Det här bör du tänka på inför vårens däckbyte: “Väldigt viktigt”

Nu är det dags att byta från vinter- till sommardäck – något som för många kan vara ett påfrestande moment som i slutändan lämnar mycket att önska. Att låta experter likt Ahlberg Bil ta hand om det istället kommer med många fördelar; såsom säker förvaring och däckbyten i högsta kvalitet.

Nytt parkeringskoncept vid Arlanda

Att långtidsparkera bilen vid Arlanda har länge varit en krånglig och dyr historia. Många vill ha en trygg lösning utan krångel, och det är precis vad Arn tagit fram med sin nya långtidsparkering. 

Därför kör Färjestad BK Sveriges mest sålda laddbara bil

Bensin och diesel blir allt dyrare samtidigt som fordonsskatten på nya bilar chockhöjs. Vilken bil ska man då välja? Carl Andersson, försäljare på Svema Bil menar att valet är enkelt: – Nya Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid som kan köras upp till 54 km på ren el är en av de mest populära hybrid-bilarna i Sverige och Europa just nu. Den är rymlig, […]

Ta körkort i första klass – i en BMW i8

Ibland kan det kännas som att det är omöjligt att hitta i djungeln av trafikskolor – de flesta har liknande bilar och priserna skiljer sig sällan markant åt, så det har varit hugget som stucket vilken skola man väljer. Nu sticker Your Driving Academy ut hakan ordentligt och erbjuder övningskörning i lyxklass, med nya supersportbilen BMW i8.

Här kan du fynda husbil eller husvagn under trettonhelgen

Under trettonhelgen kan du fynda din husbil eller husvagn hos Fritidsfordon Öst i Linköping.

Se de nya besiktningsreglerna, är du drabbad?

Nyligen infördes nya besiktningsregler i Sverige, som gör att tusentals fordon riskerar att få körförbud under sommaren.
Tord Fornander, produktionschef och vice vd för Opus Bilprovning i Sverige, berättar att reglerna mycket väl kan gälla dig.
– Du kan själv enkelt testa om din bil ligger i riskzonen, säger han.

Åk på bilsemester i sommar – betala i höst

En tur till havet, ett campingäventyr eller en härlig roadtrip i Sverige – vad vill du göra på din semester? 
Är det någon gång det är extra härligt med frihetskänslan som en bil ger är det på sommaren.

Nyhet: TB Bil och Kia kommer till Nyköping

” Det känns fantastiskt roligt att vi har fått förtroendet att driva Kia:s återförsäljningsanläggning”

Undvik skattesmäll – med smarta körjournalen

“Med ABAX elektroniska körjournal kan du inte bara spara pengar genom att undvika en skattesmäll; arbetsdagen blir dessutom ofta mer effektiv när registreringen sköts automatiskt”

Trafikskoleeleven: ”Jag är jättenöjd ”

Det är mycket att tänka på när du ska ta körkort och det sista du vill göra är att spendera massor av tid på att hitta en bra trafikskola.
Slipp leta och gör det enkelt för dig själv genom att välja Alviks Trafikskola.