Därför rekommenderar tandläkaren GUM SONIC Batteritandborste

Rätt tandborste är ofta avgörande för att upprätthålla en god munhygien och förebygga tandproblem – det skriver inte minst tandläkarna under på. Ludwig Hansson, leg. Tandläkare och specialist i protetik brukar rekommendera GUM SONIC Batteritandborste till sina patienter.

Den ger en både skonsam och grundlig rengöring för ett friskt tandkött, säger han.

 

Här hittar du GUM SONIC Batteritandborste
 

En god munhygien är bara viktigt för ett strålande leende utan kan även påverka allmänhälsan. Det är lätt att glömma bort att både bakterier och andra mikroorganismer lätt tränger in och får fäste i våra munnar, därför är det viktigt att hålla tänderna rena och fina.

Ludwig Hansson är leg. Tandläkare och specialist i protetik på Göta Tandvård i Göteborg. Han är noga med att prata med sina patienter om vikten av god munhälsa och ger både tips och råd om hur man bäst kan hålla munnen ren och frisk.

– Tandborsten jag oftast rekommenderar är helt klart GUM SONIC Batteritandborste, som använder sig av avancerad sonisk teknologi för att effektivt avlägsna plack och bidra till friskare tandkött. Jag brukar berätta om hur den rengör både tänder och tandkött grundligt och skonsamt, vilket främjar en friskare mun.

Läs mer om GUM SONIC Batteritandborste här  

 

Minskar risken för karies 

GUM SONIC Batteritandborste vibrerar 12 000 gånger varje minut, vilket gör att den kommer åt svåråtkomliga områden och ger en djupgående rengöring i jämförelse med vanliga tandborstar. Tandborstens mjuka, tunna strån når mer effektivt in mellan tänderna, där plack tenderar att fastna och Ludwig Hansson konstaterar att dess förmåga att rengöra mellan tänderna på ett skonsamt sätt minskar risken för karies och tandköttsproblem.

– Det är en väldigt prisvärd tandborste som bara kostar 125 kronor på apotek och du borstar som vanligt – men får ovanligt rent. Jag ser stor skillnad på patienter som använder den och de som inte gör det och kommer att fortsätta rekommendera GUM SONIC till patienter som tar sin munhälsa på allvar, avslutar han. 

 


GUM SONIC Batteritandborste ger en effektiv och försiktig rengöring under tandköttskanten och in mellan tänderna.

Tack vare sina 12 000 soniska vibrationer per minut tar GUM SONIC DAILY bort 47 gånger mer plack under tandköttskanten än en vanlig tandborste. Tandborstens mjuka, tunna strån når 50 procent mer effektivt in mellan tänderna, där plack tenderar att fastna.

GUM SONIC Batteritandborste finns på apotek. Rek. pris 125kr.

Läs mer och beställ här