Är du 55+? Missa inte Seniordeal – här finns rabatterna för dig

På ålderns höst, eller till och med mitt i livet, kan det vara svårt att få pengarna att räcka till – trots att du kanske har arbetat och sparat under många år. Som medlem på Seniordeal får du tillgång till hundratals seniorrabatter på allt från resor till teknik – utan att betala en enda krona.

Världens bästa dressyrtävling går av stapeln i Göteborg

19-23 februari är det dags för den 44:e upplagan av Gothenburg Horse Show, ett enormt ridsportarrangemang som lockar hästentusiaster världen över. Nu har evenemanget dessutom blivit framröstat som världens bästa dressyrtävling av Horse – equitrends International.

Njut av en ordentlig jul i Sigtuna i år

Kommer du ihåg den härliga julkänslan som från barndomen? Julkänsla, musik, god mat och mysig stämning. Platsen Sigtuna hjälper dig att komma tillbaka till den härliga stämningen i form av en gemytlig julstad, julaktiviteter på slottet, julmarknader och mycket mer att uppleva. 

Välkommen till Säter – där julen är som förr


Årets mysigaste tid är här och nu kan du se en julmarknad som många önskar uppleva. Säters julmarknad har anor sedan lång tid tillbaka. Här får du en sagolik julmarknad i en historisk stad som andas tradition.

– Många säger att det är som en sagovärld när de kommer till Säter, berättar Josefin Enström, en av de som jobbar med att årligen anordna julmarknaden.

Koppla av och njut av en kreativ stund med Rundis

Flera studier visar på att mängden stressade människor i Sverige ökar, och när en kallare årstid vankas är det dessutom svårare för många att hitta på avkopplande aktiviteter. Nu uppmanar Rundis till att folk ska koppla av – och främjar en mer kreativ fritid genom sina pärl- och pysselprodukter i trä liksom silikon.

Därför hjälper recensioner oss att fatta bättre beslut

I dagens digitala värld fattar vi fler beslut via internet. Inte minst inom handeln där internetshopping gör stor succé, men även inom nöjesindustrin. Om vi så ska handla en vara på nätet eller se en film på bio, så influeras vi ofta av andras omdömen. I denna artikeln kikar vi närmare på varför recensioner hjälper oss att fatta bättre beslut.