Så kan du få den bästa städupplevelsen någonsin med nya X-Force

Sladdlösa skaftdammsugaren X-Force sticker ut. Med ett flertal unika funktioner och en standardbatteritid på hela 45 minuter är det en av marknadens ledande skaftdammsugare.

Här får barnen köra lådbil – över ”Ölandsbron”

Vill barnen köra polisbil, långradare, buss eller lastbil i sommar?


Guide: Så väljer du rätt utetak för altanen eller trädgården

Även om det inte alltid känns så i början på året så är våren och värmen närmare än du tror. Om du spenderat vintern med att drömma om en inbjudande uteplats så är det ett perfekt tillfälle att hitta ett modernt utetak eller golv redan nu. Det är dock inte alltid helt lätt att veta […]

Sveriges mest älskade hästtidning firar 50 år – var med och fira du också

Legendariska Min Häst har skänkt glädje åt barn och yngre tonåringar sedan starten 1972. Nu fyller Sveriges största hästtidning 50 år med ett jubileumsdubbelnummer till bredden fyllt av gamla minnen, tävlingar, tester, noveller – och inte minst seriefavoriten Mulle.

Här är vinterns absolut roligaste aktivitet – beläget ute på vackra Djurgården

Fysisk aktivitet är sällan så viktigt som under vinterhalvåret, en tid där vi annars ofta tenderar att stanna inomhus. Men att hitta på något som uppskattas av alla åldrar har varit en rejäl utmaning – fram till nu. Ute på Djurgården precis utanför centrala Stockholm har Scandinavian Ice Adventure, ett event framtaget av HockeyPractice, slagit upp sina isiga portar till Nordens första äventyrspark på is.

– Vår vision är att skapa en upplevelse för alla. För dig som är hockeyproffs, för dig som aldrig stått på ett par skridskor innan och för dig som är mitt emellan, säger Julia Lundmark, Site Manager på Scandinavian Ice Adventure.

Sugen på värme och en upplevelsefylld resa? Åk på träningsresa till Portugal!

Vill du åka på en aktiv och rolig semester, komma igång med träningen eller utveckla din träningsteknik i fantastisk medelhavsmiljö? Då är det Springtime du ska spana in!

JURA – 90 år av utveckling, innovationer och utsökt kaffeDet som började för 90 år sedan som ett enmansföretag har vuxit till att bli ett internationellt företag som verkar i cirka 50 länder världen över. Medan JURA ursprungligen tillverkade ett brett utbud av hushållsapparater endast för den schweiziska marknaden, har de sedan mitten av 1990-talet uteslutande fokuserat på helauomatiska kaffemaskiner och idag betraktas de som en innovationsledare inom denna sektor världen över. Idag står JURA för det perfekta kaffet gjort av färska bönor med en knapptryckning, ”nymalet, inte kapslat”.

Här är fem fördelar med Hyperices superprodukter

De flesta känner till vikten av ett bra träningspass. Men alla är inte lika medvetna om hur viktigt det är med ordentlig återhämtning efter fysisk aktivitet – dels för att snabbare få krafterna tillbaka men även för att minska risken för skador.

– Vår massagepistol och våra återhämtningsbyxor är enkla och riktigt bra sätt att säkerställa att det görs på rätt sätt, förklarar Teodor Lindén, Nordic Sales and Marketing Manager på Hyperice.

Så kan vi få Sverige att må bättre!

Barn och vuxna rör sig alldeles för lite idag och får dessutom inte i sig tillräckligt med bra näring.

Resedagbok: Så är det att semestra i svårslagna Maldiverna

Om du vill njuta av vita bländande stränder och turkost vatten är Maldiverna högst svårslaget. Ett resmål som bjuder på allt det där unika och fantastiska samt det som många drömmar om att uppleva någon gång i livet.