgärder måste tas. Det menar Jonas Syrén, försäljnings- och marknadschef på takrenoveringsföretaget Vesivek. 

Skräddarsy ditt drömhus med Landsbrovillan: ”Kan växa med både plånbok och behov”

Har du planer på att bygga nytt? Landsbrovillan har en stor kollektion av villor och fritidshus i blandade stilar och utformningar