Förvandla ditt boende med konst: Posters och tavlor som skapar djup och rymd

Hösten är här och med den en chans till nystart. När löven skiftar färg kan ditt hem också få ett nytt liv genom att enkelt byta ut posters och tavlor. Med små medel kan du förvandla ditt boende till en personlig och inspirerande plats. 

Hösten är en tid för förnyelse och reflektion. Sommarens hektiska dagar övergår till lugnare kvällar inomhus, vilket gör det till en perfekt tidpunkt att se över sin inredning. En av de mest effektiva, prisvärda och kreativa sätten att ge ditt hem en ny känsla är genom att använda posters och tavlor.  

Hitta dina favoritposters här 

Skapa rymd och personlighet
Posters och tavlor är inte bara dekorativa element utan även verktyg för att skapa illusioner av större utrymme i små bostäder. Genom att använda rätt motiv och placering kan konst ge ett rum mer djup och dimension. Ljusa färger och landskapsmotiv kan öppna upp ett rum, medan abstrakta former kan ge ett modernt och stilrent intryck.

Utforska Gallerix breda sortiment av posters här 

Säsongsanpassa ditt hem
En av de största fördelarna med att använda posters och tavlor som inredning är hur enkelt det är att byta ut dem efter årstid eller humör. Höstens jordnära toner kan ge plats för vinterns kalla nyanser, eller vårens livfulla färgexplosioner. På så sätt kan du enkelt och kostnadseffektivt förändra atmosfären i ditt hem flera gånger om året Gallerix säkerställer hög kvalitet och lokal produktion. Deras fokus på skandinavisk design och färgsättning gör deras produkter till ett naturligt val för den stilmedvetna. 

Posterkarta – den perfekta presenten
En posterkarta är en perfekt och personlig present till någon du bryr dig om. Mer än bara en karta eller poster, erbjuder en posterkarta möjligheten att skapa ett unikt konstverk baserat på en plats som har särskild betydelse. Oavsett om det handlar om födelseorten, platsen där ni träffades eller gifte er, eller en annan speciell plats i världen, kan du skapa en kartposter som berättar en historia. 

Skapa din egen unika posterkarta hos Gallerix här 

En investering i ditt välbefinnande
Att omge sig med konst som man älskar har en direkt påverkan på ens välbefinnande. Det är en investering i livskvalitet och trivsel. Oavsett om du väljer att skapa ett galleri av personliga minnen, eller om du föredrar modern design, kan rätt val av posters och tavlor förvandla ditt hem till en oas av inspiration.

Mer om Gallerix
Gallerix erbjuder ett brett sortiment av posters, tavlor och ramar med fokus på skandinavisk design och färgsättning. Med egen produktion i Sverige säkerställer de hög kvalitet och unika motiv skapade av sina egna grafiker och konstnärer. Gallerix finns idag i 24 länder och erbjuder både klassiska och moderna konstverk för att passa alla smaker. Besök Gallerix för att ta del av deras unika utbud.