Vet du vad IQ och EQ är? Nu pratar man även om LQ!

Det finns flera begrepp som används för att beskriva intelligens, såsom IQ men även EQ (emotionell intelligens) – men nu dyker LQ (Learnability Quotient) upp som en utmanare till begreppen.

Här är utbildningen som byggbranschen längtat efter

Nu kommer den – utbildningen som är efterfrågad av byggbranschen och framtagen tillsammans med näringslivet. Utbildningen ger dig många möjligheter till en karriär inom branschens alla områden. 

Här är utbildningen med kompetenser som handeln söker efter

Framöver behövs fler marknadsförare med kompetenser på internationell nivå. Därför har Högskolan i Borås utvecklat en ny utbildning inom internationell handel och IT.  

Här är unika utbildningen för dig som vill in i framtidsbranschen

Heta Utbildningar i Härnösands kommun introducerar nu utbildningen Montageledare Solel inför höstterminen 2019. Yh-utbildningen har tagits fram i samråd med företag som är verksamma inom solelsbranschen.

Vill du utbilda dig till personlig tränare – utomlands? Här är Minjas story

“Jag ångrar inte en sekund att jag åkte. Jag märker dessutom en enorm skillnad på mig själv bara från början av förra året till slutet på året. Det är verkligen värt det, jag är supernöjd”.

Utbildning som ger jobb i textilbranschen

En utbildning hos Nordiska Textilakademin är snabbspåret rakt in till en karriär i en bransch i positiv utveckling.

Gymnasieutbildning som förbereder för både högskola och hantverksyrke

För elever som vill att gymnasievalet ska vara både högskoleförberedande och ge möjlighet till arbete direkt efter examen finns yrkesprogrammen.

Yrkesväxla och bli eftertraktad inom Norrlands heta branscher

Hos Yrkeshögskolan får du en adekvat utbildning som utvecklats i samverkan med branschföretag och därmed gör dig eftertraktad på arbetsmarknaden. 

Årets kanske viktigaste kurs: Så lyckas du med content marketing

Content is king, men för att content marketing ska ge bästa resultat behöver arbetet planeras och utföras på rätt sätt.

Smarta karriärskiftet – yrkeshögskolan tar dig till heta branscher i Norrland

Flera arbetsgivare i Norrland skriker efter kompetensen du kan ha – kanske utan att veta om det. Idag värdesätts ofta egenskaper som samarbetsförmåga och kreativitet mer inom industrin än råstyrka och tekniskt kunnande.