Så kan vi få Sverige att må bättre!

Barn och vuxna rör sig alldeles för lite idag och får dessutom inte i sig tillräckligt med bra näring.

Resedagbok: Så är det att semestra i svårslagna Maldiverna

Om du vill njuta av vita bländande stränder och turkost vatten är Maldiverna högst svårslaget. Ett resmål som bjuder på allt det där unika och fantastiska samt det som många drömmar om att uppleva någon gång i livet.

Här är det heta och riktigt roliga träningstipset inför hösten

När restriktioner lättas vill allt fler komma igång med sin träning. En aktivitet som ökat rejält i popularitet är klättring och enligt Thom Hörnström, marknadschef på Klättercentret, är det inget som förvånar.

– Att klättra är inte bara riktigt roligt. Det är dessutom lätt att komma igång och är väldigt bra träning.

Med ett smart cykelgarage från Dooman får man en lösning som både är estetiskt tilltalande och säker.

Trenden med ett ökat cyklande håller i sig hos såväl personal som inneboende runt om på landets grupp- och äldreboenden.

Förebygg stölder och skadegörelse med smarta cykelgarage

Med ett smart cykelgarage från Dooman får man en lösning som både är estetiskt tilltalande och säker.

Så skyddar du barnen från mygg, fästingar och sol med Reimas kläder

Sommaren, en årstid som så ofta förknippas med sol, bad och lek – men även mygg, getingar, överhettning och att bränna sig. Med klädföretaget Reima är det enklare än någonsin att skydda sig mot sommarens små plågor; tack vare de skyddande klädkollektionerna Anti-Bite, Cooling Comfort och UV–plagg.

Här är produkterna som passar perfekt till sommarens äventyr

Sommaren är äntligen nära och då är det perfekt att förbereda sig inför utflykter och andra trevliga äventyr. Oavsett vad du planerar finns Klean Kanteen som gör det lättare att få med sig matsäck och fika. Produkterna är dessutom miljövänliga och finns i varierande storlekar.

Det här behöver du tänka på när du ska köpa fyrhjuling

Har du också tänkt att en fyrhjuling skulle underlätta arbetet på gården? Eller har du tonåringar som längtar efter friheten ett fordon innebär och du vill hemskt gärna slippa skjutsa dem överallt? Ta hjälp av denna guide från experterna på 24 fritid för att göra rätt val!

Här är produkterna som passar perfekt till vårens äventyr

Äntligen kan vi känna våren smyga sig fram i landet. Detta sätter ofta sprätt på oss svenskar som vill ut och lapa sol efter en lång och mörk vinter. Oavsett vad du planerar för utflykter finns nu Klean Kanteen  – flaskorna och termosarna som är till stor nytta för dina utflykter och för miljön. 

Våren är här – dags att fixa cykeln!

Nu går vi äntligen mot varmare tider och det är dags att ge cykeln extra kärlek. Här kommer fem enkla knep från cykelexperterna på Tooorch som garanterar en enklare och säkrare cykeltur.