Här är pop up-butiken du inte vill missa i Mora

Under årets klassiska skidveckor i Dalarna och Mora gästar populära Provskor med en pop up-butik som står öppen under elva dagar. Här hittar du skor till halva marknadspriset.

Är du 55+? Missa inte Seniordeal – här finns rabatterna för dig

På ålderns höst, eller till och med mitt i livet, kan det vara svårt att få pengarna att räcka till – trots att du kanske har arbetat och sparat under många år. Som medlem på Seniordeal får du tillgång till hundratals seniorrabatter på allt från resor till teknik – utan att betala en enda krona.

“Snickar-Matte” har lämnat tv-rutan – det här gör han i dag

Efter att ha tillbringat 15 år sin programledare för ett populärt byggprogram på tv kände Mats “Matte” Karlsson att det var dags att testa något nytt. Hans racingkollega från Porsche Carrera Cup, Johan ”John” Carlström, var då på väg att lansera John Hatter & CO, som tillverkar och designar kepsar i premiumsegmentet och lansera dessa internationellt. Nu tar de in kapital för det nya varumärket genom crowdfunding.

Se listan: Så väljer du rätt bh

Det är lätt att gå vilse bland sortimentet av bh:ar i dagens butiker, och utan rätt guidning kan det bli fel. Många märker inte ens av skillnaden förrän rätt bh är på plats. Vi har gått igenom delar av Trofés sortiment av olika bh:ar nedan, i hopp om att få fler kvinnor att våga testa någonting nytt.

Cinnamon ger dig snygga skor och sköna fötter

Nästan tre av fyra svenskar drabbas av problem med sina fötter någon gång, och skador såsom Hallux valgus, hälsporre och hammartår är mycket vanliga. Att hitta skor som är både ergonomiska och snygga kan dock vara en svår uppgift.
– Hos oss får du helt enkelt snygga skor som är bra för fötterna, berättar Ninni Jonsson, vd på TwoSouls och skomärket Cinnamon.

Här kan du köpa exklusiva skor – med upp till 50 procent rabatt

Nu kan du inhandla snygga och sköna skor från några av världens största märken – med upp till 50 procents rabatt. Provskor säljer både dam-, herr- och barnskor.

Så enkelt kan du bli kvitt din onda hälsporre

Den som drabbas av plantar fasciit, i folkmun ofta kallat hälsporre, upplever en stark smärta på fotens undersida. Joya har utvecklat en sko med en unik teknologi som håller fotproblemen borta.

Trend: Så vill vi klä oss i höst och vinter

Hösten är här och vintern på intågande och med de kallare månaderna dyker nya modetrender upp. Nu gäller blått, brunt, grått och beige – och gärna med inslag av mönster.

Så möter du hösten med stil

Hösten är i hastigt antågande och i takt med naturens färgskiftning ändras också modet. Hos Stenströms har man designat nya kollektioner för både män och kvinnor som följer årets trender.

Oväntade knepet mot svettfläckar

Blir dina kläder fläckiga av svett eller din deodorant?
Nu finns Dry’s – ett smart armhåleskydd som gör att du slipper fläckarna och kan spara in pengar på kemtvätt.
– Skyddet sitter bekvämt på plats och håller dig torr hela dagen, säger Nick Börjlind, vd på Dry’s.