Ett äventyr med familjen är aldrig långt bort med TOPCATNu är det läge att börja planera för sommarens seglingsäventyr. 
Att segla med en katamaran är en fantastisk upplevelse som erbjuder genuin glädje. 
Katamaraner från TOPCAT finns att se på Stockholmsmässans ”Allt för sjön”, 1-10 mars i år.

TOPCAT Sweden AB är sedan 2018 återförsäljare av tyska TOPCAT katamaraner. I likhet med Tesla Motors strategi säljs båtarna online på topcat.se. Genom en smart logistiklösning erbjuder man fri frakt och snabb leverans till svenska adresser. Provsegla en TOPCAT gör man idag på Tylösands stränder i Halmstad eller genom att anmäla sig till ett av evenemangen runt om i landet.

Modeller för rekreation och glädje 
Katamaranerna finns i fyra olika modeller, med användningsområden för såväl den vane ensamseglaren som söker fart till barnfamiljen som enkelt vill komma ut på en härlig seglats tillsammans.
– Många som tittar på våra katamaraner söker en rekreationsbåt för att lära barnen segla och för att kunna ha roligt med hela familjen, säger Robert Bergqvist, VD TOPCAT Sweden AB.

K1 – Mäter 18 fot och är den största och snabbaste modellen. Kräver att man är minst två personer som seglar och tävlas även i världscupsammanhang.

K2X – En allsidig familjebåt på 17 fot som även går att segla hårt och ha roligt med.

K3X - En snabbseglad båt för en person. Skulle man kapsejsa vänds den lätt på rätt köl av en ensam seglare.

K4X – Den minsta modellen är en instegskatamaran som med lätthet kan transporteras på biltaket för en familjesemester. En perfekt båt för både barn och vuxna att lära sig segla med.

Tysk kvalitet 
Katamaranerna från TOPCAT är finurligt byggda med hög kvalitet. De är lättare att segla än många av konkurrenterna och kan transporteras på släp eller till och med på biltaket. Katamaranerna är framtagna för att enkelt ge maximal tid till det som ger glädje; segling.
– Från att vi i vår familj står på stranden till att vi är ute på vattnet och seglar tar det inte mer än 15 minuter, berättar Robert.

En säker och flexibel partner 
Katamaranen är en härlig och allsidig partner ur flera olika perspektiv. Du kan som ensam vuxen vara ute i lugn vind och ha enormt sköna dagar med barn som får lära sig att segla. Samtidigt kan man nästa dag, om det blåser hårdare, kan ge sig ut med en kompis och segla riktigt hårt och snabbt.
– Det härliga med att segla TOPCAT katamaraner är att de är så flexibla. De bjuder verkligen på genuin seglarglädje, säger Robert.

Unikt med dessa båtar är att de inte har en bom, utan det högpresterande seglet är gjort som ett vindsurfingsegel. Man når fortfarande höga farter men har helt tagit bort risken med att en svängande bom orsakar en olycka.

Enkel att äga 
Katamaraner från TOPCAT funkar i alla väder, de bjuder på seglarglädje och kräver inte timmar av meckande och fix. De är byggda av hållbart och återvinningsbart material och komponenternas höga kvalitet gör att båtarna håller länge. Hållbarhet och kvalitet innebär även att båtarnas andrahandsvärde ligger väldigt bra.

För att få veta mer om de olika modellerna, hur man går tillväga för att testa och köpa en TOPCAT katamaran besöker du topcat.se. Man finns även på Stockholmsmässans "Allt för sjön" den 1-10 mars 2019.

TOPCAT GmbH är ett familjeägt företag som säljer katamaraner över hela världen.
I Sverige marknadsförs och säljs TOPCAT katamaraner av TOPCAT Sweden AB. Vi är exklusiv svensk återförsäljare och representerar TOPCAT på den svenska marknaden.dag.

Läs mer på:

www.topcat.se