Därför satsar de på underkläder som inte behöver provasUnderklädstrender varierar från år till år och en av årets hetaste trender är den figurnära bodyn. Det är något Jelon e-trade har tagit fasta på när de lanserat e-handeln Zessa.se.
– När jag besökte underklädsmässan i Paris i vintras såg jag att bodyn var tillbaka hos nästan alla märken, säger Mats Ingelborn, grundare och vd för Jelon e-trade.

Det var i vintras som e-handelsprofilen Mats Ingelborn besökte underklädsmässan i Paris och såg en tydlig trend – bodyn var tillbaka som modeplagg.
– Alla stora underklädsmärken presenterade någonting som inkluderade en body och jag tänkte direkt att jag ville göra någonting med det.

Zessa.se startades egentligen redan 2009 av modeföretaget och e-handelsföretaget Jelon e-trade men har därefter legat i vila – fram tills nu. 2017 fick shoppen ett ansiktslyft och verksamheten har tagit en helt ny riktning.
– Vi säljer sensuella och snygga modeplagg som du bär närmast kroppen.
Vill du bära de senaste underkläderna? Klicka här för att se hela sortimentet

”Inga krångliga storlekar”
De underkläder som säljs på Zessa.se är framförallt bodies och teddys men även annat lingerie. De vill undvika krångliga storlekar och säljer därför enbart underkläder som inte behöver provas – och som därför passar bra för att köpas online.
– Våra bodies säljs i storlekar som small, medium, large eller one-size. Vi väljer bort underkläder med kup-storlekar och liknande eftersom det ofta är något du gärna vill prova innan du köper, säger Mats Ingelborn.
Här kan du ta reda på hur enkelt det är att handla underkläder online

Unikt och exklusivt sortiment
För att behålla en exklusiv känsla har de även beslutat sig för att enbart köpa in plaggen en gång.
– Vi vill inte ha ett brett sortiment utan vill hellre frekvent presentera nyheter. Det gör även att vi kan erbjuda ett föränderligt och unikt sortiment.
Vill du se vilka unika underkläder som just nu finns i sortimentet? Klicka här

Redan under 2018 kommer Zessa.se att lanseras på andra europeiska marknader.
– Vi kommer med en hel del nya produkter var och varannan vecka och i framtiden är det inte säkert att bodies är vårt huvudkort. Vårt mål är att avspegla de rådande underklädstrenderna, avslutar Mats Ingelborn.

På Zessa hittar du sensuella och snygga underkläder, framförallt Bodys och Teddys och annat lingerie som passar dom flesta personer utan allt för många och krångliga storlekar. Med andra ord underkläder som passar bra att inhandlas på nätet.

Här hittar du Zessas sortiment