Friskis öppnar nytt gym på Väster i Örebro

Från den 9 november ges fler träningsmöjligheter till örebroarna. Friskis expanderar och öppnar då en helt ny gym- och gruppträningsanläggning på Väster. Det nya gymmet blir den femte anläggningen i Örebro och erbjuder ett brett utbud av modern träning för alla nivåer. 

– Den nya anläggningen ligger på Holmen och är på 2370 kvadratmeter. Här erbjuds allt man kan önska inom modern gym- och gruppträning. Med generösa öppettider och gott om gratis parkeringsplatser kan vi nu leverera ännu mer rörelseglädje till träningssugna örebroare, säger Lina Frejd Bark, verksamhetschef.   

Anläggningen är designad för att möta behoven hos en bred skara medlemmar, oavsett om man vill träna individuellt eller i grupp. 

– Hos oss möts människor i alla åldrar, med olika livsstilar, intressen och träningssätt. Här handlar det inte bara om att bygga muskler, utan om att bygga relationer och skapa en långvarig träningsglädje. Det är det som gör Friskis så unikt. 

Med den nya anläggningen på Väster breddas utbudet ytterligare och medlemmarna får nu tillgång till totalt fem träningsställen, 230 pass i veckan och över 13600 kvadratmeter gymyta. För den som inte testat Friskis än erbjuds alltid en veckas gratis provträning. 

– Det här gymmet blir verkligen något alldeles extra. Här finns en stor maskinpark, rejäla lyftarytor med half racks och lyftarpodier, stort viktutbud av hantlar och gott om konditionsmaskiner, berättar Lina. 

Läs mer om Friskis&Svettis Väster här 

Frizon från prestationskrav
Att vara en del av Friskis innebär tillgång till ett brett nätverk av människor som delar samma intresse. Många av medlemmarna hittar nya vänner genom träningen, och flera berättar att träningen är höjdpunkten på dagen. Det är en plats där alla känner sig välkomna och där rörelse alltid går hand i hand med glädje.  

– Vi vet att om träning ska bli av måste det vara kul. Vi vet också att rörelseglädje är personligt. Därför är vår träning utformad på många olika sätt. Den är också en frizon från prestationskrav och skeva ideal, säger Lina och avslutar: 

– Vi är stolta över att kunna erbjuda en träningsanläggning som kombinerar funktionell träning med tillgänglighet och rörelseglädje för alla, oavsett nivå. Friskis Väster blir en plats där du kan nå dina träningsmål på dina egna villkor.

Upptäck Friskis&Svettis Väster idag!  

Mer om Friskis&Svettis Örebro
Friskis&Svettis Örebro är en idrottsförening med cirka 22 000 medlemmar och 380 ideellt engagerade funktionärer. Här får du tillgång till fem kompletta anläggningar med gym och gruppträning samt digital träning i appen Friskis Go.  

Info om Friskis&Svettis Väster:  

Premiär: 9 november 

Adress: Smidesvägen, Örebro  

Öppettider: Mån-Sön 04.00-23.00 (sluss), bemannad reception se hemsida.  

Utbud: Gym, yoga, cirkelgym, dans, jympa, HIT-träning, cirkelfys, spinning, pass i gymmet, skivstång m.m.  

Läs mer här: www.friskissvettis.se/orebro