Fira nyår från första parkett – i StockholmNu räknar vi ner mot 2018.
Fira nyårsafton med exklusiv skaldjursbonanza, champagne i mängder, extravagant förströelse och ett sensationellt tolvslagsfirande med utsikt över hela Stockholm på Södra Teatern.
Nu släpper de sina eftertraktade biljetter – och här hittar du dem.

Har du inte spikat nyårsplanerna än? Säkra årets firande hos Södra Teatern på toppen av Katarinaberget. Här börjar du och dina vänner kvällen med skaldjursbonanza där restaurangen dukar upp en stor skaldjursbuffé med havets läckerheter, canapéer och sötsaker. Ni väljer själva om ni vill boka den tidiga sittningen klockan 17.00 eller påbörja middagen vid 20.30.
Vill du boka den tidiga eller sena sittningen? Hitta biljetterna här

Fortsätt firandet på något av dansgolven och se fyrverkeriskådespelet över Stockholm från första parkett vid tolvslaget innan ni dansar vidare till gryningen i någon av de tre barerna Södra Bar, Champagnebaren eller i Mosebacke Etablissement. 

”Stämningen på topp”
I Södra Bar huserar kultklubben Baba Sonic med bland andra gäst DJs som Nicole Sabouné och Christian Berg (från Kite). Nedräkningen till tolvslaget sker under en powerballad-timme och några av landets bästa live-DJs ser till att stämningen fortsätter hållas på topp. I Champagnebaren bjuds det på hiphop och i Mosebacke Etablissement spelas en bred repertoar som lockar alla till dans.

Här ser du vilka DJs som spelar i barerna på nyårsafton

Södra Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurangen Mosebacke Etablissement och flera barer – se våra öppettider här.