SOS Alarms nya app räddade liv direkt

Att ringa till nödnumret 112 är något som, för de flesta, inte hör till vanligheterna, men när det väl behövs är det av högsta vikt att det sker på korrekt sätt, och att rätt hjälp snabbt kommer till rätt plats. Nu finns 112-appen sedan bara några veckor tillbaka – och den har redan varit bidragande till räddandet av en insjuknad kvinna.

Nu skapar Stena Teknik framtidens hållbara sjötransporter

Sjöfartsbranschen står inför en spännande framtid och de gemensamma klimatutmaningarna vi står inför engagerar även den.

Så kan automatiserade affärssystem göra företag mer lönsamma

Ett framtidssäkert affärssystem har nu blivit en förutsättning för ett effektivt ekonomiarbete.

Allt ditt HR-arbete i en enda app

Flex HRM är ett komplett, webbaserat HR-system som täcker allt från tidrapporter och reseräkningar till bemanning, HR-stöd och lön. 

Utforska och skapa på Mulle Meck i Glada Hudik

Att underhålla barn är inte alltid det enklaste. På Mulle Meck i Glada Hudik kan barn få utlopp för både sin kreativitet och energi.

Så bröt Cochlear tystnaden – och hjälpte hundratusentals

Det Mölnlycke-baserade företaget Cochlear är världsledande inom hörselimplantat.

Tillgång till rent vatten ger stärkt hälsa – och bättre ekonomi

Tillgång till rent vatten är en förutsättning för bra hälsa hos ett lands befolkning – och i förlängningen ett större välstånd.

Sprucken skärm? Fixiphone lagar din smartphone snabbt och smidigt

Det är aldrig roligt när mobilen flyger i backen och skärmen krossas eller får en repa. Men lugn, mobilreparatören Fixiphone hjälper dig.

Yrkesväxla och bli eftertraktad inom Norrlands heta branscher

Hos Yrkeshögskolan får du en adekvat utbildning som utvecklats i samverkan med branschföretag och därmed gör dig eftertraktad på arbetsmarknaden. 

Unik plattform för ledningssystem i teknisk framkant

Addsystems webbaserade plattform för ledningssystem ger en unik möjlighet att anpassa och bygga funktionalitet som hjälper alla typer av företag att styra rutiner och möta externa och interna krav.