Framtidens hem – skandinavisk design som förvandlar dina utrymmen

När dörrarna öppnas till årets Hem & Villamässa i Stockholm står framtidens hem i fokus. Med innovativa lösningar från WoodUpp kan du förvandla både inomhus- och utomhusmiljöer till något alldeles extra och framför allt – behagligt och lugnt. 

Ett hem ska vara en plats för avkoppling och lugn, men många hem plågas av störande eko och buller. Det är här WoodUpps akustikpaneler, även kända som Akupanels, kommer in i bilden. Med design i fokus har panelerna utvecklats för att både vara estetiskt tilltalande men också förbättra ljudkvaliteten genom att effektivt absorbera och sprida ljudvågor. När ljudvågor träffar hårda ytor studsar de tillbaka, vilket skapar ekon och en obehaglig akustisk miljö. Med hjälp av en specialutvecklad akustisk filt tillverkad av återvunnet material kan Akupanels absorbera dessa ljudvågor och dramatiskt minska bullret i rummet. Detta gör att du kan njuta av en tystare och mer fridfull miljö hemma. Stine Brorsen, vd för WoodUpp, berättar:  

– Vi hjälper människor att skapa fantastiska rum genom vår skandinaviska design. Våra produkter förvandlar sättet rum låter och ser ut på, vilket skapar en positiv påverkan i människors liv. 

Läs mer om våra ljuddämpande Akupanels och hur de kan förbättra din hemmiljö

Så går det till
Att installera akustikpanelerna är en enkel och snabb process, vilket gör dem till ett idealiskt val för alla som vill förbättra sin hemakustik utan att genomgå en omfattande renovering.

– Designade för enkelhet, erbjuder Akupanels en problemfri installation som alla kan hantera. Säg hejdå till komplicerade procedurer och hej till ett snabbt och roligt DIY-projekt, säger Stine.  

Designa och anpassa efter dina behov
För dem som vill ta inredning till nästa nivå erbjuder WoodUpp CREATE-serien, en produktlinje som låter dig designa och anpassa ditt hem efter dina behov och din personliga stil. Serien inkluderar minimalistiska hängare och hyllor som kan monteras direkt på WoodUpps akustikpaneler. Dessa hängare finns i både naturlig och svart ek, och tillför en touch av skandinavisk minimalism till varje rum. 

– Att designa din egen plats blir en problemfri resa med våra innovativa fästen som inte kräver verktyg. Du kan förvandla vilket rum som helst på några ögonblick – allt utan krångel med röra eller att lämna märken, betonar Stine.
– Och, det bästa med vår Create serie är att du kan flytta runt på dina hyllor och krokar, precis som du önskar!  

AluWood: hållbarhet och design för utomhusmiljöer
Utöver inomhusmiljöer har WoodUpp också utvecklat produkter för att förbättra utomhusmiljöer. AluWood är en ny typ av utomhuspaneler som kombinerar det bästa av två världar: naturligt trä och hållbart aluminium. Dessa paneler är designade för att ge ditt hem ett stilrent och modernt uttryck samtidigt som de är byggda för att stå emot tidens tand. 

AluWood-panelerna tillverkas också i Danmark, precis som alla andra av WoodUpp’s paneler, med en noggrannhet och hantverksskicklighet som är synonymt med skandinavisk design. Genom att använda termiskt behandlat trä och belagt aluminium skapar WoodUpp en panel som inte bara är estetiskt tilltalande utan också extremt hållbar.

– Dessa paneler är inte bara en investering i ditt hem idag, utan också i framtiden. Med en livslängd på över två decennier och tillverkade av återvinningsbara material, representerar AluWood ett långsiktigt åtagande till hållbarhet och design som inte finns någon annanstans på marknaden.  

Läs mer om WoodUpps ribbväggar här

På Hem & Villamässan får besökarna möjlighet att se och känna på dessa paneler, och själva uppleva hur de kan förvandla en vanlig fasad till något unikt. 

– Vi ser fram emot att möta folk på Hem & Villamässan och hjälpa dem förverkliga sina projekt. Med våra produkter kan du skapa ett hem som inte bara är vackert utan också funktionellt och hållbart, avslutar Stine.

Mer om WoodUpp  
WoodUpp erbjuder innovativa lösningar inom skandinavisk design med fokus på akustikpaneler och hållbara material. Våra produkter förvandlar både inomhus- och utomhusmiljöer, skapar bättre ljudmiljöer och tillför stil. Med kvalitet och enkel installation är WoodUpp ett självklart val för moderna hem. Läs mer här