Zlantar revolutionerar branschen för privatekonomi – användaren får kickbacken tillbaka  

Zlantar är just nu en av Sveriges mest spännande uppstickare bland ekonomiappar. Nyligen lanserade de sin nya premiumtjänst, Zlantar Kickback, och har med den vänt upp och ned på förmedlingsbranschens affärsmodell. I stället för att behålla den provision som utgår vid avtalsbyten och nyteckning, även kallad kickback, ger nu Zlantar tillbaka hela summan till sina […]

Fyra tips för en lyckad julfest

Är du arrangör eller sitter med i företagets festkommitté? Då ska du fortsätta läsa! Äntligen! Tiden på året är här när den årliga julfesten ska planeras. Är du arrangör eller sitter med i företagets festkommitté ska du fortsätta läsa. Här kommer fyra konkreta tips som kommer att få hela företaget att jubla. Sätt ett tema […]

Snygga till i trädgården med smart förvaring

Här är höstens smartaste – och snyggaste – sätt att vinterförvara dina prylar på.

Hudvård som sätter dig och din livsstil först – Möt Know to Glow

För tre år sedan grundade Sabina Jasinski Know to Glow, en hudvårdsbutik på nätet där hudvård ska vara roligt, prisvärt och enkelt. Med flera års erfarenhet i hudvårdsbranschen och som biomedicinare i grunden kunde hon med säkerhet välja varumärken med bra in-gredienser samt som hon hjälper sina kunder med att hitta rätt hudvårdsprodukter.
– Know to Glow är personligt och utbildande, där kundens behov och livsstil kommer först.

Söker du ett trevligt lunchställe? Då ska du prova Gävle Live

Den tidigare travrestaurangen går nu under namnet Gävle Live och är stadens nya konferens & underhållningsarena. Förutom en massa liveevents så serveras här också en lunchbuffé fylld med rätter som passar de flesta. Den stora lokalen sväljer många och samtidigt är det luftigt. Med en stor LED-skärm (7×4 m) som visar musikvideor, sportminnen och lunchtrav blir du samtidigt underhållen under måltiden.

Sibylla, en del av den svenska folksjälen

I snart 90 år har Sibylla försett svenskarna med goda korvar, saftiga burgare och en härlig personlig service. Ett av Sveriges mest kända och omtyckta varumärken, lika självklart som varmkorven självt. Sibyllakedjan består idag av 145 restauranger som alla drivs av lokala entreprenörer. 

Njut mer av hemmalivet –
med en inglasad balkong

Med en samlad erfarenhet på över 100 år är Sakkes en balkongkonsult som erbjuder balkonglösningar med genuin kunskap och förstklassiga resultat. Genom skräddarsydda glaslösningar hjälper Sakkes både privatpersoner och företag att utöka sina bostäder med ett extra rum, oavsett om syftet är förlänga sommaren, öka bostadens värde eller bara njuta mer av livet hemmavid. Processen […]

Med det naturliga helandet i fokus

På Örtoteket värnar man den naturliga hälsan. Med ett stort urval av örtmedicin, kosttillskott och olika eteriska oljor ligger människans naturliga helande i fokus. – Naturen har så mycket kraft och jag är säker på att fler kommer att upptäcka naturmedicinen igen. Det är aldrig för sent att göra något åt sin hälsa, säger Kicki Pettersson, grundare av Örtoteket.

Ta dina sinnen på en resa med dofter från imao-parfums

Längtar du också efter att resa iväg och få uppleva nya platser, kulturer och dofter? Imao-parfums tar dina sinnen på en resa med parfymer som förgyller ditt hem eller din bil. De subtila men långvariga dofterna är tillverkade av franska parfymmakare som inspirerats av världens vackraste destinationer.

Lindra pollenallergi med den effektiva luftrenaren Leitz TruSens 

Våren bringar inte bara glädje till alla, en stor del av den svenska befolkningen har nämligen pollenallergi som väcks till liv när pollenhalterna är höga. Symptom som nästäppa, nysningar och kliande ögon kan hindra många från att njuta av livet fullt ut. Så behöver det inte vara – med luftrenaren TruSens från Leitz kan man lindra besvären.