Lindra pollenallergi med den effektiva luftrenaren Leitz TruSens 

Våren bringar inte bara glädje till alla, en stor del av den svenska befolkningen har nämligen pollenallergi som väcks till liv när pollenhalterna är höga. Symptom som nästäppa, nysningar och kliande ögon kan hindra många från att njuta av livet fullt ut. Så behöver det inte vara – med luftrenaren TruSens från Leitz kan man lindra besvären.

Så tillgängliggör Företagarens Jurist affärsjuridiken

Sedan starten för dryga ett år sedan har målet för nytänkande Företagarens Jurist varit att tillgängliggöra tjänster inom bolags- och affärsjuridik även för små och medelstora företag. – Det ska varken vara dyrt eller krångligt att få hjälp med juridiken, understryker Peder Lundgren, chef för Företagarens Jurist. Juridiska företags- och avtalstjänster uppfattas av många som […]

Det här behöver du tänka på när du ska köpa fyrhjuling

Har du också tänkt att en fyrhjuling skulle underlätta arbetet på gården? Eller har du tonåringar som längtar efter friheten ett fordon innebär och du vill hemskt gärna slippa skjutsa dem överallt? Ta hjälp av denna guide från experterna på 24 fritid för att göra rätt val!

Här är produkterna som passar perfekt till vårens äventyr

Äntligen kan vi känna våren smyga sig fram i landet. Detta sätter ofta sprätt på oss svenskar som vill ut och lapa sol efter en lång och mörk vinter. Oavsett vad du planerar för utflykter finns nu Klean Kanteen  – flaskorna och termosarna som är till stor nytta för dina utflykter och för miljön. 

Yrkeshögskolan i Karlstad erbjuder utbildningar som leder till jobb

Vill du vara säker på att du får ett jobb efter examen? Yrkeshögskolan i Karlstad erbjuder en stor mängd utbildningar som matchar arbetsmarknadens behov. På skolan kan du bland annat utbilda dig till anläggningskonstruktör, industriell elektroniktekniker och barnspecialiserad undersköterska med inriktning mot funktionsnedsättning. 

Nu kan du söka till Newtons utbildning Byggnadsingenjör

Det finns ett urval av utbildningsanordnare inom yrkeshögskolan som levererar utbildningen Byggnadsingenjör, men Newton har tillsammans med bygg- och fastighetsbranschen skapat en utbildning med en inriktning som går i linje med den snabbt växande digitala och tekniska värld vi befinner oss i – inte minst med dagens miljö- och klimatkrav.

Golfweekend i Västerås: “Bra boende, god mat och banor för alla nivåer”

– Oavsett om du spelar på elitnivå eller inte har hunnit ta ditt gröna kort än finns en golfbana för dig i Västerås, säger Pernilla Törngren på Västerås Stad.

Tips: Så får du en soffa och säng som räcker hela livet

Genom att måttbeställa soffa och säng och anpassa dem efter kroppsmått och vikt, kan de räcka hela livet.
– Våra produkter är så bra och välgjorda att vi lämnar livstidsgaranti, säger Sami Rosenberg, vd på möbeltillverkaren Bed & Sofa.
Nu lanserar man också tjänsten Swaffie, där man förnyar och modernisera gamla soffor.

Så skyddar du dig mot virus – med vanlig tvål

Nu i förkylningstider gör de flesta av oss allt vi kan för att undvika att bli smittade av de otaliga virus som ständigt cirkulerar omkring oss. Råden för hur man bäst undviker att bli smittad är många, och nätet svämmar över av olika huskurer. Men, ett av de mest effektiva sätten att minska virusspridningen är att helt enkelt vara noga med att tvätta händerna ordentligt med tvål!

Passa på: Fynda märkesskor i vår – till halva priset

Snygga och sköna skor från några av världens största märken – till halva marknadspriset. Provskor säljer både dam-, herr- och barnskor.– Hos oss på Provskor hittar du med de rätta storlekarna bra skor till bra priser, säger Carina Reijs på Provskor. Vill du införskaffa vårens skor till bästa pris? Då finns ett smultronställe som erbjuder […]