Utbildningen som gör dig till expert på folkhälsovetenskap, smittskydd och vårdhygien

Globalisering, ökat resande och migration har visat sig sprida smittor och infektioner till nya regioner, och idag dör fler personer i vårdrelaterade infektioner än i krig. Det blir allt viktigare att ha kunskap och förståelse för smittbekämpning och befolkningens allmänna hälsotillstånd. Högskolan i Skövde ser ett växande behov av experter inom folkhälsa och smittskydd/vårdhygien och erbjuder därför ett unikt magisterprogram inom folkhälsovetenskap, smittskydd och vårdhygien på distans.

Öka dina chanser att komma in på Polisutbildningen

Idag ställs det höga krav på antagningen till polisutbildningarna och att vara väl förberedd kan vara en svår uppgift. Därför har Östra Grevie Folkhögskola nu uppgraderat sin kurs Förberedande Polisutbildning, för att du som söker ska ha alla förutsättningar att komma in på landets polisutbildningar efter bara en termin.

Kompetensutveckling med högskolepoäng

Ersta Sköndal Bräcke högskola har vidareutbildat yrkesverksamma inom vård och omsorg i snart 30 år.

Vet du vad IQ och EQ är? Nu pratar man även om LQ!

Det finns flera begrepp som används för att beskriva intelligens, såsom IQ men även EQ (emotionell intelligens) – men nu dyker LQ (Learnability Quotient) upp som en utmanare till begreppen.

Här är utbildningen som byggbranschen längtat efter

Nu kommer den – utbildningen som är efterfrågad av byggbranschen och framtagen tillsammans med näringslivet. Utbildningen ger dig många möjligheter till en karriär inom branschens alla områden. 

Här är utbildningen med kompetenser som handeln söker efter

Framöver behövs fler marknadsförare med kompetenser på internationell nivå. Därför har Högskolan i Borås utvecklat en ny utbildning inom internationell handel och IT.  

Här är unika utbildningen för dig som vill in i framtidsbranschen

Heta Utbildningar i Härnösands kommun introducerar nu utbildningen Montageledare Solel inför höstterminen 2019. Yh-utbildningen har tagits fram i samråd med företag som är verksamma inom solelsbranschen.

Vill du utbilda dig till personlig tränare – utomlands? Här är Minjas story

“Jag ångrar inte en sekund att jag åkte. Jag märker dessutom en enorm skillnad på mig själv bara från början av förra året till slutet på året. Det är verkligen värt det, jag är supernöjd”.

Utbildning som ger jobb i textilbranschen

En utbildning hos Nordiska Textilakademin är snabbspåret rakt in till en karriär i en bransch i positiv utveckling.

Gymnasieutbildning som förbereder för både högskola och hantverksyrke

För elever som vill att gymnasievalet ska vara både högskoleförberedande och ge möjlighet till arbete direkt efter examen finns yrkesprogrammen.