Snygga och bekväma skor från några av världens största märken – till halva marknadspriset

Provskor säljer både dam-, herr- och barnskor.
– Hos oss på Provskor hittar du med de rätta storlekarna bra skor till bra priser, säger Carina Reijs på Provskor.

Rotera din garderob på ett hållbart vis med It’s Re:Leased

Med handen på hjärtat: hur stor del av din garderob använder du? Och hur ofta köper du nytt? Undersökningar visar att hälften av dina kläder är oanvända. Med hyrkonceptet It’s Re:Leased får du en snygg och användbar garderob – utan att slita på jordens resurser. – För att få ner klimatutsläppen måste vi producera drastiskt […]

Missa inte: Här är Axeldas historia om en pojke och hans tofflor

David Axelsson började som ung arbeta på ett garveri i Svenljungatrakten på 90-talet. Där började intresset för skor växa och David lärde sig mer och mer om branschen, både genom flertalet fabriksbesök på andra sidan jorden och genom sina äldre och rutinerade arbetskompisar.

Så klär du barnen rätt i höst – en komplett guide!

Nu har barnen börjat skolan, kanske för första gången eller i en spännande ny årskurs och mängder av nya äventyr väntar. Reima är experter på kläder för barn och har sedan de grundades för över 75 år sedan haft ett starkt miljötänk. Därför är deras kläder giftfria och noga uttänkta för att passa de små liven. Här bjuder de på tips så att du kan förbereda dina barn inför höstens ur och skur!

Så skyddar du barnen från mygg, fästingar och sol med Reimas kläder

Sommaren, en årstid som så ofta förknippas med sol, bad och lek – men även mygg, getingar, överhettning och att bränna sig. Med klädföretaget Reima är det enklare än någonsin att skydda sig mot sommarens små plågor; tack vare de skyddande klädkollektionerna Anti-Bite, Cooling Comfort och UV–plagg.

Därför väljer allt fler att hyra sina barnkläder genom Hyber

I dessa ovissa tider, med mer stillasittande i hemmet, är det viktigare än någonsin för både barn och vuxna att ta sig ut i den friska luften. Med kläder från Reima kan barn vara just barn, och genom Hyber får ni alltid tillgång till bra produkter – utan att behöva köpa nytt.

– Det är bra för dig, plånboken och miljön, säger Olivia Rothschild, medgrundare på Hyber.

Passa på: Fynda märkesskorna i dag – till halva priset

Snygga och sköna skor från några av världens största märken – till halva marknadspriset. Provskor säljer både dam-, herr- och barnskor.
– Hos oss på Provskor hittar du med de rätta storlekarna bra skor till bra priser, säger Carina Reijs på Provskor.

Därför är kollektionen Reima Originals perfekt för både höst och vinter

I över 75 år har det finska företaget Reima producerat bekväma högkvalitativa kläder från topp till tå för aktiva barn, upp till storlek 164. Samtidigt lägger de ett stort fokus på hållbara produkter, där samtliga kläder är helt giftfria som följd. Nu lanseras årets nya kollektion av Reima Originals.

Smarta tygpåsar gör gott för både miljön och plånboken

I takt med att miljöfrågan blir allt viktigare krävs det förändringar på individnivå för att värna vår framtid. I linje med detta infördes i maj en skatt på plastkassar, vilket innebär att de kostar upp till 7 kr i handeln. Reused Remades innovativa och väldesignade tygkassar hjälper konsumenten att minska behovet av plastkassar, bidra till en hållbar framtid och samtidigt få mer pengar över i plånboken.

Passa på: Fynda märkesskor i höst – till halva priset

Snygga och sköna skor från några av världens största märken – till halva marknadspriset. Provskor säljer både dam-, herr- och barnskor.
– Hos oss på Provskor hittar du med de rätta storlekarna bra skor till bra priser, säger Carina Reijs på Provskor.