Snygga och sköna skor från några av världens största märken – till halva marknadspriset

Provskor säljer både dam-, herr- och barnskor.
– Hos oss på Provskor hittar du med de rätta storlekarna bra skor till bra priser, säger Carina Reijs på Provskor.

Vill du införskaffa nya skor till bästa pris? Då finns ett smultronställe som erbjuder det senaste modet – riktigt billigt. Genom att köpa in skor som visas för inköpare på mässor kan Provskor erbjuda de senaste trenderna till halva marknadspriset.

Här hittar du Stockholmsbutiken

Carina Reijs övertog konceptet som hennes pappa Bo Reijs startade för 30 år sedan. Fyra gånger per år, vår, sommar, höst och vinter, fylls Provskors hyllor på med nya modeller från flera av skobranschens största märken – och butikens hyllor fylls dagligen på med nya skor. Dessutom finns ibland ännu fler enskilda öppetdagar att hålla utkik efter.

Modeller ur de senaste kollektionerna
Ett halvår innan respektive säsong startar reser försäljningsorganisationer från de stora modehusen runt och visar upp sina senaste kollektioner för inköpare. Utifrån inköparnas intresse bestäms det vilka modeller som ska komma att tillverkas inför säsongens lanseringar, och i vilket antal.

– När visningarna är klara finns ett antal provskor kvar, skor som vi köper och säljer vidare till er kunder för halva marknadspriset, säger Carina Reijs.

Vill du veta mer om Provskor? Klicka här

Provskor erbjuder herrskor i storlekarna 41–42, damskor i storlek 37–38 samt barnskor, i varierande storlekar mellan 18–35. Det finns även en hylla med större damstorlekar. Det är bara en dryg femtedel av skomodellerna som kommer att säljas ute på marknaden, så du har verkligen möjligheten att hitta unika skor som ingen annan har.

Presenteras av

Provskor_logo

ÖPPETTIDER:
Se Provskors hemsida

Telefonnr 073-539 06 87

VARMT VÄLKOMNA till:
Hörnet Hornsbruksgatan 1 - Varvsgatan 12, Stockholm/Söder
T - Bana Hornstull, uppgång Högalidsparken, 100 m.
Buss 4, hållplats Varvsgatan, 50 m.
Bra parkeringsmöjligheter.
Tel: 08-668 98 20.

Läs mer om Provskor här

Provskor_tavla_250