Skriv på listan – mot global handel med vilda djur

Djur ska inte födas upp eller fångas in från det vilda för att bli husdjur, traditionell medicin eller underhållning

Golfweekend i Västerås: “Bra boende, god mat och banor för alla nivåer”

– Oavsett om du spelar på elitnivå eller inte har hunnit ta ditt gröna kort än finns en golfbana för dig i Västerås, säger Pernilla Törngren på Västerås Stad.

Så skyddar du dig mot virus – med vanlig tvål

Nu i förkylningstider gör de flesta av oss allt vi kan för att undvika att bli smittade av de otaliga virus som ständigt cirkulerar omkring oss. Råden för hur man bäst undviker att bli smittad är många, och nätet svämmar över av olika huskurer. Men, ett av de mest effektiva sätten att minska virusspridningen är att helt enkelt vara noga med att tvätta händerna ordentligt med tvål!

Passa på: Fynda märkesskor i vår – till halva priset

Snygga och sköna skor från några av världens största märken – till halva marknadspriset. Provskor säljer både dam-, herr- och barnskor.
– Hos oss på Provskor hittar du med de rätta storlekarna bra skor till bra priser, säger Carina Reijs på Provskor.

Här är allt du vill veta om ärt-baserad dryck: “Otroligt god, miljövänlig och näringsrik”

Vill du konsumera mer hållbart utan att tumma på goda smaker? Sproud skapar veganska produkter som är så nära mjölk du kan komma, fast baserade på ärtprotein; en näringsrik råvara som lämnar ett förhållandevis litet miljöavtryck – och får dina smaklökar att sukta efter mer.

Därför ska du välja Klippotekets nya Organic-serie till ditt hår

Effektivt, skonsamt, miljövänligt – och prisvärt. Klippotekets nya Organic–serie har allt du önskar dig av riktigt bra hårprodukter till ett av marknadens bästa priser.

– Organic-serien är helt vegansk, precis som näst intill alla våra övriga produkter, säger Cecilia Edvardsson, vd på Klippoteket.

Här hittar du världens mest miljövänliga fordon – med upp till 30 procent rabatt

Vill du komma igång med motionen samtidigt som du värnar om miljön? Då är det dags att skaffa sig en cykel. Att cykla är både bra för den fysiska och mentala hälsan och lämnar inga föroreningar efter sig. Söders Cykelbutik har därför sedan 1945 med sin passion och expertis hjälpt kunder att hitta rätt i cykeldjungeln. 


Sommarlovstipset: Besök barndomens bilar – i Bergrummet

– Ett besök hos oss är ett spännande äventyr för hela familjen, säger Kylliki Hellström, museets vd.

Nu kan du köpa biljetter till den stora hästfesten – mitt i Stockholm

Sara Johansson, tävlingsledare för evenemanget: “Det är något helt nytt för Sverige”.

Vill du komma i form till sommaren? Tänk på det här!

Modifast måltidsersättningar kan hjälpa dig att gå ner i vikt, bibehålla din vikt eller må bättre – lagom till sommaren!