Här är produkten som passar perfekt till höstens äventyr

Hösten står runt hörnet, något som för många innebär flera besök till Sveriges många skogar. Oavsett om du vill njuta av höstens vackra skogsfärger, plocka svamp eller bara njuta av lugnet finns nu Klean Kanteen – flaskorna och termosarna som är till stor nytta för dina utflykter och för miljön.

Så enkelt kan du undvika tillsatser i maten

E-nummer förekommer i väldigt stor del mat av den mat vi köper i matbutikerna. Vissa ser dessa tillsatser som ett nödvändigt ont, medan andra helst vill slippa dem – och då finns det några enkla knep.

Höstens enkla favoriträtter – utan kolhydrater

Nu för tiden väljer många att äta mindre kolhydrater och byter ut traditionella kolhydratkällor mot olika substitut. Vissa ägnar timmar i köket åt att baka nyttigare pasta med diverse mjölsorter och grönsaker, men nu finns ett lättare sätt. Med Root Pasta behöver du varken offra konsistens, mättnadskänsla eller onödig tid.

Är du sugen på god glass med spännande smaker?

Många associerar sommaren med uppfriskande glassar. Trots att det finns en del att välja mellan är de flesta snarlika i sin smak – men hos Köld revolutionerar man glassmarknaden med unika smaker.

Nu är det snart dags igen – Sveriges största Oktoberfest i Göteborg!

Nu är det snart dags att omringas av tyskt öl, tyrolermusik och Lederhosen. Under Sveriges största oktoberfest, som snart drar igång i Göteborg, får du en rejäl bayersk upplevelse och en fantastisk atmosfär.

Nu är det snart dags igen – Sveriges största Oktoberfest i Karlstad!

Nu är det snart dags att omringas av tyskt öl, tyrolermusik och Lederhosen. Under Sveriges största oktoberfest, som snart drar igång i Karlstad, får du en rejäl bayersk upplevelse och en fantastisk atmosfär.

Sveriges Mästerkock har testat Korvpaket: ”Jag trodde aldrig att det skulle bli såhär bra!”

Gillar du stora, kryddiga eller örtfyllda korvar? Hos Korvpaket hittar du allt du behöver för att laga din egen drömkorv – och kan själv bygga ihop ditt eget paket. Passa på att klicka hem ditt paket nu med en rabattkod som ger dig ett extra bra pris.

Hallonlakritsskallen blir glass hos Hemglass

Ett överraskande samarbete mellan Hemglass och Bubs Godis har resulterat i Glass-skallen

Nu finns det ett svensktillverkat och nyttigt godis i butikshyllan

Nu har äntligen Wellibites nått den svenska konfektyrmarknaden. Svensktillverkat, sockerfritt, veganskt, glutenfritt – och med färre kalorier än de flesta godissorter. Vilken smak testar du?

Därför ska du välja mellanmålet My Foodie® före en smoothie

Är du en av många som svänger förbi mataffären och köper en smoothie till mellanmål? Då kommer du gilla My Foodie® – ett matigare och nyttigare alternativ!