Spara tid och elförbrukning med air fryers

Dagens air fryers är så mångsidiga att de till stor del kan ersätta såväl ugn som spis. Med OBH Nordicas air fryers kan du spara upp till 65% energi jämfört om du använder en vanlig ugn.

JURAs populära E8-maskin är på kampanj inför ”Internationella kaffedagen”

I Sverige konsumerar vi 8,2 kg kaffe per år, vilket motsvarar ungefär 3 koppar kaffe per dag. Med det är vi i dagsläget 6:a i världen vad gäller kaffedrickande. Att vi på jobbet har haft en tradition av närmast obligatorisk kafferast på både morgon och eftermiddag påverkar såklart mycket hur mycket vi dricker. För många är en kopp kaffe en direkt synonym till livsnjutning, vilket uppmärksammas på ”Internationella kaffe dagen” 1 oktober, världen över.

Stacky’s – den nya stjärnan på tallriken

Vill du äta mer prisvärt och gott? Är du trött på utbudet som finns i kylarna och frysarna i matbutiken? Tycker du att matlagning ska vara enkelt? Då är Stacky’s något för dig. Denna lilla fyrkant av svenska råvaror förvaras i skafferiet och kan användas på många sätt. Här är Stacky’s!

Så kommer du enklare tillbaka till hälsosamma rutiner efter semestern

Nu börjar många komma tillbaka från semestern och kanske unnat sig lite extra och tummat på träningen kan det vara svårt att komma tillbaka till rutinerna. Ifall du vill göra det enklare att komma i gång och få i dig näringsrik kost som smakar gott måste du testa Inika Superfoods!

Kom ifrån den hektiska vardagen – besök historiska Vår Gård

Söker du en avkopplande retreat i väg från surret i city? Längst ut i Saltsjöbaden ligger Vår Gård vackert belägen i kulturhistoriska byggnader omgivna av hav och natur. Här finns en lång historia som tar sin början på 1800-talet. Från populär badort för Kung Oscar II till starten av Kooperativa förbundets utbildningsverksamhet 1924, kan idag både företag och privatgäster njuta av den inspirerande och avkopplande miljön.

JURAs populära S8-maskin är på kampanj: ”Allt för kaffeälskaren”

Enligt statistik dricker vi svenskar i snitt två och en halv kopp kaffe – varje dag. För många är en kopp kaffe en direkt synonym till livsnjutning, men det är samtidigt smått tidskrävande och inte alltid helt enkelt att få till en felfri kopp. Med kaffemaskinen S8 från JURA blir det däremot lekande lätt att få briljanta resultat – varje gång. Nu är den dessutom på kampanj.

– JURA S8 är en så vansinnigt populär maskin. Förmodligen på grund av sin trevliga design och att den har allt för en kaffe- och cappuccinoälskare att önska, säger Daniela W Gustavsson, Head of Marketing på JURA.

Delikatesser av högsta klass
från svensk vildmark

Medan viltkött av många anses vara en delikatess av högsta klass, har det länge varit svårt att få tag på kött av riktigt bra kvalitet i den svenska dagligvaruhandeln. Av denna anledning startade Johan Löfström och Patrik Björklund Swedish Wild, med fokus på att enbart köpa in och sälja det absolut bästa svenska viltkött som […]

Så kan du lyckas med träningen – med hjälp av xshapes

Tiden efter nyår är nästintill synonymt med nyårslöften – ofta kopplade till träning och hälsa. Inte sällan minskar mängden träning i samband med årets gång, och många känner att de saknar allt från kunskap till motivation att fortsätta med träningen. Med appen xhapes vid din sida får du allt från träningsinstruktioner till kostplaner – för att du enkelt ska kunna nå dina träningsmål.

Familjen Lu’s tofurecept blev en svensk storfavorit

Allt fler svenskar väljer bort kött i sin kost, vissa helt och hållet och andra mer sporadiskt. Trenden har gett ett stort uppsving för vegetariska alternativ – där tofu, den över 2000 år gamla råvaran från Asien, snabbt blivit vardagsmat i svenska hushåll.

– Vår familj flyttade från Kina till Sverige 1998. Vi tog med oss gammelmormors tofurecept och började göra tofu i vårt eget kök – något som välkomnades med öppna armar, säger Joceline Lu, produktchef på Yipin och dotter i familjen.

Få en vinterupplevelse med mer än ”bara” skidor

Vintern är här och att fara ut i backen eller glida fram i längdspår är en efterlängtad aktivitet för många. Järvsö är ett populärt alternativ med sina skidanläggningar och vackra natur. Men vill du ha mer än ”bara” skidåkning och njuta av andra vinteraktiviteter är det nyöppnade Camp Järvsö du ska besöka – här står hälsa, träning och balans i fokus.