Vart bär det av i sommar? – Så fixar du den perfekta semestern i Sverige

Möjligheterna att upptäcka Sverige har blivit större! Hitta smultronställen i hela landet och boka din perfekta semester med hjälp av First Camp. Ett enkelt, tryggt och smidigt sätt fixa en semester som passar dina önskemål. Utbudet på över 1500 stugor från Boden i norr till Malmö i söder med allt för familjen, kompisgänget eller kärleksparet gör det lätt att hitta rätt.

Gör som Laila och börja resan mot välmående – Hemifrån och gratis!

Året som gått har varit tufft för många och välmåendet har kanske inte varit på topp. Flera av oss arbetar hemma och de kan tära både psykiskt och fysiskt. Känner du viljan att ta tag i ditt välmående och ge det en boost? Gör som Laila Bagge och gå med i Kvix wellness-gemenskap!

Därför ska du svemestra på Leksand Resort

Med ett unikt läge vid den vackra sjön Siljan är Leksand Resort det självklara valet för dina lediga dagar. På Leksand Resort finns något för alla, från en femstjärnig camping med många boendealternativ till ett sommarland som ger glädje åt både stora och små.

Våren är här – dags att fixa cykeln!

Nu går vi äntligen mot varmare tider och det är dags att ge cykeln extra kärlek. Här kommer fem enkla knep från cykelexperterna på Tooorch som garanterar en enklare och säkrare cykeltur.

Njut av det goda livet – till rabatterade priser

För 10 år sedan grundades Smart Senior, företaget som vill erbjuda mer av livets nöjen till Sveriges seniorer. Här får du tillgång till rabatter på allt från glasögon, teknik, försäkringar, böcker, skönhet, resor och mycket mer.
– Vi är en kanal som sätter seniorer först och ger dem möjligheter att ta del av det goda i livet till bättre priser, säger Christian Rudén, vd Smart Senior.

Så gör First Camp det enklare att hitta den perfekta semestern

Semestern är äntligen här, men rådande situation har försvårat det för många runt om landet. Planerade resor har ställts in och många letar nu med ljus och lykta efter ett nytt resmål. Med hjälp av First Camp blir det väldigt enkelt – oavsett om ni är ute efter en lugn och stillsam semester, eller en charterliknande sådan på hemmaplan.

Är du 55+? Missa inte Seniordeal – här finns rabatterna för dig

På ålderns höst, eller till och med mitt i livet, kan det vara svårt att få pengarna att räcka till – trots att du kanske har arbetat och sparat under många år. Som medlem på Seniordeal får du tillgång till hundratals seniorrabatter på allt från resor till teknik – utan att betala en enda krona.

Världens bästa dressyrtävling går av stapeln i Göteborg

19-23 februari är det dags för den 44:e upplagan av Gothenburg Horse Show, ett enormt ridsportarrangemang som lockar hästentusiaster världen över. Nu har evenemanget dessutom blivit framröstat som världens bästa dressyrtävling av Horse – equitrends International.

Njut av en ordentlig jul i Sigtuna i år

Kommer du ihåg den härliga julkänslan som från barndomen? Julkänsla, musik, god mat och mysig stämning. Platsen Sigtuna hjälper dig att komma tillbaka till den härliga stämningen i form av en gemytlig julstad, julaktiviteter på slottet, julmarknader och mycket mer att uppleva. 

Välkommen till Säter – där julen är som förr


Årets mysigaste tid är här och nu kan du se en julmarknad som många önskar uppleva. Säters julmarknad har anor sedan lång tid tillbaka. Här får du en sagolik julmarknad i en historisk stad som andas tradition.

– Många säger att det är som en sagovärld när de kommer till Säter, berättar Josefin Enström, en av de som jobbar med att årligen anordna julmarknaden.