Njut mer av hemmalivet –
med en inglasad balkong

Med en samlad erfarenhet på över 100 år är Sakkes en balkongkonsult som erbjuder balkonglösningar med genuin kunskap och förstklassiga resultat. Genom skräddarsydda glaslösningar hjälper Sakkes både privatpersoner och företag att utöka sina bostäder med ett extra rum, oavsett om syftet är förlänga sommaren, öka bostadens värde eller bara njuta mer av livet hemmavid. Processen […]

Med det naturliga helandet i fokus

På Örtoteket värnar man den naturliga hälsan. Med ett stort urval av örtmedicin, kosttillskott och olika eteriska oljor ligger människans naturliga helande i fokus. – Naturen har så mycket kraft och jag är säker på att fler kommer att upptäcka naturmedicinen igen. Det är aldrig för sent att göra något åt sin hälsa, säger Kicki Pettersson, grundare av Örtoteket.

Ta dina sinnen på en resa med dofter från imao-parfums

Längtar du också efter att resa iväg och få uppleva nya platser, kulturer och dofter? Imao-parfums tar dina sinnen på en resa med parfymer som förgyller ditt hem eller din bil. De subtila men långvariga dofterna är tillverkade av franska parfymmakare som inspirerats av världens vackraste destinationer.

Lindra pollenallergi med den effektiva luftrenaren Leitz TruSens 

Våren bringar inte bara glädje till alla, en stor del av den svenska befolkningen har nämligen pollenallergi som väcks till liv när pollenhalterna är höga. Symptom som nästäppa, nysningar och kliande ögon kan hindra många från att njuta av livet fullt ut. Så behöver det inte vara – med luftrenaren TruSens från Leitz kan man lindra besvären.

Så tillgängliggör Företagarens Jurist affärsjuridiken

Sedan starten för dryga ett år sedan har målet för nytänkande Företagarens Jurist varit att tillgängliggöra tjänster inom bolags- och affärsjuridik även för små och medelstora företag. – Det ska varken vara dyrt eller krångligt att få hjälp med juridiken, understryker Peder Lundgren, chef för Företagarens Jurist. Juridiska företags- och avtalstjänster uppfattas av många som […]

Det här behöver du tänka på när du ska köpa fyrhjuling

Har du också tänkt att en fyrhjuling skulle underlätta arbetet på gården? Eller har du tonåringar som längtar efter friheten ett fordon innebär och du vill hemskt gärna slippa skjutsa dem överallt? Ta hjälp av denna guide från experterna på 24 fritid för att göra rätt val!

Här är produkterna som passar perfekt till vårens äventyr

Äntligen kan vi känna våren smyga sig fram i landet. Detta sätter ofta sprätt på oss svenskar som vill ut och lapa sol efter en lång och mörk vinter. Oavsett vad du planerar för utflykter finns nu Klean Kanteen  – flaskorna och termosarna som är till stor nytta för dina utflykter och för miljön. 

Yrkeshögskolan i Karlstad erbjuder utbildningar som leder till jobb

Vill du vara säker på att du får ett jobb efter examen? Yrkeshögskolan i Karlstad erbjuder en stor mängd utbildningar som matchar arbetsmarknadens behov. På skolan kan du bland annat utbilda dig till anläggningskonstruktör, industriell elektroniktekniker och barnspecialiserad undersköterska med inriktning mot funktionsnedsättning. 

Nu kan du söka till Newtons utbildning Byggnadsingenjör

Det finns ett urval av utbildningsanordnare inom yrkeshögskolan som levererar utbildningen Byggnadsingenjör, men Newton har tillsammans med bygg- och fastighetsbranschen skapat en utbildning med en inriktning som går i linje med den snabbt växande digitala och tekniska värld vi befinner oss i – inte minst med dagens miljö- och klimatkrav.

Golfweekend i Västerås: “Bra boende, god mat och banor för alla nivåer”

– Oavsett om du spelar på elitnivå eller inte har hunnit ta ditt gröna kort än finns en golfbana för dig i Västerås, säger Pernilla Törngren på Västerås Stad.